Svemir Zeka Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 13 hours ago, vememah said: Baš sam krenula ovo da stavim. Tugo moja 1 1
Mel Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Svemir Zeka said: Baš sam krenula ovo da stavim. Tugo moja Razmisljala sam, verovatno nije imala majku vise i onda je ovo resenje drzave - bedna invalidnina da te negde drze u ko zna kakvim uslovima... da nije ovako stradala ne bism oni znali koliko li takvih nesrecnika ima. Ona verovatno ni tu invalidninu nije mogla vise da podize nego spadnes ovakvima na neki vid staranja, ma sveukupni horor.
Svemir Zeka Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 13 minutes ago, Mel said: Razmisljala sam, verovatno nije imala majku vise i onda je ovo resenje drzave - bedna invalidnina da te negde drze u ko zna kakvim uslovima... da nije ovako stradala ne bism oni znali koliko li takvih nesrecnika ima. Ona verovatno ni tu invalidninu nije mogla vise da podize nego spadnes ovakvima na neki vid staranja, ma sveukupni horor. Ima priča uz ovo....bila je aktivistkinja, zalagala se za legalizaciju kanabisa zbog MS koju je imala. 1 1
salerokada Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago https://novaekonomija.rs/vesti-iz-zemlje/zeleznicka-stanica-zatvorena-zbog-opasnosti-po-zivot-a-zena-ostavljena-da-zivi-na-njoj Kako ova vest savršeno opisuje Vučićevu Srbiju. Nadležni ne rade svoj posao, nenadležni su bogovi i batine, mali čovek ne dobija uslugu koju institucije treba da mu pruže, pa traži pomoć od moćnih. Moćni mu pomognu dok je problem vidljiv tj. za njih štetan politički. Kada problem više nije politički vidljiv više mali čovek je ostavljen da istruli. 2
Recommended Posts