Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, pt 2.0 said:

Ja ne vidim stvari ni blizu tako crno kao Radiša i Manijak.

Sta znam, ja pazljivo citam ovde odredjeni broj ljudi, po tvojim reakcijama na desavanja u drustvu, ne bih bas rekao, al ajde.

• Replies 41.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

963

• radisa

818

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
1 minute ago, Lancia said:

Sta znam, ja pazljivo citam ovde odredjeni broj ljudi, po tvojim reakcijama na desavanja u drustvu, ne bih bas rekao, al ajde.

to je zato što sam ovde fokusirana na domaću politiku, antirežimske pobune, i pišem samo o lošim pojavama.

ali ne mislim da su ljudi ovde trajno sjebani i raspali i samo mladost svetli itsl.

ne mislim ništa ni blizu toga, nisam crna i na budućnost u srbiji gledam vedro. ozbiljno ti ovo kažem.

• +1 1
  • Wub 3
Posted
2 minutes ago, pt 2.0 said:

to je zato što sam ovde fokusirana na domaću politiku, antirežimske pobune, i pišem samo o lošim pojavama.

ali ne mislim da su ljudi ovde trajno sjebani i raspali i samo mladost svetli itsl.

ne mislim ništa ni blizu toga, nisam crna i na budućnost u srbiji gledam vedro. ozbiljno ti ovo kažem.

Kad budem dosao u Bgd, zovem tebe na pice, a ne ove crnjake od Radise i Manijaka :D

• Tužno 1
Posted
Just now, Lancia said:

Kad budem dosao u Bgd, zovem tebe na pice, a ne ove crnjake od Radise i Manijaka :D

slobodno, biće mi drago.

p.s. pripremi se da se iznenadiš utiskom. :laugh:

• Haha 1
Posted
41 minutes ago, radisa said:

Evo da mi daš odrešene ruke, potpunu primenu sle, potpunu medijsku dominaciju, tim ljudi najstručnijih u svim oblasztima koje mi trebaju, ne bi znao od čega da krenem i gde da idem...

Bukvalno, gde god pogledam, satnje u društvu katastrofa... Bukvalno, svi smo nekako oštećeni, čak i oni koji misle da nisu, jesu, smao to ne vide... Potrebno je otići na malo duže sa balkana, da se to vid i oseti...

Ja tačno znam kojim putem bih išao - finansije i NBS, pa unutrašnji represivni aparat (BIA, policija obična i komunalna, poreska policija i inspektorat) i pravosuđe, pa mediji, pa prosveta. Kad ovo središ, počne vreme da radi za tebe i ostale kockice se same slažu.

• +1 1
  • Hvala 2
Posted

baš ste zamračili i mislim da debelo grešite. a kao argument uzimam ovu decu, i studente i srednjoškolce, da je toliko mračno i nemoguće za ispraviti kroz mnogo godina/generacija, bilo bi nemoguće da se pojave ova deca i da ovo rade na način na koji rade. nisu samonikli i njih je ovo društvo iznedrilo

problem je medijska slika (svi ti pinkovi) i dominacija crne hronike u medijima (nemam stav o tome, treba li baš toliko i na takav način izveštavati o svakom slučaju koji pripada toj rubrici)

(i da podsetim da je prostituciju inspektorke prvi pomenuo nalog koji je informer domaćeg tvitera, sve laž do laži)

• Wub 1