June 10, 20159 yr dobar kreditni rejting, dobar neto rezultat, dobar promet...dobra firma, 199 zaposlenih ako je to to
June 10, 20159 yr Author Agro-Mil je velika i veoma poznata firma. Nema nikakve sumnje da je ova vest tacna. Super je i prica koju sam cuo neki dan, o tome kako Roda radi u Novom Sadu. Jedan deo radnika zivi u Beogradu a radi u Novom Sadu, tipa od 7 do 3. Do pre nekog vremena posle toga su imali obezbedjen autobuski prevoz, tipa u 15:15. Menadzeri su potom dosli na ideju da spoje prevoz za radnike i za administraciju, pa od tada autobus krece u 17:00. Kako se radnici ne bi dosadjivali tih sat i cetrdeset i pet minuta, odlucili su da im organizuju svakodnevni team building. Team building se obavlja u magacinu, gde grade tim tako sto pakuju kutije. Edited June 10, 20159 yr by Грешни Василије
June 10, 20159 yr ako stvarno postoji "agro-mil" i ako su stvarno potvrdili. mrzi me da proveravam, ali opet mozda ne postoji stvarno agro - mil ali postoji vrlo stvaran sajt agro - mila http://www.agro-mil.co.rs/
June 10, 20159 yr ja bih volela kad bi ti radnici uzeli i polupali im sve u radnji i oterali ih u pičku materinu i onda našli neki drugi posao
June 10, 20159 yr ko nema pare biće ucenjivan od onoga ko ih ima, a država će zaštititi onoga ko ima pare tako da će radnici raditi ako imaju sreće a biće bolje za njih prošle godine
June 10, 20159 yr ja bih volela kad bi ti radnici uzeli i polupali im sve u radnji i oterali ih u pičku materinu i onda našli neki drugi posao zašto
June 10, 20159 yr ja bih volela kad bi ti radnici uzeli i polupali im sve u radnji i oterali ih u pičku materinu i onda našli neki drugi posao +1 milion polupanih stvari u magacinu rode
June 10, 20159 yr ko nema pare biće ucenjivan od onoga ko ih ima, a država će zaštititi onoga ko ima pare tako da će radnici raditi ako imaju sreće a biće bolje za njih prošle godine to je to, tu smo svi Malo je da struja poskupi 15%" Sindikati u sistemu EPS-a ističu da je poskupljenje električne energije neophodno radi očuvanja sistema i da su solidarni sa Vladom Srbije.
June 10, 20159 yr Agro-Mil je velika i veoma poznata firma. Nema nikakve sumnje da je ova vest tacna. Super je i prica koju sam cuo neki dan, o tome kako Roda radi u Novom Sadu. Jedan deo radnika zivi u Beogradu a radi u Novom Sadu, tipa od 7 do 3. Do pre nekog vremena posle toga su imali obezbedjen autobuski prevoz, tipa u 15:15. Menadzeri su potom dosli na ideju da spoje prevoz za radnike i za administraciju, pa od tada autobus krece u 17:00. Kako se radnici ne bi dosadjivali tih sat i cetrdeset i pet minuta, odlucili su da im organizuju svakodnevni team building. Team building se obavlja u magacinu, gde grade tim tako sto pakuju kutije. neplaceno?
June 10, 20159 yr ima platu, kako je neplaćeno? zaboravila sam da su u srbiji prodavci placeni platu, ne na sat. izvinjavam se.