7 hours ago7 hr 2 minutes ago, ragasto said:Još ne znam šta da mislim pošto je broj požara sumanut, navodno je cifra veća od 600. Zapravo se nadam da priroda i jeste uzrok pošto bilo koji drugi može samo da odvede u tešku paranoju.Sanse su pola/pola, to je dovoljno za paranoju. Problem je sto nece biti kvalitetne istrage, kao nista drugo sto ne rade kako treba. Priroda pojede za dorucak ovakvu drzavu, ako hoce i kad hoce, i ne samo priroda vec prost protok vremena, ako ne uradimo nesto. Ne postoji sistem, vec sve moze i nista ne treba, laz, obmana, manipulacija, nista, nula, praznina. Imaju Dorsi stih, kraj svih vrednosti
6 hours ago6 hr Moji bliski clanovi porodice su iz Kursumlije, gorelo je u okolnim selima gde neki imaju kuce i vikendice, ljudi su razocarani i besni, a takodje provejava prica o podmetnutim pozarima.
6 hours ago6 hr 2 minutes ago, Choda said:Moji bliski clanovi porodice su iz Kursumlije, gorelo je u okolnim selima gde neki imaju kuce i vikendice, ljudi su razocarani i besni, a takodje provejava prica o podmetnutim pozarima.A ko podmeće po njima? Država?
6 hours ago6 hr 1 minute ago, radisa said:A ko podmeće po njima? Država?Don't shoot the messenger, samo prenosim sta mi kazu.
6 hours ago6 hr Just now, Choda said:Don't shoot the messenger, samo prenosim sta mi kazu.Ne, baš me zanima, izvini, ako je delovalo grubo...
6 hours ago6 hr Ovde kod nas je pre par dana (dan pred dolazak kise i zhladjenja) duvao bas mnogo jak i neverovatno topao vetar. Ako je i tamo bilo slicno onda je i najmanja slucajna iskra mogla da napravi katastrofalne posledice.
6 hours ago6 hr Edit: ne videh prethodni post. E to!U HR je kazna 500€ ako te snime da bacaš pikavac iz auta. Edited 6 hours ago6 hr by Boksi
6 hours ago6 hr 2 minutes ago, Boksi said:Edit: ne videh prethodni post. E to!U HR je kazna 500€ ako te snime da bacaš pikavac iz auta.Sta ako 500000 ljudi parkira automobile na jednom mestu i svi bace pikavac iz automobila ?
6 hours ago6 hr Just now, SNARC said:Sta ako 500000 ljudi parkira automobile na jednom mestu i svi bace pikavac iz automobila ?Recimo na hipodromu?
6 hours ago6 hr Just now, SNARC said:Sta ako 500000 ljudi parkira automobile na jednom mestu i svi bace pikavac iz automobila ?I would call that... solution.
6 hours ago6 hr Nemam neko ubeđenje (ok možda sam naivan) da su požari podmetnuti, izuzetno visoke temp, standardno™ paljenje strnjike, jak vetar a kablovi između granja... Uglavnom q od države, šteta se mogla svesti na mnogo manje da se radi kako treba. Po onome što dođe do mene, negde su vatrogasci spašavali živu glavu, tako da...
4 hours ago4 hr kod instutita za majku i dete obalilo bas velika stabla, na srecu, pala su u park, ne na trotoar i ulicu,