Jump to content

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Featured Replies

On 16. 4. 2025. at 13:55, Zaboravan said:

Brt tunači kako hoćeš, ne treba mi ni pažnja ni pratioci napišem šta saznam i kako tumačim.

nema vajde od tvog pisanja ako pišeš u zagonetkama

nije ti prvi put

• Replies 41.8k
  • Views 4.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

On 16. 4. 2025. at 14:02, Mel said:

Ja za neki mesec prestajem radni angazman, bice fina seca knezova jer prosto kriza je vec tu i bice produbljena tenks USA.

Cak i jake firme tad mogu da smisle da je dobar trenutak da se povlace neki potezi.

Meni bi imalo smisla da ne stavljaju veverice, koje u CV-u stavljaju sertifikat vožnje skuterom iz Cavtata*

*By Boškić

On 16. 4. 2025. at 14:05, Frile said:

nema vajde od tvog pisanja ako pišeš u zagonetkama

nije ti prvi put

Imaš pravo, ja koliko mogu ali biće da više nerviram nego koristim.

Čitamo se.

oME8jrD.png

Edited by eumeswil

mbySvJf.png

Prenesi barem i saopštenje SPP

nije problem

na to sam naisao u nekoj objavi, ne citam index online

mozes i ti, nece ti ruka otpasti, zato i sluzi forum

ili pak sluzi nekoj licnoj borbi ?

indeksonline.rs
No image preview

SPP: Vozilo koje je direktno učestvovalo u nezgodi korišć...

Nakon što su u medijima i na društvenim mrežama osvanuli snimci saobraćajne nesreće, u kojoj je teško povređeno maloletno lice S.A., a na koga je velikom brzinom naletelo vozilo iz kolone, koje pri...

Ma ne bi da ulazim u tu strnjiku, ovo je samo nepotreban šum. Ipak ovo nije tviter, moralo bi malo filtrirati objave.

i?

dva dana proslo.

Zašto se policija ne oglašava o saobraćajnoj nesreći u kojoj je povređen maloletnik?

ili ima nesto

to ista ona policija sto je razbacivala studente onomd

https://www.sandzakdanas.rs/svjedok-ensar-ferizovic-otkriva-sokantne-detalje-vozac-je-izasao-pa-odmah-pobjegao-policija-zna-ko-je-ali-suti-video/

Posebnu pažnju izazvali su komentari očevidaca, među kojima se izdvaja Ensar Ferizović, koji je u javnoj objavi naveo:

• “Provjereno znam da nije stao i da je nastavio voziti. Prolaznik koji je naišao tom ulicom vidio je dječaka kako leži na zemlji i pozvao hitnu pomoć.”

Ferizović dalje tvrdi da je vozač:

• “Pobjegao s mjesta nesreće i da je policija brzom reakcijom otkrila ko je upravljao vozilom te da je pokušala sakriti identitet vozača. Na snimku se vidi da je stao, ali je ubrzo pobjegao.”

On 21. 4. 2025. at 14:14, makondo said:

https://www.021.rs/story/Info/Srbija/407572/Novo-proterivanje-Hrvata-iz-Srbije-Morate-da-napustite-zemlju-u-roku-od-sedam-dana.html

Nastavljamo proterivanje Hrvata. Nikola F. je u Beogradu i stan kupio. Da li će vadikali po starom dobrom običaju i stan sad da otmu?

Madjarima su, ako se ne varam, nudili sendvic..a Slovacima dva, jer im je otadzbina dalje..

Da vidimo sta ce ovima da ponude.

Jbt, neodoljivo me podsecaju na naciste, koji su, iako svesni da je kraj veoma blizu, nastavili intenzivnije da istrebljuju ljude i ponasaju se kao pijani na maturskoj ekskurziji.