Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, SNARC said:

Mene ovo plasi..Dan posle. Vec smo se zajebali oko jednog 6. oktobra.

Sve to lepo zvuci..ali su ti potrebni ljudi da to sprovedes. Imam utisak da od petoro bar njih troje bi prodalo obavezu za dva letovanje, zimovanje i polovnog Audija.

Tek ce sve ovo da nas kosta..tri decenije guramo na kvarno. 

Ljudi su uvek problem, ali nije to nerešivo. Sentu mlađeg bih svakako stavio na...bitnu poziciju, naročito u početku.:naughty:

I mislim da se ljudi o kojima razmišljamo ne motaju oko stranaka, što nije baš najbolja stvar.

• +1 2
  • Replies 41.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

966

• radisa

818

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
24 minutes ago, copkillah said:

Gh-BZTYXgAApp9y?format=jpg&name=large

Pa napisi neki komentar, nece ti ruka otpasti :D meni je taj Baculov hm ne znam, kad je u vremenu nastajanja protesta njemu najveci problem Djilas i njegova stranka i sebe dize na pijedestal nekog ko donosi bolje sutra.

• +1 1
Posted
24 minutes ago, Eleniko said:

to je bre naš @ronin

:ph34r:

Znači tačno je

• +1 2
Posted
11 hours ago, pt 2.0 said:

Ja ne vidim stvari ni blizu tako crno kao Radiša i Manijak.

Plus tisuću

Hajde da nemamo iskustvo iz 2000. posle decenije bombardovanja, tri rata, sankcija i inflacije, kad smo u godinu dana zaličili na samo još jednu državu u tranziciji, pa i da brinemo. 

Nemojmo se zavaravati, svet ume da bude i ružniji nego Balkan - dok gledam engleske pijane droljetine na Krfu, uvek mi se čini da je samo naš problem što smo odrastali u svetu flower power socijalizma pa na najmanju nepravdu odgovaramo depresijom i rezignacijom.

A upoznao sam dosta petnaestogodišnjaka poslednjih dana: svaki od njih je doktor profesor za nas u tim godinama. Koliko su zreli, promišljeni, samosvesni, sve ono što sam mislio da nemaju i ne mogu da dobiju  na telefonima i ostalim prozorima u svet. Najviše me oduševilo kako procenjuju procedure - oni znaju zašto treba da budu u školi za vreme školskih blokada iako bi mogli da bleje kod kuće na TikToku, oni imaju diskusije na svojim vajber grupama i to ne o veltšmercu kao mi, već o svojoj poziciji u okviru protesta, jednom rečju oni su integralni deo gibanja kojim prisustvujemo. Dakle, bez brige, ne znam kako, ali stigli su novi, svežiji i bolji. Protesti iz '96. su bili bolji od onih iz '68., ali su ovi sad bolji od onih iz '96.

• +1 6
  • Wub 2
  • Hvala 1
Posted
16 hours ago, Filozof manijak said:

12 godina radikalske vlasti nas je devastiralo kao društvo. Nije da smo i pre njih bili nešto bolji, ali posle ovih Alamana trebaće bar jedna generacija da se iole povratimo, a i to je malo verovatno.

Vi koji živite napolju niste ni svesni koliko smo moralno i vrednosno razoreni. Bukvalno smo resetovani na 19.vek

Jedina nada su nam ova deca što su se digla, mi matori smo odavno i nepovratno izgubljeni

Ne treba biti malodušan, ali ni imati neka prevelika očekivanja - ako uspemo da izborimo da za vreme naših života budu pošteni izbori i smenljiva vlast, puna kapa.

Za sve ostalo, od obnove insitucija do regeneracije društva i promene mentaliteta, trebaće mnogo, mnogo više vremena.

• +1 1