Thursday at 13:472 days To, to. PPP u malom, pun krug od kačenja vesti, zgražavanja, šokiranja, neko ubaci kako mu je bezveze izraz, drugi kaže da je to kod njega u selu normalno, pojavi se osoba koja pruži više informacija o vesti i ozbiljno pristupi temi, ostali se odupru tome pa onda opet nekoliko redova da li je izraz ok ili ne, anegdote, ko koga zna i apeli na čovečnost, do konačne PPP Super Saiyan forme - šaljenja.Da je politika, onda bi pala pičkaranja dodatno ali nemaju psi tu težinu. Pakao srednje klase. Edited Thursday at 13:482 days by Amos
Thursday at 14:042 days 17 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:ako smrde noge ne izuvaako ne smrde moze a ne moraVala kod mene mora svako da se izuva. Ako ti smrde noge operi ih pre nego dodjes.
Thursday at 14:122 days 1 hour ago, Heaviside said:moj rodjak policajac svoje radno mesto zove kerovodjaKomandir?
Thursday at 15:262 days Više od 11 odsto građana Srbije, odnosno oko 700.000, nema niti jedan zub N1NVO: Više od 11 odsto građana Srbije nema nijedan zubViše od 11 odsto građana Srbije, odnosno oko 700.000, nema niti jedan zub, što je stanje koje ima aspekt invaliditeta, dok svega 8,3 odsto građana ima sve zube,
Thursday at 16:322 days a još toliko ima po nekoliko zuba, no nije to za podsmeh, možete ostati bez zuba i usled nekog oboljenja, u tom slučaju proteze su značajno napredovale a tu je i korega da ih drži, od vremena prvog američkog predsednika đoke vošingtona koji je nosio drvene zube u ustima, pa nema opravdanja da se ide okolo bez zuba...
Thursday at 16:382 days bože kakva rasprava kod nas se to zove kuče.ker kaže moj tata kada misli na kuče, ali sa poštovanjem, recimo kad priča o lovu ili o kučetu s pedigreom.pas je izraz koji kod nas u kući postoji samo na televizoru.
Thursday at 17:032 days 19 minutes ago, gone fishing said:a još toliko ima po nekoliko zuba, no nije to za podsmeh, možete ostati bez zuba i usled nekog oboljenja, u tom slučaju proteze su značajno napredovale a tu je i korega da ih drži, od vremena prvog američkog predsednika đoke vošingtona koji je nosio drvene zube u ustima, pa nema opravdanja da se ide okolo bez zuba...stvar je od (ne)kulture, preko straha od zubara, hrane, do toga da se stomatološke usluge plaćaju. znam da sirotinja penzionerska (do neke visine penzije) može da stane u red pa da dobije totalnu protezu. kad pomenem nekulturu, mislim na prioritete koje ima bezubac.
Thursday at 17:122 days 1 hour ago, Boksi said:Više od 11 odsto građana Srbije, odnosno oko 700.000, nema niti jedan zub Je l' tu spadaju i novopečeni bogataši sa komplet veštačkim zubima? Ili baš, baš nijedan zub nemaju, ni pravi ni veštački? Ja tako nešto nikad nisam video, bude bar po neki krnjotak.
Thursday at 17:182 days što se naziva za pse tiče, zna se za koga se u srbiji kaže da je ker, ko su kerovi, kome se obraća sa AV, AV, a i ko su kerovođe. trenutno, ivica.
Thursday at 17:422 days 22 minutes ago, JozoMujica said:Je l' tu spadaju i novopečeni bogataši sa komplet veštačkim zubima? Ili baš, baš nijedan zub nemaju, ni pravi ni veštački? Ja tako nešto nikad nisam video, bude bar po neki krnjotak.Obično ih bude više nepravilno rasporedjenih pa kako nemaju oslonac i oni poispadaju Dobra su ti pitanja. Ja sam shvatila da 700.000 nema zube uopšte.
Thursday at 17:542 days "više od 11% građana srbije nema nijedan zub"ili"više od 11% građana srbije nema nijedan svoj zub"a koliko ima poneki zub? koliko ima poneki zub sa dopunom?