*edited by mod Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 Nego pade mi na pamet. Sta bi sa onim uhapsenima zbog napada na dekana FPNa?
Ariel Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Biznismen zaposeo Institut za molekularnu genetiku, ugrožene desetine hiljada mikroorganizama!Veselin Sjekloća sa šest osoba u utorak ujutru ušao u Institut za molekularnu genetiku u Beogradu. Predstavio se kao novi vlasnik i direktor ovaj gnom je jedno trofejno govedo nagrađivano na više sajmova, izguglao sam malo BIZNIS, KOMORA, MINISTARSTVO... OSIM što je vlasnik i suvlasnik više preduzeća, Veselin Sjekloća je bio i savetnik ministra Velimira Ilića, dok je ovaj vodio resor građevine i urbanizma. Osim toga prethodnih godina bio je i predsednik UO Agencije za stanovanje, član UO RTB "Bor", ali i potpredsednik Privredne komore Srbije. Jedna od njegovih firmi "Omni stok" bila je izvođač radova na rekonstrukciji fasade Doma Narodne skupštine. Ostao je zapamćen i njegov višegodišnjei spor oko vlasništva nad zgradom u Bulevaru kralja Aleksandra 174, koji je okončan vraćanjem ovog objekta Gradu Beogradu.
ToniAdams Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 ono sto je ovaj prvi rekao skroz je tacno - nedostaje im strah od boga, i stid.
gospa buba Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 (edited) ovaj gnom je jedno trofejno govedo nagrađivano na više sajmova, izguglao sam malo lele, videla sinoc na televizoru, prvo slusham tekst bez gledanja, vidim 1 drzavnog sekretara, kao, shit, neko nas privatizovao i zaposjeo (shto me isto ne bi chudilo! <_<), onda pogledam i vidim nije ali ne znam ko je nachi imggi. srbija! -_- imal kake shkole veselin? Edited January 28, 2015 by gospa buba
SNARC Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 U ranom detinjstvu je cepao atome cuvajuci goveda..sto je dovoljno da bi se bavio molekulima.
gospa buba Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 (edited) U ranom detinjstvu je cepao atome cuvajuci goveda..sto je dovoljno da bi se bavio molekulima. i tesla je cijepao atome chuvajuci goveda, ako cemo poshteno ^_^ bogotac ne moze da nas sachuva -_- Edited January 28, 2015 by gospa buba
Tihajeza Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 ovaj gnom je jedno trofejno govedo nagrađivano na više sajmova, izguglao sam malo takođe i udario parkirana kola mog ćaleta, pre mnogo godina, a zatim pobegao. kad ga našli, napisao vrlo nepismenu izjavu, sećam se smejali smo se.
salerokada Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 To je postalo pravilo. Mi se njima smejemo, a oni nas karaju.
Joshua Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 i tesla je cijepao atome chuvajuci goveda, ako cemo poshteno ^_^ bogotac ne moze da nas sachuva -_- e, al ovaj, za razliku od tesle, ima smisla i za biznis pa je u jednom momentu podelio i nulom - i voila! ^_^
gospa buba Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 e, al ovaj, za razliku od tesle, ima smisla i za biznis pa je u jednom momentu podelio i nulom - i voila! ^_^ sad znachi dosho da geneticharima ispomera zareze ^_^
Aineko Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Ali, zemlja gde neko moze sa pajtasima da upadne u vodeci geneticki institut (kakav god da je, za Srbiju jeste vodeci), pa jbt... ne verujem sta citam ova dva dana.
gospa buba Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Ali, zemlja gde neko moze sa pajtasima da upadne u vodeci geneticki institut (kakav god da je, za Srbiju jeste vodeci), pa jbt... ne verujem sta citam ova dva dana. vodeci je i skroz je dobar. meni je to signal, naveliko se sade tikve sa djavolom, i to ce doci na naplatu -_-
Aineko Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Ja se kao nadam da je ovo naplata, da ne moze gore.
Recommended Posts