Desmond Bojčinski Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 Kako li će tek deca prijatelja iz Bačke ispasti kad odrastu, kad se sad igraju rata, pa se dele na "naše" i "bosance"
Krampa Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 kako si se igrao, jos si super ispao. multi kulti borba protiv domacih izajdnika. nista lose u tome.
copkillah Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 RIGOROZNO Kaznili čistača ulice jer je prešao van zebre dok je čistio! (VIDEO) Blic jebiga
Miralem Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 u ovoj zemlji niko ne sme da bude iznad zakona, pa cak ni cigani.
Čutura Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 to je izgleda aktuelni prioritet za coskarose, mog tasta su pre neki dan savatali kod bloka 23 onaj semafor prema bolnici u kojoj je toma gladovao, pesacki je posle semafora, normalno jelte, a on je preso ispred semafora, nema veze sto je bilo crveno za automobile.
gospa buba Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 ... bolnici u kojoj je toma gladovao... dok smo na dumu ^_^
čekmeže Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 Idu i u civilu sa foto aparatima. Već sam se istrenirao da prvo pogledam preko puta dal ima neko sumnjiv pa teko onda levo-desno. Teška su vremena, para je sve manje a rate kredita i njima stižu. Otimaju gde stignu.
gospa buba Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 (edited) Idu i u civilu sa foto aparatima. Već sam se istrenirao da prvo pogledam preko puta dal ima neko sumnjiv pa teko onda levo-desno. Teška su vremena, para je sve manje a rate kredita i njima stižu. Otimaju gde stignu. nije loshe. poshto nama skorije uvedoshe semafor, a mi ga ne kapiramo pola posto, nego navikla stoka, a i ko ce da cheka 3 minuta na praznu ulicu <_< nachi neprijatelj moze biti bilo ko -_- Edited March 28, 2015 by gospa buba
Čutura Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 jbt, semafor ko ustav, sta bre ko ustav, ko declaration of independence
Hella Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 Danas, tj juče u Košutnjaku, klinac 5-6 god, dotrčava do grupe drugara i viče - Hajde da se igramo siromašnih ljudi. Pa maiku vam vašu Kao se to igra pa tako da bogati budu oni pametni a siromašni oni glupi Greg Toppo, top education news reporter for USA Today, highlights a ground-breaking study in his piece on December 8th that provides incontrovertible evidence, perhaps for the very first time, on how poverty afflicts children's brains. Toppo reported on a study published in the Journal of Cognitive Neuroscience that found poverty affects the prefrontal cortex, the part of the brain that is critical for problem-solving and creativity. http://www.huffingtonpost.com/dr-susan-neuman/brain-differences-between_b_150060.html
Lezilebovich Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 planirao sam da idem na taj protest sa natpisima tips Reci Da velikim boginjama, Pravi na paralizu I sl., al ne skupih....
Muwan Posted April 6, 2015 Posted April 6, 2015 Lepo je videti da naš narod hoće na ulicu kada ima dobar motiv. Mislio sam da im je nestalo te energije.
Krošek Posted April 6, 2015 Posted April 6, 2015 (edited) mislis dovoljno jak motiv? ovo je na nivou okupljanja ljudi na liturgiji. to nije drustveno relevantan dogadjaj nego njihovo praznovanje svojih fanaticnih uverenja. ideja protivljenja vakcinaciji ni ne postoji, to su notorne lazi, anegdote i konstrukcije koje neko izvan price ne moze da shvati. poenta je u kontrasenju, u egoisticnoj moralnoj vindikaciji. to nije dokaz ne da ljudi imaju energije, nego da su mentalno i moralno iznureni i ispraznjeni. Edited April 6, 2015 by Krošek
Recommended Posts