June 20Jun 20 12 hours ago, kronostime said:Eh, to ima vec hiljadama godina na KorziciSvaka cast Vucicu. Za samo 2 nedelje na Zelenjaku napravio je put za kakav je Rimljanima trebalo 1000 godina.
June 20Jun 20 sad procitao da su ujapsili dekanicu med faxa u novo sadu.kraj im dolazi, ali nema im drugs.
June 23Jun 23 malo cokoladno mleko u prodavnici kosta 68 dinarastojim i gledam i pokusavam da se setim koliko je kostalo pre 7-10 dana... Edited June 23Jun 23 by Mr.Mxyzptlk
June 23Jun 23 Od cele ove vesti mene je najviše zapanjilo - ko uopšte pije čokoladno mleko posle 5. godine?!
June 23Jun 23 7 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:mene zanima kako si dosao do granice od 5 godina,...Pa tada počinju da se menjaju čokomlečni zubi
June 23Jun 23 Just now, Filozof manijak said:Pa tada počinju da se menjaju čokomlečni zubiHoces reci do tad si ih unistio secerom iz coko mleka?
June 23Jun 23 da, bela kafa sa secerom, bezglutenski neskvik i kakao dok su se mleka prodavala u kesamanemam pojma, ja ih ne pijem ali deca vole, nezavisno od godina...nekad naletim na starije likove kako u pekari uz pecivo uzimaju coko-mleko.
June 23Jun 23 20 minutes ago, Filozof manijak said:Ne, tada sam saznao da se krave ne hrane čokoladom Svašta, pa zna se da čokoladno mleko daju braon kravehttps://www.washingtonpost.com/news/wonk/wp/2017/06/15/seven-percent-of-americans-think-chocolate-milk-comes-from-brown-cows-and-thats-not-even-the-scary-part/