Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, lord_s said:

Manje vise svi su u nekom stanju napetosti, na granici sizofrenije. Svugde su zuri, trubi se kolima, pickara levo i desno, zivoti su nam obuzeti politikom i Vucicem i ekspom i ostalim svakodnevnim sranjima, narod realno grca da sklopi kraj sa krajem u zemlji gde cokolada kosta 8 eura i parce sunke 20e...

Danas ranije sam prosetao Bulevarom u NSu da bih uhvatio ako bude neki protest ispred prostorija SNSa koji se (tada) nije dogodio, ali usput samo gledam dostavljace kako lete drumovima, taksiste koje pickaraju kola ispred, ljudi uzurbano prelaze na crveno semafore ne gledajuci ni levo ni desno nego u telefon, mladi par se svadja na sred ulice kao da su sami u stanu, neka nenormalna, zlokobna tenzija je u ljudima, medju ljudima...

I za to bih okrivio dragog nam predsednika i medijsku, psiholosku torturu stranim agenturama, okupatorima, drzavnim neprijateljima, Hrvatima, Albancima i floskulama i floskuletinama o neprejebivosti nebeskog naroda (Jagodinskog), socijalnim mrezama, Informerom, zaglupljivanjem jeftinim konzumentskim sranjima poput rijaliti gluposti, Karleusama i slicnima, i svemu ostalom cime su zatrovali i njihove, i nase, i svacije i doveli drustvo na granicu neke vrste bukvalno pucanja.

odlicna analiza.  zlokobna tenzija, bas tako

• +1 4
  • Replies 41.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

966

• radisa

818

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Ja sam mislio da je vatromet, mada mi je sulud bio tajming vatrometa.

Da li zna neko šta je ovo?

image.png.e8bb832f4f19ab0fde6cc4a71b911e0a.png

edit: Izgleda jeste bio vatromet, a ovo je  požar:

https://www.blic.rs/vesti/beograd/izbio-veliki-pozar-kod-zrenjaninskog-puta-vatrogasci-na-licu-mesta-bore-se-sa/9d9czry?fbclid=IwY2xjawIF5DFleHRuA2FlbQIxMQABHe6IoY1gKGA4HnIcaW6PKNtZ09n4hlqSOAW0O-DkqQU5rw4PZHsLjX4XWA_aem_GKzBeYFndXtUSqLJU7DNgQ

Edited by Forest
Posted
4 hours ago, lord_s said:

Danas ranije sam prosetao Bulevarom u NSu da bih uhvatio ako bude neki protest ispred prostorija SNSa koji se (tada) nije dogodio, ali usput samo gledam dostavljace kako lete drumovima, taksiste koje pickaraju kola ispred, ljudi uzurbano prelaze na crveno semafore ne gledajuci ni levo ni desno nego u telefon, mladi par se svadja na sred ulice kao da su sami u stanu, neka nenormalna, zlokobna tenzija je u ljudima, medju ljudima...

Nešto je ipak i do samih ljudi. Zadnja dva puta kada sam išao taksijem, međugradska vožnja (jednom do Bga i jednom do NSa), oba puta taksista (nije isti čovek, različita udruženja) celim putem vozi i čuka poruke na mobilnom, na autoputu vozi 130 km/h i opušteno četuje, valjda mu smor šta li... ne znam šta da mislim

Posted
1 hour ago, Time Crisis said:

Nešto je ipak i do samih ljudi. Zadnja dva puta kada sam išao taksijem, međugradska vožnja (jednom do Bga i jednom do NSa), oba puta taksista (nije isti čovek, različita udruženja) celim putem vozi i čuka poruke na mobilnom, na autoputu vozi 130 km/h i opušteno četuje, valjda mu smor šta li... ne znam šta da mislim

Pa meni je i to uvezeno. Ovo sto opisujes je bahatost a bahatost se promovise jos od 90tih.

Posted
4 hours ago, Shan Jan said:

Pa meni je i to uvezeno. Ovo sto opisujes je bahatost a bahatost se promovise jos od 90tih.

Pa dobro nije baš da niko nije bio bahat pre 90ih, samo što nije bio društvenih mreža pa je sve bilo na lokalu

Posted
4 hours ago, Time Crisis said:

Pa dobro nije baš da niko nije bio bahat pre 90ih, samo što nije bio društvenih mreža pa je sve bilo na lokalu

I to je tacno ali danas je nekako ne samo ok nego kul biti bahat. A dobri ljudi se smatraju za budale.

• +1 2
Posted

Opet se vracamo na ono opste poznato - cela prica sa taksistom i porukama, divljom voznjom i slicno je tu jer nema nikoga da sankcionise takvo ponasanje. Kada bi neko to zaista hteo, sve bi se moglo dovesti u red u roku od dve nedelje. Oduzimanje dozvola i novcane kazne bi bahate brzo naucilo pameti.

Naravno, ovo bi imalo smisla ako bi se primenjivalo na sve, bez selekcije. Kada Srbija bude ovako nesto dozivela, tek onda cemo moci da kazemo da zivimo u normalnoj zemlji  - https://www.sn.at/politik/innenpolitik/finanzminister-brunner-raser-151392556 

Ipak, plasim se da bi onaj ko ovo pokusa da ostvari ili zavrsio kao Djindjic ili na sledecim izborima ne bi presao cenzus

• Hvala 1
Posted

Neke zemlje imaju onu dobru foru da ti se kazna odredjuje na osnovu prihoda i bogatstva pa kad ti stigne kazna od 50 000 evra zbog brze voznje sa tvojim ferarijem ti se cesi :) 

• +1 3