June 30, 20159 yr svaka cast. hejteri, covjek je obecao i to obecanje ispunio. -_- srbija je postala lider regiona u vodopadima. nego...ako vodopad moze da zaposli 200 radnih ljudi onda ce za beograd na vodi trebati strane radne snage. prividja mi se navala gastosa iz evrope. srecom, gradi se taj neki zid prema madjarskoj. ja se bojim da ce izbeglice da nam uzmu poslove.
June 30, 20159 yr ja se bojim da ce izbeglice da nam uzmu poslove. Moraćemo da otvorimo još jedan zavod za nezaposlene, što rekoše u Njuzu
June 30, 20159 yr tv palma - odmah. neda ukraden peva na otvaranju vodopada. kaze da nigde na svetu nije videla ovako divan, prirodni ambijent. gradjani odusevljeni, hvale predsednika opstine. vodteljka pita nadu da li ce doci u jagodinu na odmor - hocu, razmisljala sam o tome, ali moram tetki iz kushadasija da odnesem lek. Edited June 30, 20159 yr by Кристофер Лумумбо
June 30, 20159 yr hm, jedino seksualno opredeljenje, posto navodno u jagodinu nema gejova. Kako mislis ,,navodno"? Pa Palma poznaje svakog coveka u Jagodini
June 30, 20159 yr Kako mislis ,,navodno"? Pa Palma poznaje svakog coveka u Jagodini Šta poznaje, jebo...
July 1, 20159 yr Šta poznaje, jebo... I nijednom nije prijalo! moćo, je l ovo tačno? To samo gostujuće navijače jebo