Shan Jan Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 Internet je promenio pravila, sada svaka zajebancija postaje dostupna svima, dakle ne zavrsava se sve vise u skolskom dvoristu.
teacher Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 Direktorka Karlovačke gimnazija izbacila učenicu iz škole zbog fotomontaža na Instagramu užasna svinjarija. dete će biti vraćeno u školu uz nadam se izvinjenje ove spodobe od direktorke... spineless swines cemented minds ... je jedino što mi pada na pamet.
nera Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 Hana F. je radila ono što se radi stotinama godina unazad u svakoj školi - klinci se zajebavaju na račun autoriteta profesora. "Elitne" škole su zlo a direktoka je glupa kao ....... Zeznuh se pa procitah komentare na ovu pricu... svodi se na 'treba je izbaciti, sta zamislja razmazeno derle' i sve u tom stilu. razmazeno derle ide od toga sto su u bar jednom tekstu naveli gde joj rade roditelji i kako se predmetna direktorka zalila da otac pritiska po poslovno/partijsko/stagod osnovi. mene zanima imaju li mediji pravo da iznose takve informacije, u smislu gde rade roditelji?
maheem Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 Zeznuh se pa procitah komentare na ovu pricu... svodi se na 'treba je izbaciti, sta zamislja razmazeno derle' i sve u tom stilu. razmazeno derle ide od toga sto su u bar jednom tekstu naveli gde joj rade roditelji i kako se predmetna direktorka zalila da otac pritiska po poslovno/partijsko/stagod osnovi. mene zanima imaju li mediji pravo da iznose takve informacije, u smislu gde rade roditelji? to beše na blicovom sajtu? noć sam sebi pokvario čitajući te komentare + komentare na fajgeljevu novu javnu izvalu
ToniAdams Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 ehehe fegelj suvereno rula, citao sam juce :)
J-♣ Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 Dokle se srozala karlovačka gimnazija govori činjenica da njenu diplomu ima Vulin. Bez obzira što je padao na popravni iz matematike, a čituckao istoriju i sedeo u poslednjoj klupi vežbajući crtanje likova iz Alana Forda. Istu gimnaziju je pre nekih x godina uzurpirala Jelena Karleuša snimivši spot onako polugola. Navodno je platila 35.000 za korišćenje prostora nekom iz škole.
pacey defender Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 Internet je promenio pravila, sada svaka zajebancija postaje dostupna svima, dakle ne zavrsava se sve vise u skolskom dvoristu. tačno, slažem se. zato sa klincima treba raditi na obrazovanju o odgovornom korišćenju interneta, što uključuje i razgovore o ugrožavanju reputacije putem interneta. ne samo reputacije profesora već i samih klinaca (sexting, cyber-bullying, i slično). ali to treba da im objasni neko ko zapravo bolje poznaje internet komunikacije od njih samih. ova direktorka je iz XIX veka i svojim postupcima je pokazala da se baš ne snalazi u modernom svetu. ona bira da dalje širi uratke o sebi i kolegama, što znači da joj do povrede lične reputacije i nije više toliko stalo, koliko da se devojčici usere u život, po mogućstvu sa doživotnim posledicama. to je prokletskvo "elitnih" škola - to što im s vremenom osnova reputacije postaje kilometraža umesto onoga što im je izradilo reputaciju - kvalitet.
gospa buba Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 (edited) to je prokletskvo "elitnih" škola - to što im s vremenom osnova reputacije postaje kilometraža umesto onoga što im je izradilo reputaciju - kvalitet. to je prokletstvo svih shkola koje na sebi imaju neku znachkicu. najdivnija nasilja se deshavaju u sertifikovanim shkolama bez nasilja. i sve zavrshava pod tepihom, samo da se ne izgubi znachkica <_< Edited February 27, 2015 by gospa buba
Tihajeza Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 meni nije jasno da neko ko radi sa decom ceo život ne provali vremenom kako se sa decom postupa. njen posao je da vaspitava, a iz ovoga proističe da deca nekako moraju da se rode vaspitana i onda kažnjavaš ako nisu. nedavno sam imala dugačak razgovor sa mojom tinejdžerkicom oko nekog šaljenja na FB, koje mi je ličilo na podsmevanje drugarima. jako sam ponosna što sam na kraju četa (naravno sve se dešava online sa decom danas) dobila jedno "tetka, shvatam" i smajlić sa poljupcem. sutra me je sama pitala za savet o nečemu drugom.
Tale Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 Škola je davno izgubila vaspitnu, nakon toga i obrazovnu funkciju.
eye of the beholder Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 .. za obrazovnu funkciju ne znam ali vaspitnu osnovne i srednje škole su počele da gupe još krajem devedesetih godina XX veka :(
Joshua Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 Istovremno, dok je policija pokušavala da S.Đ. privoli da siđe sa krova, masa okupljenih Svilajnčana mu je skandira da skoči sa zgrade, piše “Blic“. ramštajn, jbt.
boshoku Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 nemam-nik Subota, 28. 02. 2015. 17:01hneregistrovan korisnik Ulica Dositeja Obradovica je u mestu Novo Selo,inace pripada opstini Velika Plana.. Preporuka: 34 67 Odgovori Prijavi komentar Lapovac Subota, 28. 02. 2015. 17:08hneregistrovan korisnik @nemam-nik : Da, u Novom Selu je jedina ulica a tim imenom u Srbiji. Preporuka: 96 4 Odgovori
Reaktor Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 ramštajn, jbt. http://youtu.be/4k2L7oNMDe0?t=1m
Recommended Posts