Jump to content

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Featured Replies

Oko sokolovo ne prepoznaje pola tablice, polupokrivenu tablicu, ne registruje je kao što ne registruje nijednan natpis u javnom prostoru (firmopis, kućni broj i sl.)

To automatski što ide.

E sad, onaj što vozi oko sokolovo može da primeti, zaustavi se na sekund i skine pokrivalicu, ali to ne radi jer ga zabole, not my (his) job.

• Replies 41.9k
  • Views 4.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

50 minutes ago, jms_uk said:

Jeste kratka tu

Ne baš toliko.

27xl9mR.png

• Popular Post

Moram da priznam da je raspon od točka do kraja ajkule, jedna od bizarnijih rasprava koje smo imali na ovom forumu...

A nije da nije bilo svačega... D

35 minutes ago, glibav said:

Inace jedno vreme sam govorio da bi svi trebalo da pocnemo da prekrivamo tablice, jer bi jedino na taj nacin bio preskocen prag tolerancije na te retardacije. Ovako kako je sad, to sto pojedinci rade, nikog ne interesuje. Snalaze se. Sleganje ramenima.

Ovo je i meni palo na pamet, jer postaje besmisleno. Ispadamo budale mi koji plaćamo, jer nema nikakvih sankcija za one koji sakrivaju tablice.

Osim ako im neko ne otkrije tablice fantom

11 hours ago, Ayatollah said:

Jel' realno ovo, deluje mi kao fejk...nadam se da je fejk...

image.png

Baš me ne čudi, jedan od prošlih ambahadora u afrikama je imao strah od crnaca, par puta pokušao peške iz ambasade tipa pijaca i dobijao panične napade u masi. Ajd on, došao mladi konzul pa i njega isprepadao da tip prvih nekoliko meseci nije izašao iz zgrade gde je stan i ambahada. Posle na sreću došao na svoje i shvatio sa kim ima posla.

24 minutes ago, vememah said:

Ne znam vise sta da mislim, oni Rimljani, Grci, kraljevi iz srednjeg veka sta su gradili stoji sem kad je neko bas zapeo pa skroz srusio. Ovi iz SNSa, valjda im budzeti za obnovu mnogo niski, kad izvade sve koliko im treba oi zalepe svoje dve selotejp trake i viseci plafon sa mrezicom.

On 22. 5. 2025. at 9:22, Shan Jan said:

Ovo su uglavnom takodje stariji psi. Nekako mi je nehumano da kad im vise nisu od koristi gledaju samo da ih uvale nekom umesto da ih cuvaju u zasluzenoj starosti.

To se i radilo dok je bilo redovne vojske, ukidanjem redovne vojske počela je i prodaja i rashodovanje.

Najveći problem tu je što to nije pas kojeg svako može da kontroliše, jer je odgajan u specifičnim uslovima.

Blic.rs
No image preview

Migranti pucali na policiju: Jedan mrtav, četvorica zadrž...

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Uprave granične policije vršili su pojačanu kontrolu kretanja migranta, na području između Šida i granice sa Republikom Hrvatskom.
Album — Postimages
No image preview

Album — Postimages

Pregled onoga što je palo u poslednjih 6 meseci.

Naravno, neimari ne odustaju.

media-Grk8uot-WIAARSAB.jpg