Joshua Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 (edited) ma kapiram ja da im je to pokazivanje trofeja*. ne kapiram kako ne kapiraju da sami sebi kopaju rupu - dovoljno je da se neko od klinki koje su verovatno hteli da impresioniraju naduri zbog ko zna čega, prijavi ih i eto policije da se raspita za junačko zdravlje... svuda su isti. sad sam se setila onih klinaca koji su tokom nemira u londonu tvitovali selfije na kojima bacaju genksta znakove jednom rukom dok u drugoj drže 5 kila kradenog bazmati pirinča. dileje. *za razliku od dve tuke iz kosovazapatike koje su krale jer nemaju. ergo, žene su racionalnije. ^_^ Edited February 9, 2015 by Joshua
Anonymous Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Nego, kad će kod nas da stigne ova pomagalica za selfije, svaki pošteni japanski turista je ima:
Aion Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Jednostavniji model (bez ogledalceta) sam negde video u beogradskim prodavnicama.
Skyhighatrist Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Ima odavno da se kupi, recimo u onom photo shopu preko puta Hrama, a prošetaj Kališem, svaki turista koji drži do sebe se slika sa Ušćem u pozadini...
kapetanm Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Ja sam to koristio kao monopod za običan aparat. Ima isti gvint™
Anonymous Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 (edited) Ja sam to koristio kao monopod za običan aparat. Ima isti gvint™ Da, Japanci ga zabodu u zemlju i onda slikaju. edit: ja ću to da kupim da se koljem sa zmijama na Orjenu. Edited February 9, 2015 by Anonymous
Malvo Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 Citam malopre vest na Blicu o nekom coveku koji je pod pretnjom samopolivanja benzinom sprecio izvrsitelje da ga sa porodicom isteraju iz kuce na Vracaru i, ne ulazeci u celu pozadinu, dosta je zanimljivo da su angazovani botovi da udaraju komentare. Da nisu poceli ... i ovakvim stvarima da se bave? Za ovakve stvari direktiva ide odozgo...
Time Crisis Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 Lol, dumčina Studentkinja Beogradskog univerziteta je zatražila od kolega na studentskoj Fejsbuk grupi da joj pomognu u potrazi za pozitivnim testom za trudnoću, jer želi po svaku cenu da zadrži dečka.
gospa buba Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 (edited) trzishte blago ^_^ Edited February 11, 2015 by gospa buba
Notorious Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 Ćerka mi je pre par meseci pokazala Fejsbuk stranicu na kojoj se nude (za novac) pozitivni testovi na trudnoću. Obe smo bile ubeđene da je zezanje
Hella Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 e odlično fala taman sam nepravedno zapostavio onaj najextriji topik na internetu
Аврам Гојић Posted February 11, 2015 Author Posted February 11, 2015 I ovo je postovala na javnoj fejsbuk stranici. Izvinite ali mnogo mi ovo baca na fejk. 300+ lajkova znaci da je ovo videlo par hiljada ljudi. Niko nije toliko glup.
Time Crisis Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 Mislim da ne piše jel javna ili nije, te studentske grupe na FB su obično zatvorene. Naravno, možda se samo neko dosađuje. :)
Recommended Posts