April 9, 201510 yr Evo i u američkim serijama kreni u borbu protiv anivakcina pokrena. Najnovija epizoda Law and Order, SVU
April 11, 201510 yr Ekipu od 16 planinara iz više gradova Srbije, među kojima je bilo i trojica Lozničana, u noći između 9. i 10. aprila, na Ibarskoj magistrali u blizini Beograda, napala je grupa od oko 20 huligana, demolirajući minibus privatnog prevoznika, koji je trebalo da ih transportuje do Prokletija gde je planirano da učestvuju na međunarodnoj akciji penjanja na jedan od vrhova te planine.Incident, koji se desio oko pola sata pre ponoći, počeo je tako što je automobil marke „BMW“, bez registarskih tablica, negde kod Velike Moštanice pretekao i pokušao da zaustavi vozilo u kojem su bili planinari, nakon čega je minibus usporio i pribranošću vozača uspeo da se kroz kanal pored puta provuče napred, a dok je izbegavanje sudara trajalo, iz šume je izletela i nasrnula na vozilo grupa od dvadesetak ljudi zasipajući ga kamenicama i udarajući ga palicama
April 11, 201510 yr Aha, preksinoc se desilo. Ja se spakovao ali za dlaku nisam otisao sa njima. Detalje ne znam.
April 11, 201510 yr Aha, preksinoc se desilo. Ja se spakovao ali za dlaku nisam otisao sa njima. Detalje ne znam.Jbte jel moguće da je neko taj put prepoznao kao "priznavanje Kosova" ?
April 11, 201510 yr Srpski sportski turizam je proširio paletu usluga: osim na fudbalu i košarci, od sada batine možete dobiti i na planinarenju.
April 11, 201510 yr Polako počinjem da se osećam kao da me je neko prebacio u Fallout 3. Samo još radijacija nedostaje, mutanti, degenerici i razvaljene građevine su već tu.
April 12, 201510 yr Polako počinjem da se osećam kao da me je neko prebacio u Fallout 3. Samo još radijacija nedostaje, mutanti, degenerici i razvaljene građevine su već tu. Ti ne izlazish na ulicu??
April 15, 201510 yr Recimo da postoji jedan posto sanse da je ovo tacno. Ne znam postoji li bese topik o smrtnoj kazni na PPP?