Weenie Pooh Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 boli glava od količine gluposti u ovom tekstu Boli, ali je više za onaj britanski doom topić, pošto je tekst direktno pretabačen sa Daily Fail sajta. Siguran sam da ista stoka koja je najavljivala Y2K krah vaskolike tehnološke civilizacije sad radi identičnu stvar za tu kurčevu 2038. To kao ono kad bi razni protestantski proroci "izračunali" kad će smak sveta, pokupili sledbenike, otišli na planinu... posle kad se ništa ne desi, odu kući i krenu da računaju ponovo, pa za godinu-dve dođu do novog, još tačnijeg datuma. I tako šest puta, a ovce svaki put odu za pastirom na tu apokaliptičnu Ravnu Goru, mada ne znam zašto.
aram Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 pa kazu uglavnom zato sto se tih par dana pred smak sveta seksaju ko blesavi :)
Weenie Pooh Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 Ma dobro, opšte orgijanje podržavam (oprosti mi Syme!), ali ne znam zašto baš na planini? Ako je zbog svežeg vazduha OK, mada sam uvek mislio da je to nešto oko preživljavanja, kao npr. ako proračuni kažu da je novi potop u pitanju, onda će valjda nekoliko dana kasnije da se podave od ovih nevernih što su ostali u dolini...
aram Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 a moz bit da su planine ustvari neke raketle koje ce da ih odnesu na neki novi i bolji svet?
Weenie Pooh Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 Viš to nije loša ideja. Ja da sam bio među njima, ne bih se ni skidao sa Mount Rocket, samo nađem još par pravovernica liberalnih shvatanja da mi prave društvo, i pravimo sopstvenu apokaliptičnu komunu u divljini. A par decenija kasnije, FBI potamani naše potomke zato što nisu plaćali porez :(
Lezilebovich Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 POSLE PREBIJANJA RAŠE POPOVA: Roditeljima malih nasilnika 4 godine robijeSud je nakon glavnog pretresa doneo presudu kojom je optužene Đuru Niku i Katu Nikolić proglasio krivim zbog izvršenja krivičnog dela zapuštanja i zlostavljanja maloletnog lica, saopšteno je iz Drugog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu ... Rođaci i komšije iz nehigijenskog naselja na Banjici naveli su da je Nika bio nasilan prema deci i terao ih da mu donose novac. Kakva je sad ovo brzina sudstva kao iz serija ? Drago mi je što su ovi u zatvoru, ali mi se čini da su uhapšeni pre neki dan (mesec-dva). Zar obično suđenja ne traju po nekoliko godina, sa hiljadama kojekvih odlaganja ?
Lezilebovich Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 (edited) opet o prezupču i nadam se nikad više, što se mene tiče slobodno mogu da se samoubiju ... podrška bratu! ''Policija je uhapsila osamnaestogodišnjeg L. P, koji je osumnjičen da je danas opljačkao filijalu Komercijalne banke u centru Beograda, saopštio je danas Biro MUP za saradnju s medijima.'' ... Banka je opljačakana u 13.10 a razbojnik je povredio jednog od čuvara udarcem drškom pištolja u glavu, saznaje Tanjugu u MUP-u. koji je bre ovo kurac, idioti maloumni . čak i iz njihove radničke perspektive, podrška dečku koji zamalo nije ubio čoveka koji je stoputa više radnička klasa od siledžije, koji radi za 15-20 hiljada i jebava se sa budalama svaki dan pokazao sam im njihovog boga, anlajkovao sam ih na fejsu, da vidim kako će se oporaviti od toga Edited December 19, 2014 by Lezilebovich
Eraserhead Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=1-DRHbV3OCY
boshoku Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 do jaja najbolji mi onaj manijak koji im udara ritam
dillinger Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 Manijak je pretpostavljam i autor kompozicije zato mu je stalo.
MancMellow Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 Ma nije bre, najbolji je ovaj desno čelavi sa repom i naočarima, koji tiho utapa weltschmerz u fanti, pošto je završio grupisanje i razbijanje mrva salvetom :D
Weenie Pooh Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 Mali plavi hipster u sredini falšira, očigledno je nadrkan što ga teraju da glumata četništvo i patriotizam kao onaj naloženi konformista desno od njega. Sve je to previše mainstream za njega.
Recommended Posts