Lancia Posted January 22 Posted January 22 2 minutes ago, pt 2.0 said: Ja ne vidim stvari ni blizu tako crno kao Radiša i Manijak. Sta znam, ja pazljivo citam ovde odredjeni broj ljudi, po tvojim reakcijama na desavanja u drustvu, ne bih bas rekao, al ajde.
pt 2.0 Posted January 22 Posted January 22 1 minute ago, Lancia said: Sta znam, ja pazljivo citam ovde odredjeni broj ljudi, po tvojim reakcijama na desavanja u drustvu, ne bih bas rekao, al ajde. to je zato što sam ovde fokusirana na domaću politiku, antirežimske pobune, i pišem samo o lošim pojavama. ali ne mislim da su ljudi ovde trajno sjebani i raspali i samo mladost svetli itsl. ne mislim ništa ni blizu toga, nisam crna i na budućnost u srbiji gledam vedro. ozbiljno ti ovo kažem. 2 6
Lancia Posted January 22 Posted January 22 2 minutes ago, pt 2.0 said: to je zato što sam ovde fokusirana na domaću politiku, antirežimske pobune, i pišem samo o lošim pojavama. ali ne mislim da su ljudi ovde trajno sjebani i raspali i samo mladost svetli itsl. ne mislim ništa ni blizu toga, nisam crna i na budućnost u srbiji gledam vedro. ozbiljno ti ovo kažem. Kad budem dosao u Bgd, zovem tebe na pice, a ne ove crnjake od Radise i Manijaka 1 2
pt 2.0 Posted January 22 Posted January 22 Just now, Lancia said: Kad budem dosao u Bgd, zovem tebe na pice, a ne ove crnjake od Radise i Manijaka slobodno, biće mi drago. p.s. pripremi se da se iznenadiš utiskom. 1
Popular Post Ayatollah Posted January 23 Popular Post Posted January 23 41 minutes ago, radisa said: Evo da mi daš odrešene ruke, potpunu primenu sle, potpunu medijsku dominaciju, tim ljudi najstručnijih u svim oblasztima koje mi trebaju, ne bi znao od čega da krenem i gde da idem... Bukvalno, gde god pogledam, satnje u društvu katastrofa... Bukvalno, svi smo nekako oštećeni, čak i oni koji misle da nisu, jesu, smao to ne vide... Potrebno je otići na malo duže sa balkana, da se to vid i oseti... Ja tačno znam kojim putem bih išao - finansije i NBS, pa unutrašnji represivni aparat (BIA, policija obična i komunalna, poreska policija i inspektorat) i pravosuđe, pa mediji, pa prosveta. Kad ovo središ, počne vreme da radi za tebe i ostale kockice se same slažu. 10 4 1
svashtabezneshto Posted January 23 Posted January 23 baš ste zamračili i mislim da debelo grešite. a kao argument uzimam ovu decu, i studente i srednjoškolce, da je toliko mračno i nemoguće za ispraviti kroz mnogo godina/generacija, bilo bi nemoguće da se pojave ova deca i da ovo rade na način na koji rade. nisu samonikli i njih je ovo društvo iznedrilo problem je medijska slika (svi ti pinkovi) i dominacija crne hronike u medijima (nemam stav o tome, treba li baš toliko i na takav način izveštavati o svakom slučaju koji pripada toj rubrici) (i da podsetim da je prostituciju inspektorke prvi pomenuo nalog koji je informer domaćeg tvitera, sve laž do laži) 1 1
Filozof manijak Posted January 23 Posted January 23 Iz mog kombinata je sakupljen jedan bus koji će ići za Jagodinu, njih 50ak, od kojih njih 10 imaju decu studente. I kako posle da ne mračim. 1
duda Posted January 23 Posted January 23 24 minutes ago, Filozof manijak said: od kojih njih 10 imaju decu studente. Šta li je tim ljudima u glavi, dala bih sto marki da zavirim na kratko 1
