April 13Apr 13 On 3. 4. 2025. at 11:28, Jeremija said:Što se tiče prelaska policije na "našu stranu"...Sećam se, nekada davno, pre ratova i dok sam još išao u gimnaziju, znao bih za vreme neke duže pauze da se pokupim i prošetam skroz do Beteksa, da bi u obližnjim kioscima pokupovao sve što nisam tog meseca, Ritam, Svet Kompjutera, Moj Mikro i slično.Uglavnom, malo po palo, pa bi mi se na pola puta učinilo kao da čujem poneki krik i jauk, koji su, ili je barem tako delovalo, dolazili iz prizemlja jedne zgrade koja se inače ni po čemu nije razlikovala od drugih zgrada u blizini.Posle sam saznao da je to milicijska stanica...ja sam u to doba samo kupovao one casopise sa golim tetama. Poceo sam kasno da programiram....
April 13Apr 13 7 minutes ago, Miki_belavista said:ja sam u to doba samo kupovao one casopise sa golim tetama. Poceo sam kasno da programiram....Nece ruka sama da se izvezba za koriscenje misa.
April 14Apr 14 Žuta gredo, gledaj bruku:Više od 70 odsto policijskih službenika izjavilo je da trpi političke pritiske, dok se čak 92 odsto ne oseća bezbedno na terenu. Ovo su porazni nalazi ankete Strukovnog udruženja policije "Dr Rajs", koje u otvorenom pismu Ivici Dačiću zahteva hitnu depolitizaciju i reformu MUP-aNišta o topu, ništa o narko kartelu...ne stižu od silne zabrinutosti.
April 16Apr 16 Dve firme, ino vlasništvo... Prvo sam mislio jbg loša odluka ali može centrala jednom da pogreši danas 1/1 ista priča. Čujem se s drugarom u Germaniji, kaže mi isto. Za opasno zlo se svet sprema.
April 16Apr 16 6 minutes ago, Zaboravan said:Dve firme, ino vlasništvo... Prvo sam mislio jbg loša odluka ali može centrala jednom da pogreši danas 1/1 ista priča. Čujem se s drugarom u Germaniji, kaže mi isto.Za opasno zlo se svet sprema.Pliz ?
April 16Apr 16 11 minutes ago, Zaboravan said:Dve firme, ino vlasništvo... Prvo sam mislio jbg loša odluka ali može centrala jednom da pogreši danas 1/1 ista priča. Čujem se s drugarom u Germaniji, kaže mi isto.Za opasno zlo se svet sprema.O cemu govoris?
April 16Apr 16 6 minutes ago, SNARC said:9 minutes ago, SNARC said:Pliz ?Pa skidaju ljude, postavljaju neke koji bi možda prošli u JP, jel na način kako se to već radi.U Nemačkoj prijatelj dobio raspored posle praznika, za Fra, očajni uslovi i to je kao premija.Ali ne treba ići daleko, do juče su Maxi, Lidl zakupljivali bilborde s oglasima, sada nema...@Shan Jan Edited April 16Apr 16 by Zaboravan
April 16Apr 16 Nisam opet razumeo... nepotizam se uvukao ili prosto smanjuju uslove i plate i zaposljavaju losiji kadar jer stede na parama?
April 16Apr 16 2 minutes ago, Shan Jan said:Nisam opet razumeo... nepotizam se uvukao ili prosto smanjuju uslove i plate i zaposljavaju losiji kadar jer stede na parama?Globalno svi baš zavrću pipu i stavljaju kadrove koji neče da pitaju mnogo nego samo da izvršavaju naređenje. Moj utisak je izvlačenje keša.
April 16Apr 16 Prvo neki kripticni armagedon post, a onda "pojasnjenje" iz kojeg se vidi da ipak nije armagedon, ali se tesko moze zakljuciti o cemu se tacno radi. Brt,... ajde probaj malo vise artikulisano, pliz.Edit: sad videh ovo dodatno pojasnjenje, mada i dalje ne razumem onaj inicijalni "kraj sveta" post... doduse, mozda sam ga samo ja pogresno protumacio... Edited April 16Apr 16 by Greek Freak
April 16Apr 16 4 minutes ago, Greek Freak said:Prvo neki kripticni armagedon post, a onda "pojasnjenje" iz kojeg se vidi da ipak nije armagedon, ali se tesko moze zakljuciti o cemu se tacno radi. Brt,... ajde probaj malo vise artikulisano, pliz.Edit: sad videh ovo dodatno pojasnjenje, mada i dalje ne razumem onaj inicijalni "kraj sveta" post... doduse, mozda sam ga samo ja pogresno protumacio...Brt tunači kako hoćeš, ne treba mi ni pažnja ni pratioci™ napišem šta saznam i kako tumačim. Ako ti imaš bolje objašnjenje, svakako sam rad čuti i primiti k znanju.Za mene je nemoguće da velike i jake IT, retail i agro firme se odjednom ponašaju isto.
April 16Apr 16 3 minutes ago, Zaboravan said:Brt tunači kako hoćeš, ne treba mi ni pažnja ni pratioci™ napišem šta saznam i kako tumačim.Ako ti imaš bolje objašnjenje, svakako sam rad čuti i primiti k znanju.Za mene je nemoguće da velike i jake IT, retail i agro firme se odjednom ponašaju isto.Ja za neki mesec prestajem radni angazman, bice fina seca knezova jer prosto kriza je vec tu i bice produbljena tenks USA. Cak i jake firme tad mogu da smisle da je dobar trenutak da se povlace neki potezi.