Jump to content

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Featured Replies

Predstavnici umetničkih sindikata Narodnog pozorišta u Beogradu su danas saopštili da neće predložiti članove iz redova zaposlenih u Upravnom odboru tog pozorišta jer je za predsednika tog odbora postavljen reditelj Dragoslav Bokan.

Glumica Nela Mihailović je ocenila da je postavljanje Bokana na mesto predsednika Upravnog odbora "kazna za neposlušnost", a "jedna od najvećih je podrška studentima i dizanje indeksa na kraju predstave".

Glumci su pre početka konferencije za novinare izveli preformans čitajući izjave Dragoslava Bokana koje smatraju govorom mržnje.

https://x.com/n1srbija/status/1937467781961691185

• Replies 42.1k
  • Views 4.3m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Devojčica K.S. (16) poginula je [u Dobanovcima] kada je, kako se sumnja, automobilom marke "pežo 307" udarila u [betonsku] banderu. Sa njom u vozilu bili su tinejdžeri [od] 14 i 17 godina koji su prevezeni u bolnicu.

blic.rs/vesti/hronika/detalji-stravicne-nesrece-u-dobanovcima-u-kojoj-je-poginula-devojcica-16/jmycldq

Edited by vememah

Otprilike tako nekako. Ljudima nije javljeno da se evakuišu, vrlo mlake i usporene reakcije - kažu da se oko pola 1 zapalilo, poslali vatrogasni pikap oko 5, helikopter tek u pola 7.

Edited by oyashirazu

5 minutes ago, oyashirazu said:

Otprilike tako nekako. Ljudima nije javljeno da se evakuišu, vrlo mlake i usporene reakcije - kažu da se oko pola 1 zapalilo, poslali vatrogasni pikap oko 5, helikopter tek u pola 7.

što reče jedan pametan mladić : da Tramp nije sprečio naš rat sa Kosovom, vojska Kosova bi bila u Pančevu.

1 hour ago, barrcode said:

što reče jedan pametan mladić : da Tramp nije sprečio naš rat sa Kosovom, vojska Kosova bi bila u Pančevu.

Ma i oni su jaka marka, nisu uspeli da konstituišu Skupštinu iz 40 pokušaja. Tačno se vidi od koga su se otcepili...

Izgorelo preko 50 vikendica?!

Jbt, pa kolika je to površina gorela, jesu li oni normalni???

atar sela Požeženo - kakva onomastička ironija

Gledao sinoć posle dužeg vremena Dnevnik RTS-a, ni reči o požaru, i vrlo malo o protestima.

Ono sto sam cuo iz prve ruke - ima da popasu kolektivnu tuzbu zbog ovoga.

Debili. Jebeni debili.

4 minutes ago, Downforce said:

Ono sto sam cuo iz prve ruke - ima da popasu kolektivnu tuzbu zbog ovoga.

Debili. Jebeni debili.

I te koji tuze ce da proglase za ustase i blokadere..pa da vidimo kome ce biti gore.

1 hour ago, pt 2.0 said:

Izgorelo preko 50 vikendica?!

Jbt, pa kolika je to površina gorela, jesu li oni normalni???

Od naselja Vinci (vikendaški deo je sav pod borovom šumom, gore suve iglice ko lude), do sela Požeženo ima jedno 5 kilometara. Od Ponikva do Vinaca još minimum dva kilometra. Koliku je širinu zahvatilo ne znam, ali znam da mi žena čija porodica ima tamo vikendicu kaže da još svuda tinja i da je pitanje trenutka kada će negde opet da izbije požar.

@aram izvini što ovako pitam, i dalje sam u čudu, je li to neko naselje bungalova ili zidanih vikendica?

Ima na Telegrafu foto-galerija:

telegraf.rs/vesti/srbija/4136913-unisteno-jedno-od-omiljenih-naselja-u-srbiji-50-vikendica-izgorelo-do-temelja-ovo-je-sve-o-pozaru-u-vincima