Filozof manijak Posted January 23 Posted January 23 Št bi rekla kolezinica "moram zbog dece" . A dete joj u blokadi FTN-a. 1
Tihajeza Posted January 23 Posted January 23 1 minute ago, Filozof manijak said: Št bi rekla kolezinica "moram zbog dece" . A dete joj u blokadi FTN-a. Kako komuniciraš sa tim ljudima svakodnevno? Znaš da su polupani u glavi, ali morate da nešto radite zajedno, da pričate, dogovarate se? Kako se distanciraš od toga? Ja sam u privatnoj firmi sa 35 ljudi. Svi, zajedno sa vlasnicima firme, sutra idemo na blokadu. (Nije obavezno, naravno, ali svi idemo). 1 4
Filozof manijak Posted January 23 Posted January 23 Nikako, samo profesionalni odnos što se tiče posla, i kurtoazno dobar dan/doviđenja. Oni vrlo dobro znaju moje stavove, i izbegavaju sa mnom bilo kakve razgovore na tu temu. Razvio sam jake mehanizme odbrane da ne bih prso sa mozgom. Otud i nedostatak moje vere u ovdašnje ljude. 4 2
SNARC Posted January 23 Posted January 23 9 hours ago, radisa said: Evo da mi daš odrešene ruke, potpunu primenu sle, potpunu medijsku dominaciju, tim ljudi najstručnijih u svim oblasztima koje mi trebaju, ne bi znao od čega da krenem i gde da idem... Bukvalno, gde god pogledam, satnje u društvu katastrofa... Bukvalno, svi smo nekako oštećeni, čak i oni koji misle da nisu, jesu, smao to ne vide... Potrebno je otići na malo duže sa balkana, da se to vid i oseti... Mene ovo plasi..Dan posle. Vec smo se zajebali oko jednog 6. oktobra. 8 hours ago, Ayatollah said: Ja tačno znam kojim putem bih išao - finansije i NBS, pa unutrašnji represivni aparat (BIA, policija obična i komunalna, poreska policija i inspektorat) i pravosuđe, pa mediji, pa prosveta. Kad ovo središ, počne vreme da radi za tebe i ostale kockice se same slažu. Sve to lepo zvuci..ali su ti potrebni ljudi da to sprovedes. Imam utisak da od petoro bar njih troje bi prodalo obavezu za dva letovanje, zimovanje i polovnog Audija. Tek ce sve ovo da nas kosta..tri decenije guramo na kvarno. 4
Mel Posted January 23 Posted January 23 9 hours ago, radisa said: Nakad, kad pričam sa strancima, deluju mi tako nekako navni, bez zlomisli, bez zadnbjih namerea, gotovo da nemaju spoznaju šta sve može da ne valja i kako moženeko da ih zajebe... govorim o normalnim ljudima, ne menadžerskim alama i sličnim, ti su kao mi, zato i jesu na takvim položajima... Mi iz SR smo znaci grupa direkt za menadzere da se izvezemo Ovo za ljude po inostranstvu koji su Ok/naivni meni deluje da je tacno za Evropljane i Australiju, USA (uz ogradu da tu stvarno imam mali uzorak) su mi vec drugi profil. Vrlo proracunati. Mnogo obrazovaniji nego Evropa mada sam u startu mislila drugacije. Mnogo pragmaticniji rezon. 1
copkillah Posted January 23 Posted January 23 11 hours ago, Lancia said: Malo mi ovo prejako, ako je istina ovo sto pise, otkud odjednom toliko prostitutki u Srbiji? 3
Greek Freak Posted January 23 Posted January 23 4 minutes ago, copkillah said: Na naslovnoj strani danasnjeg online Blic-a, link ka tekstu o Misi Baculovu i njegovoj ishrani, informativno, afirmativno. Ne tvrdim nista niti imam i priblizno dovoljno informacija, ali poslednji put kada sam proveravao, opozicionari nisu tako tretirani u rezimskim medijima.
Recommended Posts