Sunday at 08:542 days On 3. 4. 2025. at 11:28, Jeremija said:Što se tiče prelaska policije na "našu stranu"...Sećam se, nekada davno, pre ratova i dok sam još išao u gimnaziju, znao bih za vreme neke duže pauze da se pokupim i prošetam skroz do Beteksa, da bi u obližnjim kioscima pokupovao sve što nisam tog meseca, Ritam, Svet Kompjutera, Moj Mikro i slično.Uglavnom, malo po palo, pa bi mi se na pola puta učinilo kao da čujem poneki krik i jauk, koji su, ili je barem tako delovalo, dolazili iz prizemlja jedne zgrade koja se inače ni po čemu nije razlikovala od drugih zgrada u blizini.Posle sam saznao da je to milicijska stanica...ja sam u to doba samo kupovao one casopise sa golim tetama. Poceo sam kasno da programiram....
Sunday at 09:022 days 7 minutes ago, Miki_belavista said:ja sam u to doba samo kupovao one casopise sa golim tetama. Poceo sam kasno da programiram....Nece ruka sama da se izvezba za koriscenje misa.
19 hours ago19 hr Žuta gredo, gledaj bruku:Više od 70 odsto policijskih službenika izjavilo je da trpi političke pritiske, dok se čak 92 odsto ne oseća bezbedno na terenu. Ovo su porazni nalazi ankete Strukovnog udruženja policije "Dr Rajs", koje u otvorenom pismu Ivici Dačiću zahteva hitnu depolitizaciju i reformu MUP-aNišta o topu, ništa o narko kartelu...ne stižu od silne zabrinutosti.