Sestre Bronte Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 meni je mlađu ćerku maltretirao jedan, glavna faca, reagovao sam istog trenutka kada sam saznao otišao, sreo i rekao, e stani, dođi da ti kažem nešto, smireno potpuno znaš. žali mi se ćerka da je neko maltretira, neće da mi kaže ko, a za tebe mi kažu da si ovde od jačih aj' te zamolim da je pripaziš, nije ona neko ko ume da se bije, pa mi javi ako vidiš da je neko dira, el može može mirno provedosmo vreme do kraja osnovne, skratio sam priču, ali to je bila suština alternativa tom rešenju je bilo da častim neke druge klince,kakav crni sistem, kakve crne škole, aman zaman ljudi
copkillah Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 meni je mlađu ćerku maltretirao jedan, glavna faca, reagovao sam istog trenutka kada sam saznao otišao, sreo i rekao, e stani, dođi da ti kažem nešto, smireno potpuno znaš. žali mi se ćerka da je neko maltretira, neće da mi kaže ko, a za tebe mi kažu da si ovde od jačih aj' te zamolim da je pripaziš, nije ona neko ko ume da se bije, pa mi javi ako vidiš da je neko dira, el može može mirno provedosmo vreme do kraja osnovne, skratio sam priču, ali to je bila suština alternativa tom rešenju je bilo da častim neke druge klince,kakav crni sistem, kakve crne škole, aman zaman ljudi
betty Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 meni je mlađu ćerku maltretirao jedan, glavna faca, reagovao sam istog trenutka kada sam saznao otišao, sreo i rekao, e stani, dođi da ti kažem nešto, smireno potpuno znaš. žali mi se ćerka da je neko maltretira, neće da mi kaže ko, a za tebe mi kažu da si ovde od jačih aj' te zamolim da je pripaziš, nije ona neko ko ume da se bije, pa mi javi ako vidiš da je neko dira, el može može mirno provedosmo vreme do kraja osnovne, skratio sam priču, ali to je bila suština alternativa tom rešenju je bilo da častim neke druge klince,kakav crni sistem, kakve crne škole, aman zaman ljudi bas sam se setila ovoga (pisao si i ranije, zar ne?) kad mi je klinca skoro drugi klinac gurao na igralistu, na mestu gde je malac mogao da padne s visine. mislim druga je razmera dogadjaja skroz, ali prva reakcija mi je bila da malom kazem 'no pushing', pa da zamolim njegovu mamu da intervenise (ona je bila u fazonu - it's just boys being boys, you know)... a onda sam povela malog u stranu, objasnila da mi je klinac skoro bio u bolnici jer je povredio glavu, da je jako opasno za njega ako opet padne, i da mi ga malo pricuva ako moze jer vidim da on veliki. od tog trenutka su bili best friends forever, potpuna transformacija.
ToniAdams Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 svaka vam cast obema sa sjajne metode, stvarno mislim da je najpametnije sto ste mogli da uradite. ali nisam siguran da bi to bas radilo posao u slucaju 15godisnjaka ili 15godisnjakinja.
Singer Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Fala kurcu da bi neko otvarao lobanje (i ako to nije rešenje)! Počeo sam da ludim od foruma polako...
Singer Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 jesamDa li si imao opciju za "ja je cimam, ćale, what you gonna do about it :stareface:
kurjak92 Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 (edited) https://www.facebook.com/kravjunior.srb/photos/a.1618253821765350.1073741829.1614765418780857/1631663383757727/?type=1&theaterKao neko ko skoro pet godina trenira kmg, mogu reci da je ovo vrv nesto najbolje sto se tice samoodbrane pa i za decu. Ovo gore ne mogu da komentarisem, jer ne znam da bih uspeo i koliko da se iskontrolisem(a da me neko udari letvom,pa makar bilo i zensko od 15 godina, tu letvu bi popilo min dva puta u glavu) Edited August 26, 2015 by kurjak92
kurjak92 Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 kako izgleda program za decu Ili prezentacija nasih instruktora krav mage global
kurjak92 Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 Omasio si, sekcija bolji svet sutra, je drugo skretanje levo, podforum izbor za mis/ mir u svetu
koksy Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 ako dobro razumem, košarka i odbojka su pušiona i budućnost je u borilačkim veštinama.
FERNOUX H Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 Nemojte da se ložite toliko, nikakve borilačke veštine ne pomažu u ovakvim situacijama. Ono od čega zavisi da li će se neko odbraniti od bulija je koliko samopouzdanje ima, kakvu ima poziciju u tom društvu, da li je spreman da se pobije isto koliko i taj buli itd. Ne verujem da su ove dve devojčice niti nešto preterano jake, niti spretne. Borilačke veštine, kakve god bile (mada je većina onoga što se podrazumeva pod time više takmičarskog, sportskog karaktera) imaju smisla ako se treniraju 10+ godina. Bilo bi do jaja da imamo neki topik za to, za entuzijaste (pošto vidim da ima ljudi koji treniraju), ali ovakvi saveti su stvarno glupi, pogotovo kada dolaze od ljudi koji zapravo imaju decu. Nikakve borilačke veštine, kampovi ovde neće pomoći već pre svega vaspitavanje deteta da zna što bolje da se uklopi u društvo i da živi pravila koja u školi važe.
frit Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 https://news.vice.com/article/suspected-virginia-shooter-appears-to-be-tweeting-details-of-attack?utm_source=vicenewsfb novinar i kamerman ubijeni u direktnom prenosu
MancMellow Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 Nemojte da se ložite toliko, nikakve borilačke veštine ne pomažu u ovakvim situacijama. Ono od čega zavisi da li će se neko odbraniti od bulija je koliko samopouzdanje ima, kakvu ima poziciju u tom društvu, da li je spreman da se pobije isto koliko i taj buli itd. jedno pitanje - jesi ti video nekad kako izgleda napad "bulija" na nekog ko actually poseduje solidno (ne vrhunsko, solidno) poznavanje neke borilačke veštine?
Recommended Posts