December 13, 2024Dec 13 Just now, radisa said: Jel cuvaju i Mitrovica? cuvali bi ga kad bi ovaj trazio.
December 13, 2024Dec 13 Ove bahate stoke je vec toliko da ne mozes da prodjes pet metara a da nema nekog ko ce te izlomiti ako ga krivo pogledas dok ga drzava stiti.
December 13, 2024Dec 13 2 minutes ago, Shan Jan said: Ove bahate stoke je vec toliko da ne mozes da prodjes pet metara a da nema nekog ko ce te izlomiti ako ga krivo pogledas dok ga drzava stiti. ima dosta bahatih i koje niko ne stiti,nazalost.
December 13, 2024Dec 13 6 minutes ago, radisa said: Jel cuvaju i Mitrovica? Moguce...ali mozda i bolje parkiraju.
December 13, 2024Dec 13 1 minute ago, Miki_belavista said: ima dosta bahatih i koje niko ne stiti,nazalost. Na to sam se i navikao ali ovaj fazon da te neko za koga i ne znas da su uniformisani izlomi zbog toga sto si prigovorio o nepropisnom parkiranju... pa jebote, gde je granica?
December 13, 2024Dec 13 37 minutes ago, Shan Jan said: pa jebote, gde je granica? kad se jednom natakare i prebiju nekoga ko nece odmah zvati hitnu ili kljunove..nego otici do kola u kojima drzi utoku i bar dva puna sarzera..Pa budu pune novine prica o pozrtvovanim kolegama, herojima sa Kosova i slicno
December 13, 2024Dec 13 1 hour ago, radisa said: Meni nije jasno zasto njega drzava cuva? Koji je razlog da ti i ja placamo njegovo obezbedjenje? Zasto je on bitan za drzavu da mora da ga cuva? I od cega ga cuva? Zasto se novinari za to ne interesuju... Da ti odgovorim - zato što je u pitanju njegova, ili bolje rečeno njihova država, a u takvoj državi uvek će neki Peconi imati hijerarhijski bitnije mesto od anesteziologa.
December 13, 2024Dec 13 1 hour ago, SNARC said: kad se jednom natakare i prebiju nekoga ko nece odmah zvati hitnu ili kljunove..nego otici do kola u kojima drzi utoku i bar dva puna sarzera..Pa budu pune novine prica o pozrtvovanim kolegama, herojima sa Kosova i slicno Mislim da mora da se desi puno puno takvih prica da bi malo stali. Zapravo takve stvari se vec desavaju tu i tamo svakih par godina i nikom nista. Ako se ovo nastavi ja ozbiljno razmisljam da ce ljudi poceti da se samoorganizuju u neke svoje lokalne straze.
December 13, 2024Dec 13 2 minutes ago, Shan Jan said: Mislim da mora da se desi puno puno takvih prica da bi malo stali. Zapravo takve stvari se vec desavaju tu i tamo svakih par godina i nikom nista. Ako se ovo nastavi ja ozbiljno razmisljam da ce ljudi poceti da se samoorganizuju u neke svoje lokalne straze. pa ne,takav slucaj jos nije bio
December 13, 2024Dec 13 10 minutes ago, Bogotac said: pa ne,takav slucaj jos nije bio Mrzi me sada da vadim ali vrlo dobro se secam, jos pre 10tak godina, slucaja kada su lokalne kabadahije u nekom BG prigradskom naselju pijani maltretirali ljude od kafane do kafane. Na kraju naisli na kafanu nekog bivseg vojnog lica. Epilog je bilo 4/4 lesa. Svi ubijeni od strane vlasnika kafane vatrenim oruzjem.
December 13, 2024Dec 13 Mislim da se čovek prezivao Požar. Bio je oficir na VA KoV, zajeban lik. Edit:: jeste https://www.vs.rs/sr_lat/vesti/981317185998102EB68C000C29270931/s-a-o-p-s-t-e-nj-e Edited December 13, 2024Dec 13 by giuseppe
December 13, 2024Dec 13 5 minutes ago, Shan Jan said: Mrzi me sada da vadim ali vrlo dobro se secam, jos pre 10tak godina, slucaja kada su lokalne kabadahije u nekom BG prigradskom naselju pijani maltretirali ljude od kafane do kafane. Na kraju naisli na kafanu nekog bivseg vojnog lica. Epilog je bilo 4/4 lesa. Svi ubijeni od strane vlasnika kafane vatrenim oruzjem. nije isto tad i sad,klima je drugacija,zamisli da je danas neko pucao na one iz NS
December 13, 2024Dec 13 7 minutes ago, Bogotac said: nije isto tad i sad,klima je drugacija,zamisli da je danas neko pucao na one iz NS U kom smislu drugacija, da ce drzava svom silom stati danas iza ovih kabadahija ili nesto drugo? Edit: Nekako ne mislim da kada nekom padne toliko mrak na oci da izvadi oruzje da ubije nekog, da tada razmislja racionalno o tome ko stoji iza koga. Edited December 13, 2024Dec 13 by Shan Jan
December 13, 2024Dec 13 ja razumem ali ne prihvatam razlog zbog čega je policicja u civilu uopšte na ulici tokom demonstracija.
December 14, 2024Dec 14 10 hours ago, giuseppe said: Mislim da se čovek prezivao Požar. Bio je oficir na VA KoV, zajeban lik. Edit:: jeste https://www.vs.rs/sr_lat/vesti/981317185998102EB68C000C29270931/s-a-o-p-s-t-e-nj-e Da znaš da je zajeban... https://www.kurir.rs/crna-hronika/2991731/priznao-major-uhapsen-jer-je-prodavao-ulje-kanabisa https://www.blic.rs/vesti/hronika/srpski-major-uhapsen-u-hrvatskoj-oslobodjen-je-optuzbe-za-ubistvo-dvojice-mladica-u/c23hmxg