Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted (edited)

Oglasio se Dačić ovim povodom:

On je istakao da je u ovom slučaju sve urađeno po zakonu, ali je i otkrio da Peconi ima policijsko obezbeđenje još od 2017. godine.

„Peconi ima obezbedjenje od 15. decembra 2017. godine, a policajci su predati tužilastvu 19. novembra uz krivičnu prijavu. Odmah su suspendovani, oduzeto im je oružje i službena legitimacija. Bio je i peti doveden, ali je tužilac utvrdio da on nije učestvovao u incidentu. Nema tu nikakvog zataškavanja, oni se terete za nanošenje teških telesnih povreda“, kaže Dačić za Danas.

Ministar policije je ovom izjavom javnosti otkrio da je u prebijanju novosadskog anesteziologa učestvovalo četvoro policiajaca, a ne troje kako smo napisali u tekstu o ovom incidentu.

Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu je policajce saslušalo tek 19. novembra, 16 dana od incidenta. Njima je napisana krivična prijava za nanošenje teških telesnih povreda i određen im je kućni pritvor, a od ministra Dačića smo saznali da je četvorica policajaca suspendovano zbog ovog incidenta.

Edited by pt 2.0
  • Replies 41.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

958

• radisa

808

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dobro je da nisu anestiziologu oteli mobilni, mogli su odma da ih strpaju u zatvor i sude im po kratkom postupku. Ovako par polomljenih rebara i invalidnost for life, sve ok. Jos znamo da su u pitanju fina gospoda pa nema razloga da se brinemo da ce uticati na svedoke :fantom:

Posted

#pičkaimmaterinadaimpičkamaterina

Posted

sad mi nesto pade na pamet

jel to koncert sa kojeg dva novosadska benda uplacuju pare studentima u nisu ?

Posted

Ne znam, očigledno su došli sa namerom da maltretiraju i zastrašuju. Upali su kao teroristička banda i odmah počeli da urlaju, vređaju i maltretiraju. Na svaki sitan povod su izvlačili ljude napolje i bukvalno ih izgazili, Naravno, nisu našli ništa, al nije im to ni bio cilj.

• +1 1
Posted
Just now, blank said:

Ne znam, očigledno su došli sa namerom da maltretiraju i zastrašuju. Upali su kao teroristička banda i odmah počeli da urlaju, vređaju i maltretiraju. Na svaki sitan povod su izvlačili ljude napolje i bukvalno ih izgazili, Naravno, nisu našli ništa, al nije im to ni bio cilj.

Ne, bio je memorijalni događaj humanitarnog karaktera, u čast nedavno preminulog Vladimira Popovića (Figurative Theatre, Black Planet Records itd..).

• Hvala 1
Posted

Jbt koji je ovo vec slucaj policijske brutalnosti u poslednje vreme, imam osecaj da svaki dan bude nesto. A Dacic govno ni da pomisli na ostavku

• +1 1
Posted

Izgleda da sve sto nije organizovano i aminovano s vrha automatski tretiraju kao pretnju i antidrzavnu aktivnost. Znaci dogorelo. Samo, hoce li biti pameti da se to i iskoristi?

Posted
13 minutes ago, Radoye said:

Izgleda da sve sto nije organizovano i aminovano s vrha automatski tretiraju kao pretnju i antidrzavnu aktivnost.

a da mu se nije otela ova dilerska "frakcija"?

Posted

raspad naseg drustva u jednom nizu

@vememah, moze li ovo da se docara za one koji nemaju twitter ?

• Tužno 1
Posted (edited)

ne znam kako vi, ali ja jako cesto srecem neku bahatu omladinu, decu koja su skroz naopacke vaspitana. moji prijatelji mi kazu da su to uglavnom deca sabana iz 90-ih. ne znam sta da mislim. takodje znam neku jako dobru decu, imam cak i kumice neke koji su super, a kada sam na ulici... dodje mi da uzmem onaj nevidljivi plast od hari potera i da tako idem ulicama beograda. 

to vise nije kao.. desi se nekome, tu i tamo. sada je to jako ucestalo. evo poslednji primer. setam kuce i vidim na jednom mosticu, u novom beogradu kako stoje neka sitna deca.. da kazem, da su mozda neki sedmi/sesti razred. ne vise od toga i kao ima ih njih sedmorica i kao pljuju preko mosta na automobile. i kao.. necu da budem neki cica koji kenja, iskuliram ja to, medjutim.. vidim najmanjeg od njih kako je izmedju tih brazdi na mostu nasao onu 1.5 v bateriju i snimim mu nameru.. pridjem mu i trudio sam se da budem sto ponizniji, da mu ne pridjem u fazonu sa autoritetetom i kao.. "nemoj, mozes da napravis sranje veliko. sada ti mozda nece biti bitno, ali kada porastes, mucice te to, pogotovo ako napravis neko sranje, a verovatno hoces jer to moze da razbije soferku." i on je tu zastao, ali ovi njegovi.. drugovi kao "baci, baci!" satro da ja ne cujem.... i na kraju sam mu reakao: "nemoj!" i odustao je. 

inace bahatos svaki dan vidjam. vidjam naravno i lepe stvari, ali bas je dosta bahatosti, pogotovo mladi - klinci. 

Edited by hoffnung
  • +1 3
  • Hvala 1
  • Tužno 2