duda Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Jutros čitam i da je sa nekog vozila JKP otpao točak, ali ne mogu da dam link jer me autor blokirao na tw, 😂 1
cedo Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 hour ago, duda said: Jutros čitam i da je sa nekog vozila JKP otpao točak, ali ne mogu da dam link jer me autor blokirao na tw, 😂 1 1 1
Milosh76 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) 2 hours ago, duda said: Jutros čitam i da je sa nekog vozila JKP otpao točak, ali ne mogu da dam link jer me autor blokirao na tw, 😂 https://www.instagram.com/192_rs/reel/DEDYyOFtRia/ Jel ovo? cedo brzi Edited 12 hours ago by Milosh76 1 1
duda Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) jeste, postavio je već čeda iznad Edited 12 hours ago by duda 1
cedo Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 minute ago, Milosh76 said: https://www.instagram.com/192_rs/reel/DEDYyOFtRia/ Jel ovo? cedo brzi dok ti okacis, ja natocim vino, rucam, i procitam 6 tema na pauzi 1 5
Ayatollah Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 3 hours ago, duda said: Ovo su nam javili već na roditeljskim grupama, i da će se do daljnjeg ulaziti na službeni ulaz iz Makenzijeve. Kao i o tome da u četvrtom ima neki klinac nasilnik zbog kojeg celo odeljenje ne ide u školu, a u šestom neki klinac koji doneo nož u školu i sa njim jurio prvake u dvorištu. Pored toga i da su neki nepoznati likovi slikali iz Nikolaja Krasnova decu u dvorištu, pa se razbežali kada im je prišlo obezbeđenje i dežurni nastavnici. Inače, škola spolja izgleda kao kada sam ja išao u nju pre 40 godina, tj. izgleda lošije, jer nije videla ni gram farbe ili popravku fasade, a u međuvremenu su i posekli stabla iz dvorišta i zazidali neka vrata. Iskreno se nadam da neće nikada izbiti požar u školi, jer mislim da bi bilo na desetine poginulih, obzirom da iz zgrade može da se izađe samo na dva mala ulaza i na službeni ulaz, koji su svi daleko od učionica. Kroz prozore ne može, jer su svuda stavljene rešetke. Elitna škola u srcu Vračara...kada bismo se zajebavali... 1 4
zmanic Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Pizde iz MUP-a znaju da su u debelim govnima. Ovo nema nigde na srb medijima, samo kako su navatali tamo nekog ubicu: https://www.index.hr/vijesti/clanak/video-u-pucnjavi-usred-beograda-ranjen-policajac/2627872.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d_0
vememah Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 1 hour ago, zmanic said: Ovo nema nigde na srb medijima Naravno da ima, Indeks je prepisao od Nove.rs. Iz njihovog članka: Quote OSOBA osumnjičena za ubojstvo Nikole Stankovića Pivceta ranila je policajca u pucnjavi tijekom današnje potjere na Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu, potvrđeno je za Nova.rs.
Ayatollah Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Evo i ovo drugo o čemu sam pisao: https://www.blic.rs/vesti/beograd/jeziva-ispovest-roditelja-djaka-os-sveti-sava-mama-sta-ako-on-dodje-jednog-dana-i-sve/q8137cy
yabadaba Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Meni večeras javili na roditeljskoj grupi da je to rešeno tako što je dete ispisano. Inače i mi smo imali problem nasilne devojčice u odeljenju, i tu se isto završilo ispisivanjem iz škole. Jedan baš mučan proces u kome se videlo da je devojčici potrebna pomoć, da se majka trudi ali greši, a da škola apsolutno nema mehanizme da to reši. Što se tiče pukotine, bio sam juče da vidim (pošto mi je kao struka, a dete mi tuda prolazi) i meni deluje da je ona tu jako dugo. Nalazi se na mestu na kome je ne bih očekivao i ne znam šta je u pitanju. U svakom slučaju bih ja tu postavio podupirače dok se naravno hitno ne sanira. Po meni veća opasnost je da detetu padne malter sa fasade il se te iste nadstrešnice i svakako treba hitno da se renovira naročito učionice za kabinetsku nastavu, jer ove od 1-4 roditelji još i drže u pristojnom stanju o ove posle su raspad.
Miki_belavista Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 7 hours ago, Ayatollah said: Ovo su nam javili već na roditeljskim grupama, i da će se do daljnjeg ulaziti na službeni ulaz iz Makenzijeve. Kao i o tome da u četvrtom ima neki klinac nasilnik zbog kojeg celo odeljenje ne ide u školu, a u šestom neki klinac koji doneo nož u školu i sa njim jurio prvake u dvorištu. Pored toga i da su neki nepoznati likovi slikali iz Nikolaja Krasnova decu u dvorištu, pa se razbežali kada im je prišlo obezbeđenje i dežurni nastavnici. Inače, škola spolja izgleda kao kada sam ja išao u nju pre 40 godina, tj. izgleda lošije, jer nije videla ni gram farbe ili popravku fasade, a u međuvremenu su i posekli stabla iz dvorišta i zazidali neka vrata. Iskreno se nadam da neće nikada izbiti požar u školi, jer mislim da bi bilo na desetine poginulih, obzirom da iz zgrade može da se izađe samo na dva mala ulaza i na službeni ulaz, koji su svi daleko od učionica. Kroz prozore ne može, jer su svuda stavljene rešetke. Elitna škola u srcu Vračara...kada bismo se zajebavali... to sa tim elitnim bg skolama je sprdnja. Gde su rezultati posle tih elitnih ucenika? zasto smo na dnu?
Recommended Posts