Аврам Гојић Posted June 14, 2015 Author Posted June 14, 2015 Ne znam sta da ti kazem jbg, zapravo uopste ne znam sta me pitas. Pricam o pitanju na javnoj tribini. Da se plasim toga, pa najbolje da se ubijem odmah.
Takeshi Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 zoca ne drzi tribine i predavanja, vec propovedanja. ne postoji smislena rasprava sa ljudima koji imaju misiju
radisa Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 Krvav mladić u centru Novog Sada prevezen u Klinički centar nakon tuče navijača Video S.A. | 14. 06. 2015. - 18:16h izmena vesti 19:11h | Foto: S.A. | Komentara: 11 Na Uglu ulica Vojvode Mišića i Sonje Marinković nešto pre 18 sati potukle su se dve grupe navijača, tokom kojih je jedan zadobio teške telesne povrede i trenutno je na reanimaciji. Kako saznajemo od portparolke Hitne pomoći dr Mirjane Bursać lekari su krvavog mladića koji nema više od 23 godine prevezli u Klinički centar Vojvodine. - Kada su lekari stigli pacijent je bio u svesnom stanju. Reč je težim telesnim povredama, a trenutno je na reanimaciji- rekla je dr Bursać. Kako nezvanično saznajemo dve grupe navijača su se sukobile i potukle na uglu ulica Vojvodine Mišića i Sonje Marinković, da bi jedan od njih potegao pištolj. Ispalio je nekoliko metaka, a jedan je okrzao mladića koji je trenutnona reanimaciji. Policija je i dalje na licu mesta i obavlja uviđaj. Ja bih samo da se naspominjem rodbine onome ko ovde piše da je reč o nekim navijačima... To su huligani, mafijaški vojnici ili već tako nešto... Od navijanja, ti znaju da odu na stadion i pevaju neka sranja, ako i toliko...
radisa Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 sace kauboj da ti objasni da je to isto A onaj filozof da ne znam šta su to navijači
Ryan Franco Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 dobro ferno, realno, esi bio nekad na stadionu? :)
Caligula Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 sace kauboj da ti objasni da je to isto U WWII si imao vermaht ali i nadzornike po logorima. Jesu svi bili nemci ali nije to isto
ObiW Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 na koliko si gostovanja bio i gde? I da li je padala kisa. Ko nije jednom pokisao na gostovanju, nije navijac.
aram Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 e, al ozbiljno, kao sto se banuje za propagiranje stavova sa sipke, ja bih isto tako banovo i za izjednacavanje navijaca i huligana. podjednako je ruzno.
ToniAdams Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 e, al ozbiljno, kao sto se banuje za propagiranje stavova sa sipke, ja bih isto tako banovo i za izjednacavanje navijaca i huligana. podjednako je ruzno. +100
ljakse Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 e, al ozbiljno, kao sto se banuje za propagiranje stavova sa sipke banovali fernouxa? nema na logu
Ryan Franco Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 (edited) meni je fernu skroz okej. realno je glas onoga što se predstavlja kao nova srpska levica (svih 30 osoba) i ne bih ga banovao ni kad pretera zarad očuvanja forumskog diverziteta. Edited June 14, 2015 by McCabe
Recommended Posts