Jump to content

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Featured Replies

• Replies 41.8k
  • Views 4.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Da se nesto takvo desilo mom detetu - odrobijao bi direktora i pola osoblja.

On 3. 4. 2025. at 11:28, Jeremija said:

Što se tiče prelaska policije na "našu stranu"...

Sećam se, nekada davno, pre ratova i dok sam još išao u gimnaziju, znao bih za vreme neke duže pauze da se pokupim i prošetam skroz do Beteksa, da bi u obližnjim kioscima pokupovao sve što nisam tog meseca, Ritam, Svet Kompjutera, Moj Mikro i slično.

Uglavnom, malo po palo, pa bi mi se na pola puta učinilo kao da čujem poneki krik i jauk, koji su, ili je barem tako delovalo, dolazili iz prizemlja jedne zgrade koja se inače ni po čemu nije razlikovala od drugih zgrada u blizini.

Posle sam saznao da je to milicijska stanica...

ja sam u to doba samo kupovao one casopise sa golim tetama. Poceo sam kasno da programiram....

7 minutes ago, Miki_belavista said:

ja sam u to doba samo kupovao one casopise sa golim tetama. Poceo sam kasno da programiram....

Nece ruka sama da se izvezba za koriscenje misa. D

Dve firme, ino vlasništvo... Prvo sam mislio jbg loša odluka ali može centrala jednom da pogreši danas 1/1 ista priča. Čujem se s drugarom u Germaniji, kaže mi isto.

Za opasno zlo se svet sprema.

6 minutes ago, Zaboravan said:

Dve firme, ino vlasništvo... Prvo sam mislio jbg loša odluka ali može centrala jednom da pogreši danas 1/1 ista priča. Čujem se s drugarom u Germaniji, kaže mi isto.

Pliz ?

11 minutes ago, Zaboravan said:

O cemu govoris?

6 minutes ago, SNARC said:

9 minutes ago, SNARC said:

Pliz ?

Pa skidaju ljude, postavljaju neke koji bi možda prošli u JP, jel na način kako se to već radi.

U Nemačkoj prijatelj dobio raspored posle praznika, za Fra, očajni uslovi i to je kao premija.

Ali ne treba ići daleko, do juče su Maxi, Lidl zakupljivali bilborde s oglasima, sada nema...

@Shan Jan

Edited by Zaboravan

Nisam opet razumeo... nepotizam se uvukao ili prosto smanjuju uslove i plate i zaposljavaju losiji kadar jer stede na parama?

2 minutes ago, Shan Jan said:

Nisam opet razumeo... nepotizam se uvukao ili prosto smanjuju uslove i plate i zaposljavaju losiji kadar jer stede na parama?

Globalno svi baš zavrću pipu i stavljaju kadrove koji neče da pitaju mnogo nego samo da izvršavaju naređenje.

Moj utisak je izvlačenje keša.

Prvo neki kripticni armagedon post, a onda "pojasnjenje" iz kojeg se vidi da ipak nije armagedon, ali se tesko moze zakljuciti o cemu se tacno radi. Brt,... ajde probaj malo vise artikulisano, pliz.

Edit: sad videh ovo dodatno pojasnjenje, mada i dalje ne razumem onaj inicijalni "kraj sveta" post... doduse, mozda sam ga samo ja pogresno protumacio...

Edited by Greek Freak

4 minutes ago, Greek Freak said:

Prvo neki kripticni armagedon post, a onda "pojasnjenje" iz kojeg se vidi da ipak nije armagedon, ali se tesko moze zakljuciti o cemu se tacno radi. Brt,... ajde probaj malo vise artikulisano, pliz.

Edit: sad videh ovo dodatno pojasnjenje, mada i dalje ne razumem onaj inicijalni "kraj sveta" post... doduse, mozda sam ga samo ja pogresno protumacio...

Brt tunači kako hoćeš, ne treba mi ni pažnja ni pratioci napišem šta saznam i kako tumačim.

Ako ti imaš bolje objašnjenje, svakako sam rad čuti i primiti k znanju.

Za mene je nemoguće da velike i jake IT, retail i agro firme se odjednom ponašaju isto.

3 minutes ago, Zaboravan said:

Brt tunači kako hoćeš, ne treba mi ni pažnja ni pratioci napišem šta saznam i kako tumačim.

Ako ti imaš bolje objašnjenje, svakako sam rad čuti i primiti k znanju.

Za mene je nemoguće da velike i jake IT, retail i agro firme se odjednom ponašaju isto.

Ja za neki mesec prestajem radni angazman, bice fina seca knezova jer prosto kriza je vec tu i bice produbljena tenks USA.

Cak i jake firme tad mogu da smisle da je dobar trenutak da se povlace neki potezi.