Jump to content

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Featured Replies

Ne znam da li ste ispratili da je PIO fond u blokadi na iznos od 5 miliona dinara. lolol

Pa ko je blokirao PIO fond?!

Studenti blokaderi blokirali PIO fond.

jedno nesto nije uradjeno kao sto treba

4 meseca star asfalt, niklo zelje posred njega

9 hours ago, Jeremija said:

Što se tiče prelaska policije na "našu stranu"...

meni je ta priča kao filter za "prepoznaj glupana", bukvalno

Jedan autobus 2 miliona evra. Ali ima usisnik na levoj strani, na visini 2.3 m ):

N1
No image preview

Pavlović pozvao tužilaštvo da reaguje zbog sumnje na koru...

Potpredsednik Narodnog pokreta Srbije Miloš Pavlović kaže da se gradska vlast sprema da pola budžeta Beograda potroši za nabavku 300 autobusa

Edited by Forest

verovatno je već objavljeno negde drugo

evo ovde o neverovatnom ludilu naših vlasti

link

HRVATSKOJ državljanki Arien Stojanović Ivković, koja je u Beogradu završila Medicinski fakultet, zaposlila se, udala i zasnovala obitelj, srpske vlasti odlučile su oduzeti gostoprimstvo nakon 12 godina života u srpskoj prijestolnici, protjerati je iz zemlje i zabraniti joj ulazak na godinu dana. Za preseljenje svog života dobila je rok od svega sedam dana.

baš smo rešili da zaseremo gde god možemo

Rumunski mediji ovih dana pišu od tragediji koja se dogodila u noći između 30. i 31. marta u Srbiji, u kojoj je stradalo dvoje rumunskih državljana od čega jedno dete. Ovakav ishod je možda mogao da bude drugačiji da dvoja kola hitne pomoći nisu zadržana na srpskoj strani granice oko pola sata.

21 minutes ago, đorđe geprat said:

Ne želim da budem đavolji advokat, ali ne znam odakle bilo kome ideja da kola hitne pomoći mogu samo da projure iz jedne države u drugu, pokupe povređene i poginule sa mesta saobraćajne nesreće i odvezu ih u drugu državu, a da pri tome osobe koje se nalaze u tim kolima nemaju bilo kakve dokumente. Nisam čak siguran ni da ovo sa odvoženjem pacijenata sa mesta saobraćajne nesreće u susednu državu funkcioniše i u Šengenu, morao bih da to pogledam.

Na stranu što ceo tekst implicira kako su srpske službe hitne pomoći (koje su stigle prilično brzo) nesposobne i neuke, tj. da bi ljudi bili živi da je rumunska hitna pomoć stigla odmah.

Edited by Ayatollah

Zar ovo nije u nekoj pogranicnoj zoni? Postoji li neki medjudrzavni sporazum za ove situacije i vozila hitne pomoci, ja sam shvatila da se Rumuni pozivaju na tako nesto?

Edited by Moonwalker

N1
No image preview

Radar: Obezbeđenje Milana Radoičića automobilom usmrtilo...

R. M. koja je teško povređena u nesreći koju je 21. marta izazvalo obezbeđenje Milana Radoičića, podlegla je povredama u bolnici u Beogradu.

Tekst je malo nepismen po pitanju lokacije pa ne mogu da budem siguran gde je doslo do nesrece, ali pretpostavljam da je negde na magistrali kod Tekije. Do tamo se brze stize iz Kladova nego iz Turn Severina, pa je logicnije da hitna pomoc iz Kladova stigne pre Rumunske bilo ili ne kontrole na granici. Drugo je pitanje kako su opremljeni jedni, a kako drugi. Ako je bilo negde kod Djerdapa 2, posto se pominje zeleznicki most na granici, Negotin je dosta blizi od bilo koje smislene lokacije u Rumuniji.

1. e se rumuni uplašili da povređenima ne dođe u posetu Hulja i donese smrt.