May 17, 20159 yr pa ne izlazi tužilaštvo na teren - murija, veštaci, patolzi... pa onda ovi nešto pišu, dižu, ne dižu...
May 17, 20159 yr Policija zove dežurog tužioca i izloži mu situaciju. Tužilac donosi odluku na osnovu onoga što mu kaže policajac preko telefona. Ako policajac kaže mislim da nije opasan, daćemo mu poziv pa da ga pustimo, tužilac često prihvati savet policajca jer nema razloga damu ne veruje. Pri tome su policajci u bgdu jako, jako oprezni kada je u pitanju nasilje u porodici jer su imali nekoliko loših, srećom ne fatalnih procena. Verovatno je to u provinciji drugačije. Svakako, ako su ovog čoveka stvarno pustili pošto je tokom prethodne noći pošto je tukao ženu, napravljena je ogromna greška.
May 17, 20159 yr Ja tek sad procitao da je juce bila svadba I da su ubijeni i mlada i njeni roditelji. Horor. A ponasanje policije I konstantno tolerisanje porodicnog nasilja u celom drustvu je druga strana istog uzasa. Edited May 17, 20159 yr by Lezilebovich
May 17, 20159 yr ako je bilo zaista tako ne vidim kako mozemo reci da se radi o gresci, ocigledno je u pitanju nemar i nesavesno obavljanje posla, za koje bi neko morao da odgovara.
May 17, 20159 yr Pri tome su policajci u bgdu jako, jako oprezni kada je u pitanju nasilje u porodici jer su imali nekoliko loših, srećom ne fatalnih procena. Verovatno je to u provinciji drugačije. i ne samo u policajaca. lepo uspomoć telegrafa čujem gospođu od preko puta gde kaže: ja sam u prvi mah mislila da komšija u kući do tuče ženu, to je običaj. običaj!? lebtejebodatejebo
May 18, 20159 yr predpostavljam da je iluzorno nadati se da se policija javi sa kakvim takvim saopstenjem.
May 18, 20159 yr Author i ne samo u policajaca. lepo uspomoć telegrafa čujem gospođu od preko puta gde kaže: ja sam u prvi mah mislila da komšija u kući do tuče ženu, to je običaj. običaj!? lebtejebodatejebo +1 ne radi se u grešci u proceni već u sistematskom zanemarivanju porodičnog nasilja. ono, svi to rade, kada bi sve hapsili, napunili bi sve zatvore i pritvore samo njima.
May 18, 20159 yr el moze neki pravnik da nam kaze, jel sme policija nekog da zadrzi 48 sati bez obzira na javnog tuzioca?
May 18, 20159 yr Valjda će bar ova tragedija malo promeniti stav policije prema tomenece, jer ovo nije prvi takav slucaj. Ni poslednji po svoj prilici.
May 18, 20159 yr nece, jer ovo nije prvi takav slucaj. Ni poslednji po svoj prilici. +1 nažalost uvek će biti ožderanih životinja jer je opšti stav tzv društva da su zagovornici striktne prohibicije nekakve skemlave dosmanlijske budaline a hronični šljokatori dobričine ljudine i domaćini Edited May 18, 20159 yr by Hella
May 18, 20159 yr dobričine ljudine i domaćini Poznati čačanski biznismen Dragan Kuzmanović (58) ubio je jutros iz pištolja svoju suprugu, a potom je izvršio samoubistvo.