malkin Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 šta traže kao garanciju za odgovornije funkcije? a pound of flesh?
Sestre Bronte Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 dobar kreditni rejting, dobar neto rezultat, dobar promet...dobra firma, 199 zaposlenih ako je to to
Аврам Гојић Posted June 10, 2015 Author Posted June 10, 2015 (edited) Agro-Mil je velika i veoma poznata firma. Nema nikakve sumnje da je ova vest tacna. Super je i prica koju sam cuo neki dan, o tome kako Roda radi u Novom Sadu. Jedan deo radnika zivi u Beogradu a radi u Novom Sadu, tipa od 7 do 3. Do pre nekog vremena posle toga su imali obezbedjen autobuski prevoz, tipa u 15:15. Menadzeri su potom dosli na ideju da spoje prevoz za radnike i za administraciju, pa od tada autobus krece u 17:00. Kako se radnici ne bi dosadjivali tih sat i cetrdeset i pet minuta, odlucili su da im organizuju svakodnevni team building. Team building se obavlja u magacinu, gde grade tim tako sto pakuju kutije. Edited June 10, 2015 by Грешни Василије
Pontijak Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 ako stvarno postoji "agro-mil" i ako su stvarno potvrdili. mrzi me da proveravam, ali opet mozda ne postoji stvarno agro - mil ali postoji vrlo stvaran sajt agro - mila http://www.agro-mil.co.rs/
belch Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 ja bih volela kad bi ti radnici uzeli i polupali im sve u radnji i oterali ih u pičku materinu i onda našli neki drugi posao
Sestre Bronte Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 ko nema pare biće ucenjivan od onoga ko ih ima, a država će zaštititi onoga ko ima pare tako da će radnici raditi ako imaju sreće a biće bolje za njih prošle godine
Hella Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 ja bih volela kad bi ti radnici uzeli i polupali im sve u radnji i oterali ih u pičku materinu i onda našli neki drugi posao zašto
Pontijak Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 ja bih volela kad bi ti radnici uzeli i polupali im sve u radnji i oterali ih u pičku materinu i onda našli neki drugi posao +1 milion polupanih stvari u magacinu rode
Hella Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 a troškove suđenja i štetu ćete vi da platite jel tako
Pontijak Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 ko nema pare biće ucenjivan od onoga ko ih ima, a država će zaštititi onoga ko ima pare tako da će radnici raditi ako imaju sreće a biće bolje za njih prošle godine to je to, tu smo svi Malo je da struja poskupi 15%" Sindikati u sistemu EPS-a ističu da je poskupljenje električne energije neophodno radi očuvanja sistema i da su solidarni sa Vladom Srbije.
rajka Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 Agro-Mil je velika i veoma poznata firma. Nema nikakve sumnje da je ova vest tacna. Super je i prica koju sam cuo neki dan, o tome kako Roda radi u Novom Sadu. Jedan deo radnika zivi u Beogradu a radi u Novom Sadu, tipa od 7 do 3. Do pre nekog vremena posle toga su imali obezbedjen autobuski prevoz, tipa u 15:15. Menadzeri su potom dosli na ideju da spoje prevoz za radnike i za administraciju, pa od tada autobus krece u 17:00. Kako se radnici ne bi dosadjivali tih sat i cetrdeset i pet minuta, odlucili su da im organizuju svakodnevni team building. Team building se obavlja u magacinu, gde grade tim tako sto pakuju kutije. neplaceno?
rajka Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 ima platu, kako je neplaćeno? zaboravila sam da su u srbiji prodavci placeni platu, ne na sat. izvinjavam se.
Recommended Posts