Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

• Replies 40.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

946

• radisa

798

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Nego pade mi na pamet. Sta bi sa onim uhapsenima zbog napada na dekana FPNa?

• 2 weeks later...
Posted

Biznismen zaposeo Institut za molekularnu genetiku, ugrožene desetine hiljada mikroorganizama!

Veselin Sjekloća sa šest osoba u utorak ujutru ušao u Institut za molekularnu genetiku u Beogradu. Predstavio se kao novi vlasnik i direktor

ovaj gnom je jedno trofejno govedo nagrađivano na više sajmova, izguglao sam malo

dru-a.jpg

BIZNIS, KOMORA, MINISTARSTVO...

OSIM što je vlasnik i suvlasnik više preduzeća, Veselin Sjekloća je bio i savetnik ministra Velimira Ilića, dok je ovaj vodio resor građevine i urbanizma. Osim toga prethodnih godina bio je i predsednik UO Agencije za stanovanje, član UO RTB "Bor", ali i potpredsednik Privredne komore Srbije. Jedna od njegovih firmi "Omni stok" bila je izvođač radova na rekonstrukciji fasade Doma Narodne skupštine. Ostao je zapamćen i njegov višegodišnjei spor oko vlasništva nad zgradom u Bulevaru kralja Aleksandra 174, koji je okončan vraćanjem ovog objekta Gradu Beogradu.

Posted

ono sto je ovaj prvi rekao skroz je tacno - nedostaje im strah od boga, i stid.

Posted (edited)

ovaj gnom je jedno trofejno govedo nagrađivano na više sajmova, izguglao sam malo

lele, videla sinoc na televizoru, prvo slusham tekst bez gledanja, vidim 1 drzavnog sekretara, kao, shit, neko nas privatizovao i zaposjeo (shto me isto ne bi chudilo! <_<), onda pogledam i vidim  nije ali ne znam ko je :isuse:

nachi imggi. srbija!  -_-

imal kake shkole veselin? :unsure:

Edited by gospa buba
Posted

U ranom detinjstvu je cepao atome cuvajuci goveda..sto je dovoljno da bi se bavio molekulima.

Posted (edited)

U ranom detinjstvu je cepao atome cuvajuci goveda..sto je dovoljno da bi se bavio molekulima.

i tesla je cijepao atome chuvajuci goveda, ako cemo poshteno ^_^

bogotac ne moze da nas sachuva -_-

Edited by gospa buba
Posted

takođe i udario parkirana kola mog ćaleta, pre mnogo godina, a zatim pobegao. kad ga našli, napisao vrlo nepismenu izjavu, sećam se smejali smo se.

Posted

To je postalo pravilo. Mi se njima smejemo, a oni nas karaju.

Posted

i tesla je cijepao atome chuvajuci goveda, ako cemo poshteno ^_^

bogotac ne moze da nas sachuva -_-

e, al ovaj, za razliku od tesle, ima smisla i za biznis pa je u jednom momentu podelio i nulom - i voila!  ^_^

Posted

e, al ovaj, za razliku od tesle, ima smisla i za biznis pa je u jednom momentu podelio i nulom - i voila!  ^_^

sad znachi dosho da geneticharima ispomera zareze ^_^

Posted

Ali, zemlja gde neko moze sa pajtasima da upadne u vodeci geneticki institut (kakav god da je, za Srbiju jeste vodeci), pa jbt... ne verujem sta citam ova dva dana.

Posted

Ali, zemlja gde neko moze sa pajtasima da upadne u vodeci geneticki institut (kakav god da je, za Srbiju jeste vodeci), pa jbt... ne verujem sta citam ova dva dana.

vodeci je i skroz je dobar.

meni je to signal, naveliko se sade tikve sa djavolom, i to ce doci na naplatu -_-

Posted

Ja se kao nadam da je ovo naplata, da ne moze gore.