Jump to content

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Featured Replies

9 minutes ago, duda said:

A jbg, kontam da se neke stvari baš i ne mogu izmisliti. Tj mogu, ali lako su proverljive. Kao to da lik ima operisano koleno i baš na taj način.

Dudo i operisani i advokat su Vučićevi. S tim da za operisanog ne znam, ali advokat je dodatno i teško đubre.

4 minutes ago, JozoMujica said:

Dudo i operisani i advokat su Vučićevi. S tim da za operisanog ne znam, ali advokat je dodatno i teško đubre.

Ok, verujem.

Ali mi onda nije jasno koji mu je interes da pljuje na sistem ?

13 hours ago, slepa živana said:

uzmi ovo sa rezervom

taj đurić, ćale ovo je za tebe je sumnjiv lik

na protestima sam ga viđala uvek zajedno sa onom dvojicom puf iz zrenjanina, a oni su se pre nekoliko dana razotkrili

Pa jel on bess jos za proale gradske izbore volsebno namakao potpise za kandidaturu?

1 hour ago, duda said:

Dudo, gore sam postovala odgovor. Video je iz 2023 i to onog Jerkovica koji je bio sa Nestorovicem...

Molim te, nemoj odmah na pravu loptu da postujes, procitaj barem kometare na twitteru. A i prof Teodorovic...b da budem fina, kao Vesna Pesic, pokazuje znake staracke lakovernosti.

8 hours ago, vracharac said:

Pa jel on bess jos za proale gradske izbore volsebno namakao potpise za kandidaturu?

malo su mi se zamaglile te informacije od prošlih izbora, ali mislim da jeste, i volšebno namako u nekom rekordnom roku i čini mi se da je iša samostalno i imao člana u izbornoj komisiji a taj je glasao, da kažem, protiv javnog interesa.

na početku mi je delovao iskreno. prema ponašanju bi se reklo da nije bio baš uzorno dete, tako da pretpostavljam da su ga vrlo lako nečim ucenili.

sada ne verujem da ima uopšte bilo kakvu povredu.

21 hours ago, slepa živana said:

na protestima sam ga viđala uvek zajedno sa onom dvojicom puf iz zrenjanina, a oni su se pre nekoliko dana razotkrili

šta je to bilo s pufovcima sad?

3 minutes ago, levi said:

šta je to bilo s pufovcima sad?

ovo je iz saopštenja zrenjaninske opozicije, a bilo je i dosta snimaka onog krupnijeg, pernata kako se kurči na ulazu u skupštinu. to se delilo po tviteru.

“Naši odbornici su prisustvovali protestu građana ispred Skupštine, a kada je bilo vreme da uđu na sednicu, na vratima su bili članovi Pokreta ujedinjenih fantoma (PUF) i Radničke partije koji ih nisu pustili unutra. Gradska uprava nije učinila ništa da odbornicima omogući ovo pravo, niti su reagovali predsednik Skupštine i sekretarka Skupštine, tako da se zahvaljući svima njima sednica odigrala u potpunosti bez prisustva opozicije. Kome je išlo u korist što su PUF, Radnička partija i Srpska napredna stranka sprečili odbornike da prenesu zahteve i da se bore za građane u Skupštini, ostaje pitanje, ali je jedno sigurno – to sigurno nije bilo u korist građana Zrenjanina”, navodi se u saopštenju.

plus je žena tog pernata izašla valjda iz đilasove stranke u isto vreme kad i irena iz bora koja je sad glavna u toj radničkoj partiji o kojoj pišemo u zadnje vreme i kojoj opet sns skuplja nekakve potpise

17 minutes ago, slepa živana said:

malo su mi se zamaglile te informacije od prošlih izbora, ali mislim da jeste, i volšebno namako u nekom rekordnom roku i čini mi se da je iša samostalno i imao člana u izbornoj komisiji a taj je glasao, da kažem, protiv javnog interesa.

na početku mi je delovao iskreno. prema ponašanju bi se reklo da nije bio baš uzorno dete, tako da pretpostavljam da su ga vrlo lako nečim ucenili.

sada ne verujem da ima uopšte bilo kakvu povredu.

Na proslim izborima je svima osim dsu zlfu i kpu sns birao kontrolore

Aleksandar Jerković je danas bio na krovnoj terasi Informera.

Preporučeni su vanredni lekarski pregledi za sve koji su bili u kontaktu sa NGC1!

I to opet kriju Vučić i Zbiljić, Mićin i Zvonkov direktor gradskog Vodovoda Uroš Lončar - EU pare i gradske pare em su slupali u falš gradnju, em doveli u opasnost čitav grad! Milijarda ode sa fekalijama u Dunav! Zato ćemo sve prijaviti Lauri Koveši sa svim dokazima.

NGC1 je radila opet ista grupa i glavni izvođač Zbiljićeva Južna Bačka, a glavna ugovaračica za EU pare bila tada reg. direktorka Negre, koja u međuvremenu posta ministarka Handanović! Ugovor za izvođenje je sklopljen 15.10.2018. broj 5.2-31029

I ne samo to. Od deset pumpi sada rade još samo dve, a jedna već pokazuje znakove neispravnosti. Kada i one otkažu, Novi Sad bi doslovno poplavile fekalije. Struka zato kaže da NGC1 mora da se “konzervira”! Dakle zatvori bez šanse za ikakvu popravku. Struka je na sve upozoravala i pre dodele upotrebne dozvole aprila 2022. jer je objekat nepouzdan.

A Zvonkov direktor JKP Vodovoda Uroš Lončar - zašto i on ovo krije ili je možda ipak obavestio nekog? Pošto će biti suđenja, pa da znamo.

U narednim danima iznećemo još dokaza spremnih za tužiteljku Koveši.

I to ćemo raditi i sa svim drugim.

Zato vas sve molim da se uključite.

Svaka pomoć je potrebna, svako saznanje dragoceno da bi krivci odgovarali. Javljajte i vaša saznanja.

11 hours ago, Valk said:

Aleksandar Jerković je danas bio na krovnoj terasi Informera.

Ko beše taj?

Bio je Jerković i u emisiji da pljuje po svakom ko je protiv Vučića. Radnička partija svakako vuče na SNS priču, Đurićje sigurno sa nečim ucenjen, mada će se u nekom momentu opet odvezati, a Čedomir Stojković nije jednu dobru reč rekao za Vučića od kako se medijski eksponira.