aram Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 ja stvarno ne razumem zasto se ovde trpe ovakve budaletine i neopevane kretencine kao sto je ovaj fontele
fonTelefon Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 levo su nemacke zemlje desno ruske a Rodger opet u srpskim.
Singer Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 pa ne piše ovo fontele, nego prenosi šta se piše
Ryan Franco Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 Da li ti čitaš postove? Neki dan svi kritikuju Ivanovica kad tamo medjutim.
Singer Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 Čitam al ne učitavam da je fontele (takav naopak kakav je) opravdavao silovanje ili da misli da su male bosanke male kurave ili šta već... Izginućemo svi na forumu ovakvim skakanjem i stvarno otići u jednoumlje.
fonTelefon Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 Ko nije saban kao aram procitace i da je problem prisutan u oba entiteta.
Lezilebovich Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 (edited) ... Edited December 16, 2014 by Lezilebovich
kapetanm Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 Inače, prema navodima o tim trudnoćama reklo bi se da su male Srpkinjice (vest iz RS)
Ryan Franco Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 Pa rekao je "kad tamo međutim" nadovezavši se na Ivanovića, ne? Dakle, slaže se sa Ivanovićem, ne? To jest, kaže da je Ivanović u pravu, ne? Mislim, koje učitavanje jbt? Ja samo čitam ša je napisano. Šta mene briga šta fon Telefon misli i oseća. Ja sam ga prijavio.
aram Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 Čitam al ne učitavam da je fontele (takav naopak kakav je) opravdavao silovanje ili da misli da su male bosanke male kurave ili šta već... Izginućemo svi na forumu ovakvim skakanjem i stvarno otići u jednoumlje. da te pitam, jel tebi isto "13-godisnjakinja zatrudnela na ekskurziji sa vrsnjakom" i "13-godisnjakinju jebali crnci iz unprofor-a"
fonTelefon Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 Tako su vam dobri modovi da mozes dnevno da podnosis krivicnu prijavu za ono sta ostavljaju ljudi ovde, a neki su kao i pravnici. Pre par godina banovali su me na Politici a danas se ubiste pljujuci Botu i ostale sto sam vam sve pre 4 godine pisao.
fonTelefon Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 da te pitam, jel tebi isto "13-godisnjakinja zatrudnela na ekskurziji sa vrsnjakom" i "13-godisnjakinju jebali crnci iz unprofor-a" To ivanovic nije rekao vec je to tvoje citanje.
Singer Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 (edited) da te pitam, jel tebi isto "13-godisnjakinja zatrudnela na ekskurziji sa vrsnjakom" i "13-godisnjakinju jebali crnci iz unprofor-a" jel jebali ili silovali? a tako nije ispričana ta "šala" edit. evo ga fon brži pa nek se pegla sa vama. kasno je i bolje je da legnemo svi nego da zavrtimo priču iz nepričave. ivanović mi je dno i džiberčina par ekselans što se može proveriti u mojim ranijim pisanjima al brate i vi politički preosetljivi stvarno ponekad treba ručnu da povučete a opet, i ne morate. Edited December 16, 2014 by Singer
aram Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 jel jebali ili silovali? a tako nije ispričana ta "šala" pa jel postoji seks sa 13-godišnjakinjom a da nije silovanje? i stvarno se ne bih vraćao na tu "šalu" dalje...
Ryan Franco Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 edit. evo ga fon brži pa nek se pegla sa vama. Najbolje da će taj nešto da objasni.
Recommended Posts