Прслин Posted June 12, 2015 Posted June 12, 2015 Колико ја знам деведесетдвојку чита екипа се Резонејта, а не марамаши.
Pontijak Posted June 12, 2015 Posted June 12, 2015 U noći između ponedeljka i utorka nepoznati počinioci su zapalili školu selu Pružatovac koje se nalazi nedaleko od Mladenovca.
katamaran Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 Jedini ovakav plakat na Adi. Ostale sklonila vlada
Eraserhead Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 Vidim da kad god se na domacim portalima pojavi neka vest o drzavnoj represiji negde u svetu cesto dominira komentar "tako to radi ozbiljna drzava". Nije mi jasna ta zaljubljenost u silu.
copkillah Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 Vidim da kad god se na domacim portalima pojavi neka vest o drzavnoj represiji negde u svetu cesto dominira komentar "tako to radi ozbiljna drzava". Nije mi jasna ta zaljubljenost u silu. kako nije, kad smo veći deo istorije pod nekom silom
Weenie Pooh Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 Jedini ovakav plakat na Adi. Ostale sklonila vlada Plakatima na Adi reklamiraš video na YouTube Amerikanci nam uništavaju klimu da bi se Srbija nezakonski bogatila kroz uvoz GMO
malkin Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 Plakatima na Adi reklamiraš video na YouTube Amerikanci nam uništavaju klimu da bi se Srbija nezakonski bogatila kroz uvoz GMO dozvoli, na YouToube. svi znamo ko drži YouTube.
Weenie Pooh Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 Iluminati? Ljudi-gušteri? Jevreji?! Čekaj, nije valjda Mišković? :O
Bujodrag Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 Vidim da kad god se na domacim portalima pojavi neka vest o drzavnoj represiji negde u svetu cesto dominira komentar "tako to radi ozbiljna drzava". Nije mi jasna ta zaljubljenost u silu. Jasno. Ko te bije taj ga voliš.
*edited by mod Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 (edited) Jedini ovakav plakat na Adi. Ostale sklonila vlada Ovo sam i ja video u mojoj ulici ali i na bulevaru :D EDIT: doduse bio sam ubedjen da je to lokalni ludak koji stalno gleda u nebo, nosi hirurske maske i kad god se urksti trag aviona kprica o zaprasivanju i o tome da oni tim tragovima gore prave davidovu zvezdu. Edited June 14, 2015 by *edited by mod
Muwan Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 Vidim da kad god se na domacim portalima pojavi neka vest o drzavnoj represiji negde u svetu cesto dominira komentar "tako to radi ozbiljna drzava". Nije mi jasna ta zaljubljenost u silu. Kako ti nije jasno, pa trista puta smo na forumu elaborirali to patološko divljenje primeni sile. Jadne male jajarice sa kojima danas ne briše patos samo onaj ko neće, maštaju o danu kada će i one moći nekog da kinje.
dillinger Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 Zaljubljenost u silu, mržnja prema imigrantima/azilantima i ostalo pomenuto na zadnjim stranama nisu srpski ekskluzivitet već su pre za globalni doom temu. Pred takvim izazovima i Svoje dvorište metoda u 2015. iziskuje ozbiljno preispitivanje
Аврам Гојић Posted June 14, 2015 Author Posted June 14, 2015 slazem se u nacelu ali ipak je bilo na domacem sajtu.
Recommended Posts