Bujodrag Posted October 19, 2015 Posted October 19, 2015 Ne sme ovo na doom. Ako hoćemo gej paradu i hipster paradu i elder scrolls paradu i svašta liberalno, onda se moramo radovati i podržavati sirote četnike kad je njihova parada ponosa u pitanju. Evo pozdrava za četnike: nek ste nam zdravi, veseli, rumeni i šareni. I svi da se vole i ljube. Noževi not.
Vapad Posted October 19, 2015 Posted October 19, 2015 Doom je zbog salona za sunčanje, ne mogu da verujem da to zlo još uvek nije zabranjeno.
kurjak92 Posted October 19, 2015 Posted October 19, 2015 Kad se pogledaju iz daljine, imaju iste kombinezone ko kolege ustase preko Послато са GT-P7500 уз помоћ Тапатока
belch Posted October 19, 2015 Posted October 19, 2015 (edited) Pa niko ne kaze da bi ih tukao ili da to ne bi trebalo da rade, samo da su budale. Ne znam ko se moze radovati zbog cetnickog ponosa. Edited October 19, 2015 by belch
Aleksandar88 Posted October 19, 2015 Posted October 19, 2015 Kad se pogledaju iz daljine, imaju iste kombinezone ko kolege ustase preko Послато са GT-P7500 уз помоћ Тапатока Ja ovlas bacio pogled i kontam da su debili iz garde onog Glavasa , rek'o u jbte neki dan ih bilo 20 u skolskoj sali danas ih pun k***c.
JozoMujica Posted October 19, 2015 Posted October 19, 2015 Pa niko ne kaze da bi ih tukao ili da to ne bi trebalo da rade, samo da su budale. Ne znam ko se moze radovati zbog cetnickog ponosa. Za četnike pratim i podižem za bilo koji ponos koji nije posledica ličnog dela.
copkillah Posted October 19, 2015 Posted October 19, 2015 Iz obesti nasmrt pretukli čoveka D. NOVKOVIĆ | 19. oktobar 2015. 07:40 | Komentara: 35 Sudski epilog nezapamćenog zločina u Braničevskom kraju, osuđena trojica nasilnika iz Topolovnika. Batinaši smatrali da Srđan ne treba da živi jer je alkoholičar, siromašan i bez posla http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/hronika/aktuelno.291.html:572504-Iz-obesti-nasmrt-pretukli-coveka a evo ga ovaj što je dobio 10 godina
ToniAdams Posted October 19, 2015 Posted October 19, 2015 http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/hronika/aktuelno.291.html:572504-Iz-obesti-nasmrt-pretukli-coveka a evo ga ovaj što je dobio 10 godina jebote, na koju foru su dobili tako smehotresne kazne?
MancMellow Posted October 19, 2015 Posted October 19, 2015 ja ih ne bih slao u zatvor uopste. poslao bi ih dozivotno u ludnicu
Hella Posted October 19, 2015 Posted October 19, 2015 (edited) jebote, na koju foru su dobili tako smehotresne kazne? taj je neki uspešni investitor i razvijač turizma a onaj ubijeni neki propali arhitekta jasno je ko sns državi više vredi inače mi je dosta jako šta je investitor šerovao na fb dok se branio sa slobode Anonymous Srbija with Ilija Fujkic December 18, 2013 · Gospodo policajci, koliko tačkica se dobije za ovakav prekršaj? Preticanje preko duple pune 50 metara pre krivine!!! Vi ste opasno ugrozili kako svoje, tako i tuđe živote! Sva sreća, internet vidi sve i od njega se ne možete sakriti tongue emoticon Drugari, delite ovu fotku da ih vidi što veći broj ljudi! Preuzeto od:www.facebook.com/MojaGaraza i posle ti slušaj bulažnjenja građanističkog šljama o rehabilitaciji i nepotrebnoj smrtnoj kazni Edited October 19, 2015 by Hella
Recommended Posts