hoffnung Posted yesterday at 14:46 Posted yesterday at 14:46 (edited) 3 hours ago, copkillah said: Ovo je izgleda bio neki random bolesnik, tako mi rekoše prijatelji koji su tamo sada je bilo na n1 u vestima, keva slusala, pa mi prepricala, da se bas radi o jednom psihickom bolesniku, otac je valjda dao izjavu. 31 minutes ago, smooth.Op said: Skrenuli smo sa teme bzv, a ovo što se desilo u Zagrebu je užas totalni. Jebote ušao lik u odeljenje prvaka i krenuo da radi nožem. Au. Koji su to prespoji u glavi, koja je to trauma za svu decu tu, koji gubitak za porodicu nastradalog deteta.... Pa ja to i dalje ne mogu da procesuiram. ovo boldovano.. to je potpuno normalno za ovako nenormalne stvari. a da ne pricam o traumama i kako ce to sada da ide sa tom decom. kakav ce psiholozi razgovor da sprovode medju istom, itd. nego... da se ovako nesto desilo u moje vreme, kada sam bio osnovac.. to bi tako odjeknulo kao neka super, sonicna raketa odavde do marsa za 1's. ne bi smo isli u skolu. roditelji bi nas tesili. mi bi smo se nasli sa drugarima i nekako tu traumu (ne moramo da budemo u istom odeljenju) pokusali na nasem nivou sto bolje da ishendlujemo*. bez smeha, zaista u nekom dubokom saosecanju koje mozemo kao deca da dobacimo. *iskreno, nemam nasu neku rec za ovo, a razmisljao sam i nista mi nije bolje sinulo. Edited yesterday at 14:50 by hoffnung
Recommended Posts