Weenie Pooh Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Zululand? Šta tužno, koncept slikanja pored streljanih životinja ili činjenica da su detetu uvalili neku neobično skraćenu puščicu da se na vreme navikava?
Hella Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 elem, meni ovo jako tuzno i ruzno kvalitetnije je od splačina koje svakodnevno proždireš
ToniAdams Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 ti znas. Zululand? Šta tužno, koncept slikanja pored streljanih životinja ili činjenica da su detetu uvalili neku neobično skraćenu puščicu da se na vreme navikava? pa oba, ali svakako ovo drugo navodi na pomisao da ce dete imati manje sanse da izraste u nesto normalno.
Hella Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 (edited) ti znas. pazi iako je bledunjav miriše mi da je dobro hranjen a okoliš sugeriše da redovno boravi na čistom vazduhu Edited July 13, 2015 by Hella
Lezilebovich Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 kako štede svaka im čast !!! umesto da zaposle i geometra i zamenika direktora, oni su shvatili da to mogu da objedine u jednom čoveku koji će malo da vodi preduzeće, a malo da premerava dvorišta i zemljišta.
Miralem Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 lepo sto su se izvestili pa stradaju samo mete :) elem, meni ovo jako tuzno i ruzno sta? sto decak cuva jelena dok spava?
garcia Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 (edited) Bekam & Jelena edit: rekli su detetu da čučne iza lešine kako bi ga slikali, njegova reakcija zapalila je internet Edited July 14, 2015 by garcia
Takeshi Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 (edited) pomislio sam, bilo bi dobro da se posalje javni zahtev upravnom odboru, za objasnjenje. kao, da im bude neprijatno. da bi par sekundi kasnije shvatio, da bi bez problema mogli da kazu uvijeno, moze nam se ... Edited July 14, 2015 by Takeshi
Time Crisis Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 Što nisu lepo zalepili sliku kandidata, sa imenom i prezimenom i matičnim brojem - ako ste ovaj čovek onda se prijavite na konkurs, u suprotnom nemojte gubiti vreme. :)
adam Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 Što nisu lepo zalepili sliku kandidata, sa imenom i prezimenom i matičnim brojem - ako ste ovaj čovek onda se prijavite na konkurs, u suprotnom nemojte gubiti vreme. :) pa valjda da narod ne bi pomislio da je konkurs namesten. posteno i po zakonu.
Recommended Posts