Lancia Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, pt 2.0 said: Ja ne vidim stvari ni blizu tako crno kao Radiša i Manijak. Sta znam, ja pazljivo citam ovde odredjeni broj ljudi, po tvojim reakcijama na desavanja u drustvu, ne bih bas rekao, al ajde.
pt 2.0 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Lancia said: Sta znam, ja pazljivo citam ovde odredjeni broj ljudi, po tvojim reakcijama na desavanja u drustvu, ne bih bas rekao, al ajde. to je zato što sam ovde fokusirana na domaću politiku, antirežimske pobune, i pišem samo o lošim pojavama. ali ne mislim da su ljudi ovde trajno sjebani i raspali i samo mladost svetli itsl. ne mislim ništa ni blizu toga, nisam crna i na budućnost u srbiji gledam vedro. ozbiljno ti ovo kažem. 1 3
Lancia Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, pt 2.0 said: to je zato što sam ovde fokusirana na domaću politiku, antirežimske pobune, i pišem samo o lošim pojavama. ali ne mislim da su ljudi ovde trajno sjebani i raspali i samo mladost svetli itsl. ne mislim ništa ni blizu toga, nisam crna i na budućnost u srbiji gledam vedro. ozbiljno ti ovo kažem. Kad budem dosao u Bgd, zovem tebe na pice, a ne ove crnjake od Radise i Manijaka 1
pt 2.0 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, Lancia said: Kad budem dosao u Bgd, zovem tebe na pice, a ne ove crnjake od Radise i Manijaka slobodno, biće mi drago. p.s. pripremi se da se iznenadiš utiskom. 1
Ayatollah Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 41 minutes ago, radisa said: Evo da mi daš odrešene ruke, potpunu primenu sle, potpunu medijsku dominaciju, tim ljudi najstručnijih u svim oblasztima koje mi trebaju, ne bi znao od čega da krenem i gde da idem... Bukvalno, gde god pogledam, satnje u društvu katastrofa... Bukvalno, svi smo nekako oštećeni, čak i oni koji misle da nisu, jesu, smao to ne vide... Potrebno je otići na malo duže sa balkana, da se to vid i oseti... Ja tačno znam kojim putem bih išao - finansije i NBS, pa unutrašnji represivni aparat (BIA, policija obična i komunalna, poreska policija i inspektorat) i pravosuđe, pa mediji, pa prosveta. Kad ovo središ, počne vreme da radi za tebe i ostale kockice se same slažu. 1 2
svashtabezneshto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago baš ste zamračili i mislim da debelo grešite. a kao argument uzimam ovu decu, i studente i srednjoškolce, da je toliko mračno i nemoguće za ispraviti kroz mnogo godina/generacija, bilo bi nemoguće da se pojave ova deca i da ovo rade na način na koji rade. nisu samonikli i njih je ovo društvo iznedrilo problem je medijska slika (svi ti pinkovi) i dominacija crne hronike u medijima (nemam stav o tome, treba li baš toliko i na takav način izveštavati o svakom slučaju koji pripada toj rubrici) (i da podsetim da je prostituciju inspektorke prvi pomenuo nalog koji je informer domaćeg tvitera, sve laž do laži) 1
Recommended Posts