Turnbull Posted May 22, 2013 Share Posted May 22, 2013 (edited) at neraNije ni meni. Cenim da kad moraš praktično svaki dan, ili tako nekako, da izbaciš novu duhovitost, onda ne biraš, nego crtaš sve što ti padne na pamet.A jesu smešne one čivave :) Edited May 22, 2013 by Syme Link to comment
Indy Posted May 22, 2013 Share Posted May 22, 2013 Apropo giupost vs zlo - ja stvarno ne znam. Imali smo cak i na forumu par njih sa doktoratima koji po komentarima nisu predaleko od doticne karikature. Vise je to 1 sentiment koji bezosecajnost uzima za vrhovni princip u zivotu. Znaci, psihopatologija, ergo "zlo".Mislim, "atletsko stopalo"... Link to comment
fragand Posted May 22, 2013 Share Posted May 22, 2013 Da li ja ne razumem neku skrivenu ironiju/sarkazam/statijaznam?! smesna je, podseca na Delikatesnu radnjuto ne znaci da treba izbegavati samopregled, ultrazvuk i mamografijupa kad zagusti onda nesto i uraditito je bilo i pre Andje Link to comment
beatakeshi Posted May 22, 2013 Share Posted May 22, 2013 Bob je stavljen na pogrešnan topik. Link to comment
Aineko Posted May 22, 2013 Share Posted May 22, 2013 (edited) ^^jok, na pravom je mestu Edited May 22, 2013 by estel Link to comment
beatakeshi Posted May 22, 2013 Share Posted May 22, 2013 Anđelijin izbor, Laf topik ... Link to comment
Indy Posted May 22, 2013 Share Posted May 22, 2013 Onda znaci da je gde treba da bude. Ja sam mislio da mozda ima neki specijalan humor koji ja ne kapiram. Imamo mi neke dobre humoriste ovde u Australiji (The Chaser) koji povremeno naprave sprdnju na ponesto da ne mozes da verujes, tipa nesto sa bolesnom decom. Ali, ljudima specifican humor. Link to comment
beatakeshi Posted May 22, 2013 Share Posted May 22, 2013 Pa na Vicevima npr. ima dovoljno specifičnog humora.S druge strane slučaj Danilović se dugo vukao na topiku o KK Partizan pa je otišao na SZD.A poimanje humora je prilično individualna stvar. Link to comment
nera Posted May 22, 2013 Share Posted May 22, 2013 Anđelijin izbor, Laf topik ...Namerno sam stavila ovde jer se tamo ipak vodi koliko toliko ozbiljna diskusija...Volim i ja dobar crni humor ponekad, ali ovo je jednostavno neukusno, narocito kad se uzme u obzir opsti stav prema Andjelini ovde, a narocito sad kad masa daje komentare koji mi se gade iskreno receno. Mozete biti za ili protiv ali na ovakav nacin se sprdati sa ozbiljnom temom, narocito kad znamo kakva je situacija kod nas kad je kancer generalno u pitanju, meni je odvratno. Link to comment
Indy Posted May 22, 2013 Share Posted May 22, 2013 Pa da, i meni je to upravo prvo upalo u oci, karikatura doslovno ponavlja neke stavove iz medija u Srbiji (izrecene u ozbiljnom tonu). Pitanje je da li se to onda uopste kvalifikuje kao humor. Link to comment
duda Posted May 22, 2013 Share Posted May 22, 2013 mislim da je na pravom mestuto više nema veze sa temom anđelinin izborova jadnost je vezana za kompletno stanje u društvu Link to comment
beatakeshi Posted May 22, 2013 Share Posted May 22, 2013 Eto, Šimetu se dopadaju čiuaue (obe). Pitanje je da li se to onda uopste kvalifikuje kao humor. Slažem se, diskutabilno je. Link to comment
Turnbull Posted May 22, 2013 Share Posted May 22, 2013 Pa da, i meni je to upravo prvo upalo u oci, karikatura doslovno ponavlja neke stavove iz medija u Srbiji (izrecene u ozbiljnom tonu). Pitanje je da li se to onda uopste kvalifikuje kao humor.Tačno, nije problem što je crni humor u pitanju, nego što ovo je zapravo pandering mediokritetskim predrasudama. Link to comment
beatakeshi Posted May 22, 2013 Share Posted May 22, 2013 (edited) Dakle, onaj koji nije upoznat sa javnim diskursom može ovo doživeti kao humor, bez griže savesti? Edited May 22, 2013 by beatakeshi Link to comment
Recommended Posts