Thursday at 20:542 days 29 minutes ago, vememah said:Inače je sve to vrlo nebitno, bitno je da se jebeni bivši premijer ponaša kao najveći klošar.Uopšte nije tako bilo, evo sve je objasnio:
Thursday at 20:592 days Dobro nije rekao da su mu odšlepali auto na to mesto.Idu tako naprednjaci gradom, nose karton sa sobom i gledaju kome će da ga podmetnu za 2 minuta na koliko se nepropisno parkirao. Edited Thursday at 21:042 days by vememah
Thursday at 21:032 days činjenično stanje je da nije bio parkiran na pešačkom, svejedno da li zakon predviđa istu kaznu kao i da jeste. prosto nije bio na pešačkom, nije ometao bezbedan prelazak pešaka, bio je čak parkiran u jednosmernoj ulici ispod prelaza tako da nije zaklonio pogled na dolazeća vozila što je razlog da se stavi ovo ograničenje na 5m koje ima smisla samo u pravcu iz koga dolaze automobili. ovde to nije slučaj.to što iznešeno tumačenje ne odgovara činjenicama ne bi to trebalo bitno da utiče na zaključak da je klošar ali kada se izmišljanjem podupire neko lično smatranje, onda to ume da loše ispadne.inače imam neke dodatne argumente na temu parkiranja ajkule i klošarstva ali me zabole da se stavljam na stranu onih koji ne umeju da se pridržavaju činjenica, ratujte sami. video sam taj auto bar jedno 100x u poslednjih godinu dana na tom potezu. Edited Thursday at 21:042 days by Eleniko
Thursday at 21:102 days Ako nije bio parkiran na pešačkom, onda je ta ajkula neverovatno kratka iza dodirne površine zadnjeg točka s podlogom. Edited Thursday at 21:222 days by vememah
Thursday at 21:442 days 58 minutes ago, vememah said:Zakon koliko vidim ne pravi razliku između toga da li si stao tačno na pešački ili do 5 m oko njega.https://www.paragraf.rs/propisi/zakon_o_bezbednosti_saobracaja_na_putevima.htmlA po nekim tvrdnjama kazna je sada 25 hiljada.26.05.2019.https://ekspres.net/vesti/nove-kazne-za-parkiranje-na-pesackom-i-sinama-25-000-dinaraJeste, samo što se saobraćajna policija više uopšte ne bavi nepropisnim parkiranjem. Ne znam kako je u drugim gradovima, u Kragujevcu se ladno sa ostalima provlače kroz gomilu nabacanih automobila u uskim ulicama i ignorišu.Kao da nepropisno parkiranje nije više saobraćajni prekršaj nego komunalni, ne pamtim kada sam video saobraćajca da piše kaznu za nepropisno parkiranje a da nije deo ekipe sa paukom.
Thursday at 21:492 days ma ni ovde to ne radi oko sokolovo nego komunalci, na 100 loše parkiranih oni izađu na 1 pa ga slikajuposle ti prijavu pišu komunalci tamo iz makenzijeve, barem za vračar
Friday at 02:162 days 5 hours ago, vememah said:Stoji u zoni pešačkog (5 m oko pešačkog je iz dobrog razloga po zakonu zabranjeno parkiranje jer se tako smanjivanjem vidljivosti pešaka direktno ugrožavaju njihovi životi), a ako pažljivije pogledaš sliku, zadnji kraj auta je po svoj prilici i iznad samog pešačkog.Inače je sve to vrlo nebitno, bitno je da se jebeni bivši premijer ponaša kao najveći klošar.Pazi, zapravo je bitno šta je u pitanju...Meni bode oči činjenica da su obe objave previdele jedini nedvosmisleno jasan prekršaj (blizinа pešačkog prelazа), a navele nešto za šta nema pouzdanog dokaza (plus deluje stvarno bizarno) - da Živković izbegava plaćanje parkinga, tako što stavlja neko kartonče da mu se ne bi naplatio ili parking ili kazna ili šta već. Meni je stvarno teško da poverujem u to da je karton njegova akcija (možda sam naivna budala), ali mi nije teško da poverujem da je neko (ko je napravio fotografiju sa ciljem da ga trešira) stavio taj kartončić jer mu Živković ide na q. S druge strane mi nije teško da poverujem da Živković jeste bahato parkiran kod pešačkog prelaza.EDIT.Tek sam nakon pisanja ovog posta pročitala postove ispod ovog na koji sam odgovarala, i videla Živkovićevo objašnjenje. To mi pije vodu. Edited Friday at 02:182 days by pt 2.0
Friday at 02:572 days jel to u Srbiji postoji preki sud za uklanjanje kartona koji poluzaklanjaju tablice na vozilima?
Friday at 06:332 days Je l' neko nekad kažnjen za to? Toliko se omasovilo da sam sklon da verujem da nije. Čak ih mrzi da sklanjaju i kad krenu da voze. Edited Friday at 06:342 days by vememah
Friday at 06:482 days 9 hours ago, vememah said:Ako nije bio parkiran na pešačkom, onda je ta ajkula neverovatno kratka iza dodirne površine zadnjeg točka s podlogom.Jeste kratka tu
Friday at 06:542 days 15 hours ago, Boksi said:Više od 11 odsto građana Srbije, odnosno oko 700.000, nema niti jedan zub N1NVO: Više od 11 odsto građana Srbije nema nijedan zubViše od 11 odsto građana Srbije, odnosno oko 700.000, nema niti jedan zub, što je stanje koje ima aspekt invaliditeta, dok svega 8,3 odsto građana ima sve zube,pa kako da idu ljudi sa penizjom od 30000 kod stomatologa? mozda je statistika jos i gora.
Friday at 07:092 days 32 minutes ago, vememah said:Je l' neko nekad kažnjen za to? Toliko se omasovilo da sam sklon da verujem da nije. Čak ih mrzi da sklanjaju i kad krenu da voze.Tako je. Ako Oko sokolovo uslika takvu tablicu koja je procedura, da li zna neko? Nesto ne verujem da obavestavaju saobracajnu. Inace jedno vreme sam govorio da bi svi trebalo da pocnemo da prekrivamo tablice, jer bi jedino na taj nacin bio preskocen prag tolerancije na te retardacije. Ovako kako je sad, to sto pojedinci rade, nikog ne interesuje. Snalaze se. Sleganje ramenima.