Tresko Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 A jel će on da se bavi problemima koje imaju imigranti, ili problemima sa imigrantima generalno? Mislim, svakako je najebao onaj čijim problemima se on bavi.............
Pontijak Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 Mislim, svakako je najebao onaj čijim problemima se on bavi............. bas tako
Caligula Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 (edited) Vidim brisano ovde, bas me zanima sta i zasto. Ok, ajmo drugacije ja nisam shvatila da je rekla da je isti kao onaj sto je ubio dete, nego da je rekla da neko ko masta o tome da nekome odseca deo po deo tela potencijalno opasna osoba. Potencionalno opasna osoba moze da bude i neko ko cuti na sve ovo ili ignorise ili ga ne dotice. Ne znam, ako neko npr. na ovakav nacin ubije dete ja bih se instinktivno sklonio od onih koji ga posade na kafu da popricaju sa njim puni razumevanja. Nije covek od tog materijala, ma koliko to lepo izgledalo sa strane. Sudovi i pravosudje su jedno, pojedinac/individua je nesto vise od toga, neka visa racunica. Edited June 18, 2015 by Caligula
Аврам Гојић Posted June 18, 2015 Author Posted June 18, 2015 Ne znam, ako neko npr. na ovakav nacin ubije dete ja bih se instinktivno sklonio od onih koji ga posade na kafu da popricaju sa njim puni razumevanja. a gde ima tih koji ga zovu na kafu?
Caligula Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 (edited) Natezem narativ da bih podvukao poentu. Valjda Brejvik ima pravo na jebenu kafu i kaunter strajk zar ne? To je dobio od drzave (mogu da racionalizujem) ali ima ljudi koji su OK sa tim (teze mi je da racionalizujem) Edited June 18, 2015 by Caligula
pacey defender Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 (edited) od onih koji ga posade na kafu da popricaju sa njim puni razumevanja zašto ovo radiš? videh da natežeš narativ. nategni pištolj pa upucaj MONSTRUMA (VIDEO). Ili ćuti. Edited June 18, 2015 by pacey defender
Lezilebovich Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 polemisanje sa tezom koja ne postoji, tzv natezanje narativa, ubija svaku diskusiju na forumu.
Caligula Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 zašto ovo radiš? videh da natežeš narativ. nategni pištolj pa upucaj MONSTRUMA (VIDEO). Ili ćuti. Jesi li cuo za ventil jbt? Da li zaista mislis da ce neki isfrustrirani nesrecnik sa trista evra plate koji svoj bes kanalise na novinske naslove zaista preduzeti komplikovanu radnju odabira noza, cekanja ubice da izadje iz zatvora, zasede i kasapljenja deo po deo? Ili ce posle komentarisanja da stisne taster na misu i ode na sport.rs i tamo nastavi da gubi vreme? @Lezilebovic, nije natezanje narativa ubilo toliko diskusija koliko zedj za jednoobraznim misljenjem i grupnom, plebiscitarnom PC. Bilja lepo primecuje da mediji treba da postavljaju pitanja a ne da prenose socne detalje. Ali ne kapiram sta ce joj onaj skrnavi zakljucak, odatle je sve krenulo.
Аврам Гојић Posted June 18, 2015 Author Posted June 18, 2015 Znaci PC je ako se ne slazes sa pisanjem da nekoga treba raskomadati nozem. To je otprilike najslobodnija formulacija PC govora koju sam ikada video
Caligula Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 (edited) Znaci PC je ako se ne slazes sa pisanjem da nekoga treba raskomadati nozem Ne, "ne slazes" nego ako tvrdis da je I on potencijalno opasan. Napisala Biki, ljudi preneli kao OK tekst. Da ga jebem, pa valjda mi sa 10+ hiljada postova znamo koliko ozbiljno shvatamo svaku onlajner edit: u redu je ne slagati se, to je moja misija na kraju, nemam nista protiv toga hehe Edited June 18, 2015 by Caligula
Meazza Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 Jok i nije potencijalno opasan ako to stvarno misli.
Аврам Гојић Posted June 18, 2015 Author Posted June 18, 2015 (edited) Ne, "ne slazes" nego ako tvrdis da je I on potencijalno opasan. ti moroni koji zadovoljavaju svoje mesarske strasti na internetu retko su sami opasni, ali imaju potencijal da podrzavaju opasne drzavne inicijative i da se generalno slazu sa drzavnim nasiljem. i pusti to 300 evra plata, nije siromastvo garancija okrutnosti, verovao ili ne i medju privilegovanima ima surovih ljudi Edited June 18, 2015 by Грешни Василије
marv Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 meni zao ovog coveka koliko i bebe, dobice on najvecu kaznu koju covek moze dobiti kada se potpuno otrezni
Caligula Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 ti moroni koji zadovoljavaju svoje mesarske strasti na internetu retko su sami opasni, ali imaju potencijal da podrzavaju opasne drzavne inicijative i da se generalno slazu sa drzavnim nasiljem. i pusti to 300 evra plata, nije siromastvo garancija okrutnosti, verovao ili ne i medju privilegovanima ima surovih ljudi E pa qratz, ti si prosirio pricu na biracko telo. Onda je 98,6% (kako rece Hella) stanovnistva potencijalno opasno
Recommended Posts