July 2Jul 2 1 hour ago, pt 2.0 said:@aram izvini što ovako pitam, i dalje sam u čudu, je li to neko naselje bungalova ili zidanih vikendica?Davno sam bio tamo, uglavnom su bili bungalovi. Ali ne oni mali nego svaki po nekoliko soba, cenim da skoro da nijedan nije bio ispod 40kvm, a bilo je i većih sa spratom. Ali već tada su ljudi počinjali pomalo da dozidjuju, kapiram bez dozvola. Čujem da je sad tu bilo i nekoliko grupa tipskih bungalova za izdavanje. Lep je kraj, Golubac odmah tu, Veliko Gradište, Braničevo… Tu je jezero, tu je i Dunav, a ta borova šuma je bila prelepa.
Sunday at 08:225 days On 4. 7. 2025. at 9:47, Shan Jan said:Svaka cast inzenjerima. Nego al je osedeo za kratko vreme...Osedeo je on ondavno, nego ga farbaju.
Monday at 13:484 days On 2. 7. 2025. at 12:28, makaronee said:atar sela Požeženo - kakva onomastička ironijanajbolja riba na dunavu
Monday at 13:514 days On 2. 7. 2025. at 14:02, pt 2.0 said:@aram izvini što ovako pitam, i dalje sam u čudu, je li to neko naselje bungalova ili zidanih vikendica?On 2. 7. 2025. at 14:22, vememah said:Ima na Telegrafu foto-galerija:telegraf.rs/vesti/srbija/4136913-unisteno-jedno-od-omiljenih-naselja-u-srbiji-50-vikendica-izgorelo-do-temelja-ovo-je-sve-o-pozaru-u-vincimaVinciOn 2. 7. 2025. at 15:56, aram said:Davno sam bio tamo, uglavnom su bili bungalovi. Ali ne oni mali nego svaki po nekoliko soba, cenim da skoro da nijedan nije bio ispod 40kvm, a bilo je i većih sa spratom. Ali već tada su ljudi počinjali pomalo da dozidjuju, kapiram bez dozvola. Čujem da je sad tu bilo i nekoliko grupa tipskih bungalova za izdavanje. Lep je kraj, Golubac odmah tu, Veliko Gradište, Braničevo… Tu je jezero, tu je i Dunav, a ta borova šuma je bila prelepa.davno nisi bio
Monday at 14:214 days 31 minutes ago, mire said:najbolja riba na dunavuNizvodno od Pančeva i Smedereva nakon '99? Možda najukusnija, ali...
Monday at 14:234 days brate, restoranče na nasipu, a tablice od svugdei dobri ljudi, upoznao sam ih pre deceniju i po
Monday at 14:284 days 1 minute ago, mire said:brate, restoranče na nasipu, a tablice od svugdei dobri ljudi, upoznao sam ih pre deceniju i poMa OK, nego kažem za ribu, znao sam jednog profesora sa PMF-a koji je imao kuću u Velikom Gradištu, bio strastven pecaroš i svaki slobodan trenutak koristio da ode tamo da peca.Nakon '99. se ni kupao više u Dunavu nije. Možda je čovek bio paranoik, možda je znao nešto više o materijama koje su se izlile, meni je svejedno jer ribu ne jedem a i njemu, umro je pre više od decenije.
Monday at 14:324 days 3 minutes ago, JozoMujica said:Ma OK, nego kažem za ribu, znao sam jednog profesora sa PMF-a koji je imao kuću u Velikom Gradištu, bio strastven pecaroš i svaki slobodan trenutak koristio da ode tamo da peca.Nakon '99. se ni kupao više u Dunavu nije. Možda je čovek bio paranoik, možda je znao nešto više o materijama koje su se izlile, meni je svejedno jer ribu ne jedem a i njemu, umro je pre više od decenije.Ako je sa matematickog tamo nema jednog koji je normalan
Monday at 14:374 days 4 minutes ago, Shan Jan said:Ako je sa matematickog tamo nema jednog koji je normalan Hemija, ali u Kragujevcu.
Monday at 16:254 days U Šumadiji trenutno aktivno 148 požara. Ovaj mi već sat vremena preleće kuću dok se spušta ka jezeru koje je 300 metara dalje da se napoji pa se vraća da gasi u Desimirovcu.U gradu se oseća miris paljevine.
Monday at 20:114 days 5 hours ago, JozoMujica said:Nizvodno od Pančeva i Smedereva nakon '99? Možda najukusnija, ali... ulovljenu/upecanu rečnu ribu ne jedem.