napadaj Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 3 hours ago, Ayatollah said: Ja sam danas bio u PIO da izvadim potvrdu o neisplaćenim penzijama, i videli su mi za 5 sekundi da ima neisplaćena penzija i kolika je. To je drugo. Ne radi im softver za donošenje rešenja.
Hamlet Strašni Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Gde si to podigao? Jednu moju poluklijentinju su juče poslali u Venizelosovu iz Nemanjine da to dobije za sestru...
Ayatollah Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 2 hours ago, Hamlet Strašni said: Gde si to podigao? Jednu moju poluklijentinju su juče poslali u Venizelosovu iz Nemanjine da to dobije za sestru... U Venizelosovoj. Primaju stranke samo ponedeljkom i četvrtkom od 8 do 12, nemoj da se prevari da ide neki drugi dan. Meni su danas videli da ima neisplaćena penzija i kolika je, ali nisu hteli da mi daju papir, jer nije ponedeljak ili četvrtak, pa ću morati da idem opet u četvrtak. FT1P Epic level. 1
Forest Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 6 hours ago, Milosh76 said: Ja pre mesec dana dobio sledeći mim, bez zezanja: 2
Recommended Posts