radisa Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 meni je fernu skroz okej. realno je glas onoga što se predstavlja kao nova srpska levica (svih 30 osoba) i ne bih ga banovao ni kad pretera zarad očuvanja forumskog diverziteta. Puno je kume... Puno... Smanji malo...
renne Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 I da li je padala kisa. Ko nije jednom pokisao na gostovanju, nije navijac.Eh kad se samo setim Ekerena...
Hamlet Strašni Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 Jel se računa finale kupa sa ofkom na jna? Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Hamlet Strašni Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 Jbg ja živim preko puta jna. Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Malvo Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 otmica deteta... prvo mediji juče objavljuju da su uhapšena neka trojica, a niko nije uhapšen. drugo mediji juče pišu o sumnjivom autu koji se danima mota po selu a treće i najgore, ide ka tome da su nekako umešani i otac i majka, pa čak i dete koje je možda lažno opisalo događaj... da ne bude neukusno, ali mi je odmah prošlo kroz glavu, a verovatno će biti i istina, da je neko od dece ili možda roditelja napravio neku grešku koja je izazvala tragediju. i dan-danas me prođe jeza kad se setim onog slučaja sa majkom (krajnje psihotične pojave) kojoj je dete nestalo na njivi, kasnije pronađeno mrtvo, a ona nije bila u stanju ništa da objasni.
ultra plasticni Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 Ta zena je cini mi se oslobodjena. Pitanje je naravno zasto niko nije snimio film o tome
nautilus Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 Jel se računa finale kupa sa ofkom na jna? Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока У животу нисам више покисао него тада, још се играли и продужеци. Али, чачнуо га највећи :)
Mil@n Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 У животу нисам више покисао него тада, још се играли и продужеци. Onda nisi bio na Ekerenu. Mislim da dan danas nisam tako pokisao.
Прслин Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 Мртва трка, само што је у финалу падала током утакмице, а са Екереном је најјачи пљусак био одмах после.
salerokada Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 Jbg ja živim preko puta jna. Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока :o
Willow Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 Ali evo jednog domicilnog dooma. Mikser promovise nasilje nad decom. Karte za dogadjaj na kome ce vam objasniti zasto je nasilje nad decom dobro - mozete kupiti na prodajnim mestima Gigstix-a. https://www.facebook.com/events/762936843814910/ Kapiram šta si hteo da kažeš, ali mislim da je reč "nasilje" prejaka i da, recimo, ne oslikava na pravi način situaciju u kojoj, u prinicipu, ok roditelj lupi po dupetu svoje dete da bi ga trgao iz one ushićene obnevidelosti karakteristične za malu decu i jasnije mu dao do znanja da nekim postupkom dete ugrožava svoj život.
Recommended Posts