Lezilebovich Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 sve me ovo podseti ... slušam juče mjehura i intervjuiše neku omladinu 23-28 godina, završili fdu, sociologiju, jedan je barmen, urbana omladina. neki planiraju da pale iz zemlje, neki ne, snalaze se, sve lepo. i onda ih pita da li su nezadovoljni ovde i oni svi kažu da nisu, da je eto teško ... i na kraju on poentira da eto, mediji nas teraju da budemo nezadovoljni, ali ovde ima mladih, pametnih, energičnih koji eto nisu nezadovoljni ... nisam baš veš u prepričavanju, dobar mu je podcast, treba slušati. a zašto brate mjehure ? ovde svako mora biti nezadovoljan kada vidi svu ovu stoku okolo. nečovečno je ne biti nezadovoljan. nije pristojno. nije normalno. ne sme se ni propagirati anti-nezadovoljstvo.
Dr Arslanagić Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 sve me ovo podseti ... slušam juče mjehura i intervjuiše neku omladinu 23-28 godina, završili fdu, sociologiju, jedan je barmen, urbana omladina. neki planiraju da pale iz zemlje, neki ne, snalaze se, sve lepo. i onda ih pita da li su nezadovoljni ovde i oni svi kažu da nisu, da je eto teško ... i na kraju on poentira da eto, mediji nas teraju da budemo nezadovoljni, ali ovde ima mladih, pametnih, energičnih koji eto nisu nezadovoljni ... nisam baš veš u prepričavanju, dobar mu je podcast, treba slušati. a zašto brate mjehure ? ovde svako mora biti nezadovoljan kada vidi svu ovu stoku okolo. nečovečno je ne biti nezadovoljan. nije pristojno. nije normalno. ne sme se ni propagirati anti-nezadovoljstvo. mlados. i ja sam bio zadovoljan kad sam bio klinac iako nismo imali za leba a na vratima stana ispisivali da smo ustaše.
svashtabezneshto Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 (edited) Ne bih da branim Ringier ali istine radi (ista govna su pa i nema neke suštinske razlike) Kurir je to danas prvi objavio. Edited June 15, 2015 by svashtabezneshto
Dr Arslanagić Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 (edited) ovih od 23 godine edit et aram Edited June 15, 2015 by Dr Arslanagić
Lezilebovich Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 mlados. i ja sam bio zadovoljan kad sam bio klinac iako nismo imali za leba a na vratima stana ispisivali da smo ustaše. nisu to klinci, 20-30 godina. morali bi biti svesni sranja, šta znam ... nekako mi čudno. a onda još ovakvi snimci.
aram Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 (edited) @dr arslanagic ma znam, al sto on kenja? mislim, nema veze, mjehur je meni jedno od vecih razocarenja u zivotu... Edited June 15, 2015 by aram
Lezilebovich Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 ma znam, al sto on kenja? mislim, nema veze, mjehur je meni jedno od vecih razocarenja u zivotu... što (ako nije lično) ?
Dr Arslanagić Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 @dr arslanagic ma znam, al sto on kenja? mislim, nema veze, mjehur je meni jedno od vecih razocarenja u zivotu... nemam pojma, ali nije ni bitno ko može neka pali i to je to
aram Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 (edited) @lezilebovic pa i jeste donekle... Edited June 15, 2015 by aram
Lyckety Splyt Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 Šta je hipotetički? Da neko kome je neko ubio oca jeste i sam žrtva zločina? Ukradu ti auto - ti si žrtva zločina. Ubiju ti člana porodice - nisi? Naravno da jesi i potražuješ naknadu materijalne i nematerijalne štete, obično u parničnom postupku.
Dagmar Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 Naravno da jesi i potražuješ naknadu materijalne i nematerijalne štete, obično u parničnom postupku. Pa jel to uobičajeno? Vode li se te parnice ili samo izuzetno?
Lyckety Splyt Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 Pa parnica se pokreće tužbom, tako da se vodi kada oštećeni odluči da podnese tužbu za naknadu štete.
Dagmar Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 Dobro, kapiram da se radi kad se proceni da uopšte ima odakle bi se moglo naplatiti. U svakom slučaju očigledno može i o nematerijalnoj šteti da se odlučuje na sudu.
Recommended Posts