Singer Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 A šta radi vodopad? Mislim sam tako za sebe vodopadiše? Nije neki dodatak akva parku ili nečemu zbog nečega?
ToniAdams Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 moguce da je moca advokat vodopada? sve se uklapa, dobio poso kad je vodopad otvoren, ide na plaju posle 2... hm, jedino seksualno opredeljenje, posto navodno u jagodinu nema gejova.
copkillah Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 moguce da je moca advokat vodopada? sve se uklapa, dobio poso kad je vodopad otvoren, ide na plaju posle 2... hm, jedino seksualno opredeljenje, posto navodno u jagodinu nema gejova. E nemoj sad, Moća odmah peder, samo zato što skuplja sličice sportista
Weenie Pooh Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 A šta radi vodopad? Mislim sam tako za sebe vodopadiše? Ima mala hidroelektrana, pravi struju. Koja se onda potroši uz kamatu vraćajući palu vodu gore, ali ipak.
Krampa Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 svaka cast. hejteri, covjek je obecao i to obecanje ispunio. -_- srbija je postala lider regiona u vodopadima. nego...ako vodopad moze da zaposli 200 radnih ljudi onda ce za beograd na vodi trebati strane radne snage. prividja mi se navala gastosa iz evrope. srecom, gradi se taj neki zid prema madjarskoj.
Krampa Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 moguce da je moca advokat vodopada? sve se uklapa, dobio poso kad je vodopad otvoren, ide na plaju posle 2... hm, jedino seksualno opredeljenje, posto navodno u jagodinu nema gejova. zna se za sta fontana sluzi u gejologiji
Singer Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 ja sam mislio da gejevi vole da se prskaju na drugačiji način
Krampa Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 ja sam mislio da gejevi vole da se prskaju na drugačiji način to je privatna stvar u 4 zida... gejevi vole da se kupaju u fontama. jagodina je upravo obezbedila najvece kupaliste za gejeve u regionu
vladavsnarod Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 Autori i voditelji emisije "Dobro jutro - Jovana i Srđan", koja se emituje na televiziji Pink, ovogodišnji su dobitnici Zlatnog ordena za viteštvo Mihajlo Pupin. U obrazloženju odluke Akademije navodi se da emisija sa Jovanom i Srđanom u dužem periodu svakodnevno afirmiše pronalazače i inovatore čime doprinosi razvoju države i društva u celini i podstiče mnoge da transparentnije izlaze u javnost sa svojim izumima. http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/571518/Jovani-i-Srdjanu-urucen-Zlatni-orden-za-vitestvo
garcia Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 medalja za najduže sedenje ispred slike fiktivnog "beograda na vodi". ne može ni to svako.
akibono Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/571518/Jovani-i-Srdjanu-urucen-Zlatni-orden-za-vitestvo Samo onaj ko nije slučajno zalutao u taj temin kad predstavljaju vaskolike 'pronalazače' i slične može da se ismeva dodeli ordena! To ide u neko suludo vreme kad ni penzioneri više ne gledaju pinkov jutarnji jer su odavno na pijaci - ja sam doduše samo jednom u životu to ukačio i to je svakako jedna izuzetna veličanstvenost! Sede u drugom delu studija gde su kauč i fotelje, pronalazač donese svoje stvari, modele, fascikle, grafikone, i ozbiljanTM razgovor traje vrlo, vrlo dugo!
Recommended Posts