Jump to content

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Featured Replies

Oglasio se Dačić ovim povodom:

On je istakao da je u ovom slučaju sve urađeno po zakonu, ali je i otkrio da Peconi ima policijsko obezbeđenje još od 2017. godine.

„Peconi ima obezbedjenje od 15. decembra 2017. godine, a policajci su predati tužilastvu 19. novembra uz krivičnu prijavu. Odmah su suspendovani, oduzeto im je oružje i službena legitimacija. Bio je i peti doveden, ali je tužilac utvrdio da on nije učestvovao u incidentu. Nema tu nikakvog zataškavanja, oni se terete za nanošenje teških telesnih povreda“, kaže Dačić za Danas.

Ministar policije je ovom izjavom javnosti otkrio da je u prebijanju novosadskog anesteziologa učestvovalo četvoro policiajaca, a ne troje kako smo napisali u tekstu o ovom incidentu.

Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu je policajce saslušalo tek 19. novembra, 16 dana od incidenta. Njima je napisana krivična prijava za nanošenje teških telesnih povreda i određen im je kućni pritvor, a od ministra Dačića smo saznali da je četvorica policajaca suspendovano zbog ovog incidenta.

Edited by pt 2.0

Dobro je da nisu anestiziologu oteli mobilni, mogli su odma da ih strpaju u zatvor i sude im po kratkom postupku. Ovako par polomljenih rebara i invalidnost for life, sve ok. Jos znamo da su u pitanju fina gospoda pa nema razloga da se brinemo da ce uticati na svedoke :fantom:

sad dodjoh da postavim resetku

u cemu je fora @blank ?

sad mi nesto pade na pamet

jel to koncert sa kojeg dva novosadska benda uplacuju pare studentima u nisu ?

Ne znam, očigledno su došli sa namerom da maltretiraju i zastrašuju. Upali su kao teroristička banda i odmah počeli da urlaju, vređaju i maltretiraju. Na svaki sitan povod su izvlačili ljude napolje i bukvalno ih izgazili, Naravno, nisu našli ništa, al nije im to ni bio cilj.

Just now, blank said:

Ne znam, očigledno su došli sa namerom da maltretiraju i zastrašuju. Upali su kao teroristička banda i odmah počeli da urlaju, vređaju i maltretiraju. Na svaki sitan povod su izvlačili ljude napolje i bukvalno ih izgazili, Naravno, nisu našli ništa, al nije im to ni bio cilj.

Ne, bio je memorijalni događaj humanitarnog karaktera, u čast nedavno preminulog Vladimira Popovića (Figurative Theatre, Black Planet Records itd..).

Jbt koji je ovo vec slucaj policijske brutalnosti u poslednje vreme, imam osecaj da svaki dan bude nesto. A Dacic govno ni da pomisli na ostavku

Izgleda da sve sto nije organizovano i aminovano s vrha automatski tretiraju kao pretnju i antidrzavnu aktivnost. Znaci dogorelo. Samo, hoce li biti pameti da se to i iskoristi?

13 minutes ago, Radoye said:

Izgleda da sve sto nije organizovano i aminovano s vrha automatski tretiraju kao pretnju i antidrzavnu aktivnost.

a da mu se nije otela ova dilerska "frakcija"?

raspad naseg drustva u jednom nizu

@vememah, moze li ovo da se docara za one koji nemaju twitter ?

ne znam kako vi, ali ja jako cesto srecem neku bahatu omladinu, decu koja su skroz naopacke vaspitana. moji prijatelji mi kazu da su to uglavnom deca sabana iz 90-ih. ne znam sta da mislim. takodje znam neku jako dobru decu, imam cak i kumice neke koji su super, a kada sam na ulici... dodje mi da uzmem onaj nevidljivi plast od hari potera i da tako idem ulicama beograda. 

to vise nije kao.. desi se nekome, tu i tamo. sada je to jako ucestalo. evo poslednji primer. setam kuce i vidim na jednom mosticu, u novom beogradu kako stoje neka sitna deca.. da kazem, da su mozda neki sedmi/sesti razred. ne vise od toga i kao ima ih njih sedmorica i kao pljuju preko mosta na automobile. i kao.. necu da budem neki cica koji kenja, iskuliram ja to, medjutim.. vidim najmanjeg od njih kako je izmedju tih brazdi na mostu nasao onu 1.5 v bateriju i snimim mu nameru.. pridjem mu i trudio sam se da budem sto ponizniji, da mu ne pridjem u fazonu sa autoritetetom i kao.. "nemoj, mozes da napravis sranje veliko. sada ti mozda nece biti bitno, ali kada porastes, mucice te to, pogotovo ako napravis neko sranje, a verovatno hoces jer to moze da razbije soferku." i on je tu zastao, ali ovi njegovi.. drugovi kao "baci, baci!" satro da ja ne cujem.... i na kraju sam mu reakao: "nemoj!" i odustao je. 

inace bahatos svaki dan vidjam. vidjam naravno i lepe stvari, ali bas je dosta bahatosti, pogotovo mladi - klinci. 

Edited by hoffnung

Screenshot_20241219_010723_Chrome.jpg