slepa živana Posted February 18 Posted February 18 ne mogu sad da reaguju, sad su na produženom vikendu
cedo Posted February 19 Posted February 19 Obrušena zemlja zatrpala nekoliko ljudi kod Lazarevca, za sada četiri osobe spasene U mestu Petka kod Lazarevca se obrušila zemlja tokom kopanja kanala za toplovod i zatrpala nekoliko osoba, od kojih je četvorica izvučeno, nezvanično saznaje N1. Ne zna se još uvek koliko je osoba zatrpano. Akcija spasavanja je i dalje u toku. 1
Dsnake Posted February 19 Posted February 19 Kako je odvratno što kod tragedija manipulišu informacijama, već treći sat se ne zna ni u kakvom su stanju povredjeni nit sta je sa onim zatrpanim. 2
cedo Posted February 19 Posted February 19 3 minutes ago, Dsnake said: Kako je odvratno što kod tragedija manipulišu informacijama, već treći sat se ne zna ni u kakvom su stanju povredjeni nit sta je sa onim zatrpanim. to se sve desilo oko 3 popodne 1
slepa živana Posted February 19 Posted February 19 sad u vestima u 22h, rekli su da jednog još uvek nisu oslobodili 2
Ratamahatta Posted February 19 Posted February 19 (edited) 15 hours ago, vememah said: Taman! E ovo volem da vidim, nisam znao koliko vremena imam da ostvarim sve sto sam hteo, ali filigrancki precizno - tako da u grob legnem potpuno izivljen, regretless i s nula dinara. Edited February 19 by Ratamahatta
James Marshall Posted February 19 Posted February 19 42 minutes ago, cedo said: A što voli njih 50 da se natruni tu na ivicu, "samo da oni nešto vide" ne bi li se odronilo još malo na te nesretnike dole ili eventualno i oni upali pa da i njih moraju da vade. 1
slepa živana Posted February 19 Posted February 19 4 minutes ago, James Marshall said: A što voli njih 50 da se natruni tu na ivicu, "samo da oni nešto vide" ne bi li se odronilo još malo na te nesretnike dole ili eventualno i oni upali pa da i njih moraju da vade. pa upao bio vatrogasac
James Marshall Posted February 19 Posted February 19 Just now, slepa živana said: pa upao bio vatrogasac znam, čuo sam, i ni to ih nije opametilo aman, ili je ovo snimak prije te druge nesreće
Recommended Posts