ToniAdams Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 ko operiše sramotu oću i ja da mi je izvade preterujes, malo se ponavljas al ok si lik
Joshua Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 моралном посвешћеноству dobio nervni slom dok je deklinirao 'posvećenost'. garant ^_^ ili u rektorovoj verziji slavjanoruskoserbstvujuščego "prelazak šć u stv" postoji kao ledžit promena? nešto kao prelazak l u o, al manje ovozemaljsko?
slepa živana Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 dobio nervni slom dok je deklinirao 'posvećenost'. mislim da je u pitanju manje poznata reč posvešćenostvo koju svakako treba da koristimo što ćešće al prvo da uvežbamo izgovor
gospa buba Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 moramo pohitati jeli smo pohitali i imal shtogod za gospoju? -_-
Dr Arslanagić Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 vi se zajebavajte ali bi ovaj vorum mogao biti 1 veoma ozbiljan univerzitet inače, prospero i ja imamo lokaciju za kampus, ime, grb, boje i himnu. čekamo hazarda da se javi da zaokružimo finansijsku konstrukciju.
Hella Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 vi se zajebavajte ali bi ovaj vorum mogao biti 1 veoma ozbiljan univerzitet kolka plata na katedri za izborni predmet to rasturam
gospa buba Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 ima geofizika, matematika i astronomija, 3u1 via TT to sve da metem zajedno? zemlja, nebo i - izmedju. vazi -_-
Ryan Franco Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 (edited) Svi predlozi, koga je najbolje alarmirati, su dobrodošli pošto čovek osim što podstrekuje je možda i izvršio krivično delo. Edited May 25, 2015 by McCabe
Vapad Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 (edited) šta će ti to nerviranje i natezanje....kupi kreozan i neku jeftinu picu, može bigpizza.... izvini McCabe, ne znam šta drugo da ti kažem, ubedjen sam da bi se samo neka veća i ozbiljnija nvo nosila sa tim, a i to je pitanje, a od državnih... ne verujem da bi ga iko cima i na informativni....hebiga ovi kerovi nisu snimili ništa Edited May 25, 2015 by Vapad
ToniAdams Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 lik je izgleda pandur. ocemo da pisemo muriji? mekejb, daj link za taj skrinsot.
Recommended Posts