garcia Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 čitao sam kako Tadi sada dobro zarađuje i što je još važnije može legalno da naplati. a ne kao ono kad je bio predsednikom pa se zlopatio sa payoneerom i skrillom.
Have_Fun Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 (edited) svaka čast domaćine prebacio sam vest na odgovarajuci topik ispostavilo se da je u pitanju drugar, ovaj sto je domacin.. sad mi javise a ovaj sto je pokusao da ga opljacka, tacno je znao kod koga ide.. s` kim ovaj zivi i da ima kintu.. nije tek tako banuo kod njega nakon sto je upao, poceo je da ih mlati, i njega i babu.. a onda zavrsio kako je zavrsio edit: samo sto rts nije lepo preneo, nije on uzeo svoj pistolj, vec je u sukobu dosao do pistolja lopova Edited March 24, 2015 by Have_Fun
yolo Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 u poslednje tri godine se procenat siromašnih nekako povećao sa 9% na 25% neviđeno socijalno raslojavanje je uzrokovalo tenzije i iskreno se plašim da će na meti snajpera biti i restorani u kojima se krka za 60 € po osobi jebo restorane, tamo uvek ima gde da se zalegne nego me zanima gde to objavljeno za 9 na 25 posto? statistika neke zvanicne organizacije? definicija siromasnih kao prihod manji od 8000 din mesecno? 25% je 1.7 miliona, right?
Tale Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 prebacio sam vest na odgovarajuci topik ispostavilo se da je u pitanju drugar, ovaj sto je domacin.. sad mi javise a ovaj sto je pokusao da ga opljacka, tacno je znao kod koga ide.. s` kim ovaj zivi i da ima kintu.. nije tek tako banuo kod njega nakon sto je upao, poceo je da ih mlati, i njega i babu.. a onda zavrsio kako je zavrsio edit: samo sto rts nije lepo preneo, nije on uzeo svoj pistolj, vec je u sukobu dosao do pistolja lopova Blic piše da je pokojni razbojnik - policajac?
Hella Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 (edited) jebo restorane, tamo uvek ima gde da se zalegne nego me zanima gde to objavljeno za 9 na 25 posto? statistika neke zvanicne organizacije? definicija siromasnih kao prihod manji od 8000 din mesecno? 25% je 1.7 miliona, right? pisali smo već o tome baš na ovom topiku pa naravno da neće najmutaviji slojevi ovog foruma su 2011 na sav glas arlaukali kako je 9% siromašnih neizdrživa situacija i da se taj sramotni skor mora popraviti http://www.economy.rs/vesti/18328/U-Srbiji-siromasno-9-2-odsto-gradjana.html nakon što su ti politički geostratezi izdejstvovali promene procenat gologuzana je augmentiran na 25% http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/125/Dru%C5%A1tvo/1690794/Svaki+%C4%8Detvrti+gra%C4%91anin+na+ivici+siroma%C5%A1tva.html tih mudraca sada nema ni od korova jer su pod pritiskom jasnih i snažnih argumenata pobegli odavde Edited March 24, 2015 by Hella
Have_Fun Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 Blic piše da je pokojni razbojnik - policajac? http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=15400&page=121
Tale Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=15400&page=121 Neka onda neko prebaci sve odavde tamo.
levi Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 Danas, tj juče u Košutnjaku, klinac 5-6 god, dotrčava do grupe drugara i viče - Hajde da se igramo siromašnih ljudi. Pa maiku vam vašu Kao se to igra
levi Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 Tako nešto. Gde su oni mogli uopšte da vide siromašne ljude osim kad im kucaju na prozor automobila..Verovatno ne idu u obična obdaništa, sa siromašnom decom
Krampa Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 kako je to u nase vrijeme bilo lako i zabavno. izdvojimo jednog kojem ne mozemo izgovoriti posteno ime a postoji sumnja da mu je deda bio ustasa. stavimo ga pred tarabu i kao streljamo ga. naravno o igri je rijec. kao ono...ajde alojze, onda jedan procita kao proglas i tratatatatatatatat i on kao padne...a ne ovo izivljavati se nad sirotinjom
Recommended Posts