Jump to content

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Featured Replies

Muke Požarevljana i drugih ljudi u tranzitu na novoj brzoj saobraćajnici između izlaza sa auto-puta i Požarevca.

Boom93
No image preview

Vožnja u suprotnom smeru (VIDEO)

Čitalac nam je poslao video u kome je snimio vozača koji je brzom saobraćajnicom kod Požarevca jutros oko 7 časova vozio u suprotnom smeru.

GmzWL6pagAAvZGa?format=jpg&name=medium

Devojka koja je u januaru tokom studentskog protesta na Novom Beogradu udarila autom studentkinju optužena je za pokušaj ubistva, prenosi KRIK.

Reč je o 26. godišnjoj Milici Stojanović koja je u pritvoru još od januara kada je automobilom teško povredila jednu učesnicu protesta odnosno redarku.

Stojanovićeva je tada pokušala da pobegne, ali su je okupljeni studenti i građani zaustavili.

Vest na nova.rs.

zarobljeno drustvo je tema i pojam

još tri žrtve

barajevo

Tri žrtve od 20.januara, dana požara. Nikoga nije zanimalo da isprati, orci svakako nisu ni hteli da obznane. U međuvremenu održan 40-dnevni pomen, obeležena dva meseca od požara i niko u stvari nije znao koliko ima žrtava.

Svaka nam čast dokle smo došli.

Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu u predistražnom postupku u vezi sa napadom Milana Lađevića, glavnog urednika "Srpskog telegrafa" na Vuka Cvijića, novinara "Radara", utvrdilo je (nepunih 11 meseci nakon događaja) da je Lađević udario i odgurno Cvijića u Kosovskoj ulici 29. maja prošle godine, ali da u tom nasilnom činu nema elemenata krivičnog dela.

U rešenju se, međutim, konstatuje da u ovakvom „nasilju“ (kako ga je okarakterisalo i samo tužilaštvo) nema elemenata krivičnog dela Nasilničko ponašanje, kao ni bilo kojeg drugog dela koje se goni po službenoj dužnosti. Razlozi za to navode se i u obrazloženju odluke, i svode se, ukratko, na to da u ponašanju prolaznika koji su prisustvovali napadu nije bilo značajnije promene u ponašanju, te s tim u vezi ni ugrožavanja spokojstva građana, što je preduslov za krivično delo Nasilničko ponašanje.

https://n1info.rs/vesti/tuzilastvo-utvrdilo-da-je-ladjevic-pesnicom-udario-vuka-cvijica-ali-da-tu-nema-krivicnog-dela/

25 minutes ago, vememah said:

Pise u komentarima, Mi smo deblje mazali paštetu na hleb tokom spoljnog zida sankcija devedesetih nego sto su ovi naneli asfalta

mi smo definitivno divlji zapad

4 minutes ago, duda said:

mi smo definitivno divlji zapad

uzmi ovo sa rezervom

taj đurić, ćale ovo je za tebe je sumnjiv lik

na protestima sam ga viđala uvek zajedno sa onom dvojicom puf iz zrenjanina, a oni su se pre nekoliko dana razotkrili

pa još čedomir stojković sa njim

fali još samo srđan nogo

Just now, slepa živana said:

uzmi ovo sa rezervom

taj đurić, ćale ovo je za tebe je sumnjiv lik

na protestima sam ga viđala uvek zajedno sa onom dvojicom puf iz zrenjanina, a oni su se pre nekoliko dana razotkrili

a šta znam, upratila sam ovog advokata, čini mi se da nije neki lažov

ako je istina da službenici zatvora nisu postupili po odluci suda, to je baš skandal

2 hours ago, duda said:

a šta znam, upratila sam ovog advokata, čini mi se da nije neki lažov

laugh

A jbg, kontam da se neke stvari baš i ne mogu izmisliti. Tj mogu, ali lako su proverljive. Kao to da lik ima operisano koleno i baš na taj način.