Jump to content

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Featured Replies

13 hours ago, vememah said:

Baš sam krenula ovo da stavim. Tugo moja 

• Replies 41.8k
  • Views 4.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Just now, Svemir Zeka said:

Baš sam krenula ovo da stavim. Tugo moja 

Razmisljala sam, verovatno nije imala majku vise i onda je ovo resenje drzave - bedna invalidnina da te negde drze u ko zna kakvim uslovima... da nije ovako stradala ne bism oni znali koliko li takvih nesrecnika ima. Ona verovatno ni tu invalidninu nije mogla vise da podize nego spadnes ovakvima na neki vid staranja, ma sveukupni horor.

13 minutes ago, Mel said:

Razmisljala sam, verovatno nije imala majku vise i onda je ovo resenje drzave - bedna invalidnina da te negde drze u ko zna kakvim uslovima... da nije ovako stradala ne bism oni znali koliko li takvih nesrecnika ima. Ona verovatno ni tu invalidninu nije mogla vise da podize nego spadnes ovakvima na neki vid staranja, ma sveukupni horor.

Ima priča uz ovo....bila je aktivistkinja, zalagala se za legalizaciju kanabisa zbog MS koju je imala. 

• Popular Post

https://novaekonomija.rs/vesti-iz-zemlje/zeleznicka-stanica-zatvorena-zbog-opasnosti-po-zivot-a-zena-ostavljena-da-zivi-na-njoj

Kako ova vest savršeno opisuje Vučićevu Srbiju. Nadležni ne rade svoj posao, nenadležni su bogovi i batine, mali čovek ne dobija uslugu koju institucije treba da mu pruže, pa traži pomoć od moćnih. Moćni mu pomognu dok je problem vidljiv tj. za njih štetan politički. Kada problem više nije politički vidljiv više mali čovek je ostavljen da istruli.

• Popular Post

danas su mi ubijeni u mozak svi moji bližnji. objavljeno je da je jedna od žrtava u barajevu osoba stara 47 godina. radi se o ženi, sapatnici moje ćere i koja nam je pre neku godinu došla u selo. prelepa. bila je tamo smeštena, bila je gotovo nepokretna. dom je plaćala njena tetka, nije imala nikog bližeg.

@đorđe geprat, da li ti pričaš o Mili Mišić ?

Pozvati asteroid na dijalog..pa da vidimo sta ce da ispadne

2 hours ago, duda said:

@đorđe geprat, da li ti pričaš o Mili Mišić ?

na znam prezime. ali ime jeste mila.

2 hours ago, đorđe geprat said:

danas su mi ubijeni u mozak svi moji bližnji. objavljeno je da je jedna od žrtava u barajevu osoba stara 47 godina. radi se o ženi, sapatnici moje ćere i koja nam je pre neku godinu došla u selo. prelepa. bila je tamo smeštena, bila je gotovo nepokretna. dom je plaćala njena tetka, nije imala nikog bližeg.

Mene je skroz ubilo u pojam.

Mi ne smemo da odustanemo makar svi završili pod zemljom prerano.

Edited by pt 2.0

• Popular Post

o mili

ex-ministarka zdravlja je bila najveća i najuticajnija protivnica upotrebe kanabisa kod MS. crkla dabogda.

Edited by đorđe geprat

znam za ovaj dom . u njega je lokalac smestio majku a znao je da nema dozvolu. reče mi "ma, izgleda OK"