January 28, 201510 yr Biznismen zaposeo Institut za molekularnu genetiku, ugrožene desetine hiljada mikroorganizama!Veselin Sjekloća sa šest osoba u utorak ujutru ušao u Institut za molekularnu genetiku u Beogradu. Predstavio se kao novi vlasnik i direktor ovaj gnom je jedno trofejno govedo nagrađivano na više sajmova, izguglao sam malo BIZNIS, KOMORA, MINISTARSTVO... OSIM što je vlasnik i suvlasnik više preduzeća, Veselin Sjekloća je bio i savetnik ministra Velimira Ilića, dok je ovaj vodio resor građevine i urbanizma. Osim toga prethodnih godina bio je i predsednik UO Agencije za stanovanje, član UO RTB "Bor", ali i potpredsednik Privredne komore Srbije. Jedna od njegovih firmi "Omni stok" bila je izvođač radova na rekonstrukciji fasade Doma Narodne skupštine. Ostao je zapamćen i njegov višegodišnjei spor oko vlasništva nad zgradom u Bulevaru kralja Aleksandra 174, koji je okončan vraćanjem ovog objekta Gradu Beogradu.
January 28, 201510 yr ono sto je ovaj prvi rekao skroz je tacno - nedostaje im strah od boga, i stid.
January 28, 201510 yr ovaj gnom je jedno trofejno govedo nagrađivano na više sajmova, izguglao sam malo lele, videla sinoc na televizoru, prvo slusham tekst bez gledanja, vidim 1 drzavnog sekretara, kao, shit, neko nas privatizovao i zaposjeo (shto me isto ne bi chudilo! <_<), onda pogledam i vidim nije ali ne znam ko je nachi imggi. srbija! -_- imal kake shkole veselin? Edited January 28, 201510 yr by gospa buba
January 28, 201510 yr U ranom detinjstvu je cepao atome cuvajuci goveda..sto je dovoljno da bi se bavio molekulima.
January 28, 201510 yr U ranom detinjstvu je cepao atome cuvajuci goveda..sto je dovoljno da bi se bavio molekulima. i tesla je cijepao atome chuvajuci goveda, ako cemo poshteno ^_^ bogotac ne moze da nas sachuva -_- Edited January 28, 201510 yr by gospa buba
January 28, 201510 yr ovaj gnom je jedno trofejno govedo nagrađivano na više sajmova, izguglao sam malo takođe i udario parkirana kola mog ćaleta, pre mnogo godina, a zatim pobegao. kad ga našli, napisao vrlo nepismenu izjavu, sećam se smejali smo se.
January 28, 201510 yr i tesla je cijepao atome chuvajuci goveda, ako cemo poshteno ^_^ bogotac ne moze da nas sachuva -_- e, al ovaj, za razliku od tesle, ima smisla i za biznis pa je u jednom momentu podelio i nulom - i voila! ^_^
January 28, 201510 yr e, al ovaj, za razliku od tesle, ima smisla i za biznis pa je u jednom momentu podelio i nulom - i voila! ^_^ sad znachi dosho da geneticharima ispomera zareze ^_^
January 28, 201510 yr Ali, zemlja gde neko moze sa pajtasima da upadne u vodeci geneticki institut (kakav god da je, za Srbiju jeste vodeci), pa jbt... ne verujem sta citam ova dva dana.
January 28, 201510 yr Ali, zemlja gde neko moze sa pajtasima da upadne u vodeci geneticki institut (kakav god da je, za Srbiju jeste vodeci), pa jbt... ne verujem sta citam ova dva dana. vodeci je i skroz je dobar. meni je to signal, naveliko se sade tikve sa djavolom, i to ce doci na naplatu -_-