July 13, 20159 yr Zululand? Šta tužno, koncept slikanja pored streljanih životinja ili činjenica da su detetu uvalili neku neobično skraćenu puščicu da se na vreme navikava?
July 13, 20159 yr elem, meni ovo jako tuzno i ruzno kvalitetnije je od splačina koje svakodnevno proždireš
July 13, 20159 yr ti znas. Zululand? Šta tužno, koncept slikanja pored streljanih životinja ili činjenica da su detetu uvalili neku neobično skraćenu puščicu da se na vreme navikava? pa oba, ali svakako ovo drugo navodi na pomisao da ce dete imati manje sanse da izraste u nesto normalno.
July 13, 20159 yr ti znas. pazi iako je bledunjav miriše mi da je dobro hranjen a okoliš sugeriše da redovno boravi na čistom vazduhu Edited July 13, 20159 yr by Hella
July 14, 20159 yr kako štede svaka im čast !!! umesto da zaposle i geometra i zamenika direktora, oni su shvatili da to mogu da objedine u jednom čoveku koji će malo da vodi preduzeće, a malo da premerava dvorišta i zemljišta.
July 14, 20159 yr lepo sto su se izvestili pa stradaju samo mete :) elem, meni ovo jako tuzno i ruzno sta? sto decak cuva jelena dok spava?
July 14, 20159 yr Bekam & Jelena edit: rekli su detetu da čučne iza lešine kako bi ga slikali, njegova reakcija zapalila je internet Edited July 14, 20159 yr by garcia
July 14, 20159 yr pomislio sam, bilo bi dobro da se posalje javni zahtev upravnom odboru, za objasnjenje. kao, da im bude neprijatno. da bi par sekundi kasnije shvatio, da bi bez problema mogli da kazu uvijeno, moze nam se ... Edited July 14, 20159 yr by Takeshi
July 14, 20159 yr Što nisu lepo zalepili sliku kandidata, sa imenom i prezimenom i matičnim brojem - ako ste ovaj čovek onda se prijavite na konkurs, u suprotnom nemojte gubiti vreme. :)
July 14, 20159 yr Što nisu lepo zalepili sliku kandidata, sa imenom i prezimenom i matičnim brojem - ako ste ovaj čovek onda se prijavite na konkurs, u suprotnom nemojte gubiti vreme. :) pa valjda da narod ne bi pomislio da je konkurs namesten. posteno i po zakonu.