napadaj Posted December 24, 2024 Posted December 24, 2024 3 hours ago, Ayatollah said: Ja sam danas bio u PIO da izvadim potvrdu o neisplaćenim penzijama, i videli su mi za 5 sekundi da ima neisplaćena penzija i kolika je. To je drugo. Ne radi im softver za donošenje rešenja.
Hamlet Strašni Posted December 24, 2024 Posted December 24, 2024 Gde si to podigao? Jednu moju poluklijentinju su juče poslali u Venizelosovu iz Nemanjine da to dobije za sestru...
Ayatollah Posted December 25, 2024 Posted December 25, 2024 2 hours ago, Hamlet Strašni said: Gde si to podigao? Jednu moju poluklijentinju su juče poslali u Venizelosovu iz Nemanjine da to dobije za sestru... U Venizelosovoj. Primaju stranke samo ponedeljkom i četvrtkom od 8 do 12, nemoj da se prevari da ide neki drugi dan. Meni su danas videli da ima neisplaćena penzija i kolika je, ali nisu hteli da mi daju papir, jer nije ponedeljak ili četvrtak, pa ću morati da idem opet u četvrtak. FT1P Epic level. 1 2
Forest Posted December 25, 2024 Posted December 25, 2024 6 hours ago, Milosh76 said: Ja pre mesec dana dobio sledeći mim, bez zezanja: 6
hoffnung Posted December 25, 2024 Posted December 25, 2024 (edited) nista.. glupo mi je da vas smaram sa istom pricom.. Edited December 25, 2024 by hoffnung
Mel Posted December 25, 2024 Posted December 25, 2024 On 24. 12. 2024. at 5:35, mire said: šta je bre, ovo? Molerski rezon, kad su pre 10ak godina mom suprugu renovirali stan, imao je neki momak za zidove, inace jako fin, jako vredan i radan, tacan kad se dogovore, sve milina. Ali navalio covek da mu radi spusten plafon, jer to se sad radi (tj tad). Moj suprug je bio u neveri, jer je plafon ustvari omalterisani snopovi trske sa neke dve grede drvene usred svega toga. Kaze treba da me sahrani viseci plafon, jedva se objasnio sa ovim da mu ovaj samo to prekreci i da ne kaci nista tesko. E koliko je neverovatno bilo mom suprugu to oko plafona, toliko je ovome bio neverovatan moj suprug sto nece viseci plafon sa sijalicicama u red. Ma drzaceeee... E takvi neki ljudi su radili ovaj plafon, i nije problem u njima, oni su verujem radili kako misle da je ok, samo ko osmisljava radove, ko nadzire i kontrolise, ugovara detalje...?
mire Posted December 25, 2024 Posted December 25, 2024 onaj profil sa dva "h" je zidni, a razmak... 1
Forest Posted December 25, 2024 Posted December 25, 2024 Naglo je pala proizvodnja struje u termoelektranama u poslednjih par dana, za nekih 1000MW što je jako veliki pad, a to krpimo jako velikim uvozom, moguće je da se opet dešava nešto ozbiljno? Evo vidim i ovu vest pre par dana: https://vreme.com/ekonomija/nova-ekonomija-srbiji-preti-kolaps-energetskog-sistema/
brusli Posted December 26, 2024 Posted December 26, 2024 Jel bio negde ovaj biser: https://www.instagram.com/reel/C-bIEPGszwO/?utm_source=ig_embed 1
spettacollo Posted December 26, 2024 Posted December 26, 2024 Ima li neko sa pola mozga bar u celoj toj ekipi... https://bizlife.rs/bina-za-docek-podignuta-preko-spomenika-knezu-mihailu-ugrozen-cuveni-konj-foto/ 1
radisa Posted December 26, 2024 Posted December 26, 2024 15 minutes ago, spettacollo said: Ima li neko sa pola mozga bar u celoj toj ekipi... https://bizlife.rs/bina-za-docek-podignuta-preko-spomenika-knezu-mihailu-ugrozen-cuveni-konj-foto/ Gangula ih rusi iz organizacije... Toliki nivo bahatosti i gluposti je nemoguce drugacije objasniti... 3
Dsnake Posted December 26, 2024 Posted December 26, 2024 još da se sruši nadstrešnica pa da priznamo da bog postoji
pt 2.0 Posted December 26, 2024 Posted December 26, 2024 20 hours ago, Forest said: Naglo je pala proizvodnja struje u termoelektranama u poslednjih par dana, za nekih 1000MW što je jako veliki pad, a to krpimo jako velikim uvozom, moguće je da se opet dešava nešto ozbiljno? Ceo niz I za kraj: 3 1
Recommended Posts