Jump to content

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Featured Replies

• Popular Post
2 minutes ago, gagilija said:

komentari botova ispod objave su ..... trudim se da ne citam, sad jesam i zgrozila se. nista tim idiotima pa ni njihovim gazdama ne znaci koji je ovo potencijalni rizik, njima je sto se o tome prica. ne smem ni da kazem sta mi je proslo kroz glavu, udavili se u govnim dabogda. jel njih drogiraju necim, za koje pare to radis, ej da ne stavis prst na celo i pomislis da se niko ne bi zajebavao s ovakvim objavama, plus sto marinika ocigledno ima dobre izvore jer se ne secam da je nesto sto je ona objavila bila lazna uzbuna.

U celoj poruci, ona spominje direktno neke ljude imenom i prezimenom. I one koji su nagrabusili, jer su se pobunili, i one koji naredjuju i one koji slusaju.

Ocigledno je ovo toliko opasno, na ivici katastrofe, da je mnogo ljudi odlucilo da javno doprinese suprotstavljanju jer nece da ako se desi katastrofa oni nagrabuse kao

neki za nadstresnicu.

čula sam na vestima, ali tek sad vidim ovaj snimak

svaka čast ovom čoveku

tačno bi se zaletela glavom u zid da me ovako utamniče na neodređeno

2 hours ago, slepa živana said:

čula sam na vestima, ali tek sad vidim ovaj snimak

svaka čast ovom čoveku

tačno bi se zaletela glavom u zid da me ovako utamniče na neodređeno

ja bih poludela . klaustrofobija

da prostite, ja mator razmišljam o potrebi za WC tokom tog vremena tamnovanja..

i, u sredu ujutro nije se moglo ući u WC na stanici u prokopu.

ubio se jer je priveden zbog krađe, dok je imao lisice, wtf

N1
No image preview

MUP: Okrivljeni izvršio samoubistvo u marici na putu ka z...

U službenom vozilu „marica“ M.M. (42) okrivljeni za krivično delo krađe, po povratku od sudije nakon izrečene mere određivanja pritvora, na putu ka zatvoru izvršio je danas samoubistvo vešanjem, sa...

• Popular Post

Koliko nekažnjenjih ubica ima u toj policiji?

kazu da u svim maricama postoje kamere

3 minutes ago, cedo said:

kazu da u svim maricama postoje kamere

Ja sam bio u marici ceo dan, 1997. Tad nije bilo kamera, ali isti gabarit ko danas. To je iznutra jedna rupica u kojoj samo sediš (možda možeš uspravno ili da se malo sagneš, ali tesno za čoveka) i nema ništa, nema kvaka nema ništa. Sve je moguće, ali meni je mozgajući o tome sad uverljivije je da se o kvaku obesiš.

Btw bilo je baš bruka policije u civilu i uniformama, bacili su me na zid, s uperenim pištoljima, mislili su da čuvam stražu nekoj ekipi. Inspektor je ceo dan ispred marice pratio neku pošiljku automobila koju je uvozio, a pandur u uniformi je bio 2 sa 2, nije morao ni da se ponaša preteće. Ja sam bio toliko mlad da sam se osetio slobodno da ljuljam maricu i derem se kad je malo nestalo vazduha and guess what... Otvorili su mi vrata da se nadišem, nikakva frka. Nije zahvalno polaziti od ličnog iskustva, ali eto.

9 hours ago, cedo said:

izmereno 3cm

nije toliko strasno

za ovu ekipu iz marice ce se morati odneti bas mnogo cveca i zagrljaja da predju na "nasu stranu"

sto im majki jebem

a odgovarace isto kao i ona govna sto su ubila coveka u boru

...

Edited by morgana

Podsećanje o paklu od pre nekoliko godina, nemojte čitati ujutru.

Generalna proba samoubistva ....pmdipm

Nikad neću zaboraviti scenu od pre par godina kad čovek leži na Bulevaru a špalir pandura prolazi i svaki drugi ga šutne ili udari pendrekom.

I sad treba da se od takvih nečemu nadam, bratimim se sa njima, kitim ih cvećem... hvala al nikad

• Popular Post
9 hours ago, pbg12345 said:

za ovu ekipu iz marice ce se morati odneti bas mnogo cveca i zagrljaja da predju na "nasu stranu"

sto im majki jebem

a odgovarace isto kao i ona govna sto su ubila coveka u boru

nikako ne treba zaboraviti čuvare i upravnika Padinske skele, koji su posmatrali zlostavljanje i dozvolili da bude ubijen onaj čiča koji je služio kaznu za prekršaj zbog bacanja petardi.

Što se tiče prelaska policije na "našu stranu"...

Sećam se, nekada davno, pre ratova i dok sam još išao u gimnaziju, znao bih za vreme neke duže pauze da se pokupim i prošetam skroz do Beteksa, da bi u obližnjim kioscima pokupovao sve što nisam tog meseca, Ritam, Svet Kompjutera, Moj Mikro i slično.

Uglavnom, malo po palo, pa bi mi se na pola puta učinilo kao da čujem poneki krik i jauk, koji su, ili je barem tako delovalo, dolazili iz prizemlja jedne zgrade koja se inače ni po čemu nije razlikovala od drugih zgrada u blizini.

Posle sam saznao da je to milicijska stanica...