morgana Posted November 23, 2014 Posted November 23, 2014 vlada srbije jos uvijek drzi presicu povodom drona, to je to
Time Crisis Posted November 23, 2014 Posted November 23, 2014 vidiš ti to, sutra mećem šrafciger u tzv. kasetu. zajebi, ipak ja prelazim dunav svakodnevno dvared bar. Nekad su automobili imali šrafciger zaboden u vrata, da drži staklo. Stara dobra vremena.
boshoku Posted November 23, 2014 Posted November 23, 2014 Nekad su automobili imali šrafciger zaboden u vrata, da drži staklo. Stara dobra vremena. pošto ti potičeš iz mezozoika, jel tako?
Weenie Pooh Posted November 23, 2014 Posted November 23, 2014 BTW: zajebavas se ili stvarno mislis da je za pritiske o kojima ljudi razgovaraju potreban barometar? Manometar? Hidrometar? Mora nešto što staje u kasetu, jbg. Neću valjda da čekam da se kola napune vodom pa onda da otvaram vrata, kao neki primitivac -_-
boshoku Posted November 23, 2014 Posted November 23, 2014 ja bi tebe u gepek, da tupiš u satoriju, ali to sam samo ja
*edited by mod Posted November 23, 2014 Posted November 23, 2014 (edited) onaj BMW koji je upao u reku ima dvoje vrata, verovatno oni koji su sedeli pozadi nisu preziveli.. u tim situacijama, koliko mi je poznato, auto kada upadne u vodu pluta do jedan minut i tada treba otvoriti prozor dok ne crkne elektrika.. onda, kad crkne elektrika treba pokusati razbiti prozor nogom ili ostrim predmetom (ne deluje izvodljivo).. i na kraju kada auto skroz potone i kada se izjednaci pritisak treba pokusati otvoriti vrata. sve je to otezano u autu sa dvoje vrata.. Izaslo ih je troje. Suvozac, vozac i jedna devojka sa zadnjeg sedista. Edited November 23, 2014 by *edited by mod
đorđe geprat Posted November 23, 2014 Posted November 23, 2014 Dejan Ilić je nešto napisao na tu temu. hej, nisam u toku, gde je napisana vest "da je srbin ubio srbina"
ordi Posted November 23, 2014 Posted November 23, 2014 Izaslo ih je troje. Suvozac, vozac i jedna devojka sa zadnjeg sedista. u sto marke da je ta sedela u sredini pozadi
đorđe geprat Posted November 23, 2014 Posted November 23, 2014 Izaslo ih je troje. Suvozac, vozac i jedna devojka sa zadnjeg sedista. danas sam malo prelistao toaletoide. svo troje mortus pijani. i jedan detalj: da je auto vlasništvo 19godišnjeg vozača bez dozvole. naslov topika je baš prikladan za detaljisanje ovog detalja. da, sin ob je bio u nekom problemu pre par godina a u vezi škole MPAlas i droge, čini mi se
Muwan Posted November 23, 2014 Posted November 23, 2014 hej, nisam u toku, gde je napisana vest "da je srbin ubio srbina" Turski mediji koji pišu na engleskom su tako preneli saopštenje policije ali nije to pisalo u saopštenju.
boshoku Posted November 23, 2014 Posted November 23, 2014 auto vlasništvo 19godišnjeg vozača bez dozvole ja pročitao samo da je nisu našli (vozačku), što je u datim okolnostima, i očekivano
*edited by mod Posted November 23, 2014 Posted November 23, 2014 u sto marke da je ta sedela u sredini pozadi I meni se tako cini. Dvoje vrata, dva tipa iza, ili je sedela pozadi ili su ovi pozadi od udarca bili onesvesceni, mada mi se cini to malo verovatnim kada vidim gde su upali. To joj je sreca u ovoj situaciji. Ja znam devojku koja je dozivela saobracajku u kojoj su 4 saputnika doziveli onako malo teze modrice od udarca i pusteni kuci, a ona sa sredine zadnjeg sedista proletela kroz soferku i lezala u koritu mesecima.
Caligula Posted November 23, 2014 Posted November 23, 2014 (edited) Već tri dana se stvara neka atmosfera da iza svega ovoga stoji Turska kao država odnosno Turci kao takvi. Čak ni tzv mediji nisu zauzeli takav ludački kurs kao što su zauzeli najviši državni zvaničnici. I šta onda da očekuješ nego da ekipe sa raznoraznih tribina svakodnevno zakazuju okupljanja ispred turske ambasade? Šta drugo da izađe na površinu osim transparenata o prolivanju turske krvi (koje niko od zvaničnika, počev od vajnog ministra sporta, naravno nije ni konstatovao)? Ubistvo je u roku od pet minuta ispolitizovano na jedno 5-6 različitih nivoa u društvu. To stanje svesti je onaj pravi doom, onaj koji će uništiti Srbiju i okončati joj postojanje. Dejan Ilić je nešto napisao na tu temu. Odlican tekst, hvala za link (btw. odakle informacija da ga je ubio srpski navijac? Nesto ne mogu da nadjem po elektronskim medijima) Ozbiljno bolestan narod. Edited November 23, 2014 by Caligula
đorđe geprat Posted November 23, 2014 Posted November 23, 2014 ja pročitao samo da je nisu našli (vozačku), što je u datim okolnostima, i očekivano pročitao ovde u toaletoidu
Muwan Posted November 23, 2014 Posted November 23, 2014 Odlican tekst, hvala za link (btw. odakle informacija da ga je ubio srpski navijac? Nesto ne mogu da nadjem po elektronskim medijima). Vidi moj odgovor Gepratu malo iznad. Imaš detaljnije na topiku o utakmici.
Recommended Posts