pacey defender Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 Oglasio se i Peđolino ZBOGOM DECO !ZBOGOM NE ZATO ŠTO JA ODLAZIM , VEĆ ZATO ŠTO VI PRESTAJETE DA BUDETE DECA ....USKORO ĆETE IZ PELENA ULAZITI U NEKI RIALITI ŠOU, DOJIĆE VAS SILIKONIMA , PEVAĆETE PESMICE O SRČI I NESRETNIM LJUBAVIMA , VAŠI RODITELJI ĆE RASPRODAVATI SVE ŽIVO SAMO DA BISTE VI BILI TV ZVEZDA JEDNU SEZONU ILI PRVOTIMAC DO PRVE POVREDE. PRODAVAĆE I VAS TAKO MALE I NEVINE U SVETU U KOJEM VIŠE NEMA MESTA ZA DETINJSTVO. JA I DALJE IMAM SVOJ MALI SVET U KOJEM JE DEČIJA IGRA I MELODIJA SAMO PRAG ONOG ŠTO JE NAJVREDNIJE U DETINJSTVU , A TO JE SLOBODA ! PA , SVRATITE PONEKAD AKO ME SE SETITE
Malkmus Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 U okviru prеdizbornе kampanjе SNS - a, koja sе vodi pod sloganom „Alеksandar Vučić - Budućnost u koju vеrujеmo”, Savеt za kulturu upriličio jе zabavu namеnjеnu našim najmlađim sugrađanima.U prеpunoj sali Kraljеvačkog pozorišta najmlađе u pratnji roditеlja zabavljao jе Prеdrag Vuković - Pеđolino
Eraserhead Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 Vidim da ovo ne dobija dovoljno paznje ali domaci fasisti su sve gori u svakoj iteraciji. Krenuli su kao radikali sa Karlobagom, pa su u sledecoj reinkarnaciji poceli da se bave verskim aspektom kao Dveri, a sada su presli na teren uterivanja kulture kroz "sistem vrednosti". Vrlo opasna pojava koja se vrlo olako odbacuje kao marginalna.
FERNOUX H Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 Vidim da ovo ne dobija dovoljno paznje ali domaci fasisti su sve gori u svakoj iteraciji. Krenuli su kao radikali sa Karlobagom, pa su u sledecoj reinkarnaciji poceli da se bave verskim aspektom kao Dveri, a sada su presli na teren uterivanja kulture kroz "sistem vrednosti". Vrlo opasna pojava koja se vrlo olako odbacuje kao marginalna. Čekaj, jel ono na Trgu ("Hoćemo kulturu...") bilo njihovo?
Eraserhead Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 (edited) Čekaj, jel ono na Trgu ("Hoćemo kulturu...") bilo njihovo? Da, to je ista grupa. Evo ih danas i u Novostima (A gde bi drugde). A ovaj degenerik im je vodja. Edited September 5, 2015 by Eraserhead
akibono Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 Htedoh ja to još prekjuče da okačim na onu temu 'nenonacisti a srbi' ili kako se već zove, pa sam se nešto smorio... čak sam isklikto dosta njihovih ličnih FB profila, pa me smorilo još više. Moram da priznam da imam i jak utisak da je to sve zapravo nekakva 'vučićevska mladež' iz paketa njihovih NVO organizacija...
Ryan Franco Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 Drugi ugao gledanja je da su kalirali na nacionalnom planu, pa na verskom, pa na seksualnom, pa su se dohvatili kulture.
garcia Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 Da, to je ista grupa. Evo ih danas i u Novostima (A gde bi drugde). ... nema srbskih domacina sa stomacima, lepo bi im stajale Bossove uniforme
ljakse Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 (edited) Drugi ugao gledanja je da su kalirali na nacionalnom planu, pa na verskom, pa na seksualnom, pa su se dohvatili kulture. +1000. nek se spremi nauka Edited September 5, 2015 by ljakse
gospa buba Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 Drugi ugao gledanja je da su kalirali na nacionalnom planu, pa na verskom, pa na seksualnom, pa su se dohvatili kulture. i redosled kaliranja je nekako odgovarajuci +1000. nek se spremi nauka nemoj brate molim te, klace nas nashi po kancelarijama :o
MancMellow Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 (edited) Au živote... Molim te, a šta im fali? Edited September 5, 2015 by MancMellow
Recommended Posts