Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted
Just now, radisa said:

Jel cuvaju i Mitrovica?

cuvali bi ga kad bi ovaj trazio.

• Replies 41.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

958

• radisa

808

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ove bahate stoke je vec toliko da ne mozes da prodjes pet metara a da nema nekog ko ce te izlomiti ako ga krivo pogledas dok ga drzava stiti. 

• +1 4
  • Tužno 1
Posted
2 minutes ago, Shan Jan said:

Ove bahate stoke je vec toliko da ne mozes da prodjes pet metara a da nema nekog ko ce te izlomiti ako ga krivo pogledas dok ga drzava stiti. 

ima dosta bahatih i koje niko ne stiti,nazalost.

Posted
6 minutes ago, radisa said:

Jel cuvaju i Mitrovica?

Moguce...ali mozda i bolje parkiraju.

Posted
1 minute ago, Miki_belavista said:

ima dosta bahatih i koje niko ne stiti,nazalost.

Na to sam se i navikao ali ovaj fazon da te neko za koga i ne znas da su uniformisani izlomi zbog toga sto si prigovorio o nepropisnom parkiranju... pa jebote, gde je granica?

Posted
37 minutes ago, Shan Jan said:

pa jebote, gde je granica?

kad se jednom natakare i prebiju nekoga ko nece odmah zvati hitnu ili kljunove..nego otici do kola u kojima drzi utoku i bar dva puna sarzera..Pa budu pune novine prica o pozrtvovanim kolegama, herojima sa Kosova i slicno

Posted
1 hour ago, radisa said:

Meni nije jasno zasto njega drzava cuva? Koji je razlog da ti i ja placamo njegovo obezbedjenje? Zasto je on bitan za drzavu da mora da ga cuva? I od cega ga cuva?

Zasto se novinari za to ne interesuju...

Da ti odgovorim - zato što je u pitanju njegova, ili bolje rečeno njihova država, a u takvoj državi uvek će neki Peconi imati hijerarhijski bitnije mesto od anesteziologa.

• +1 1
Posted
1 hour ago, SNARC said:

kad se jednom natakare i prebiju nekoga ko nece odmah zvati hitnu ili kljunove..nego otici do kola u kojima drzi utoku i bar dva puna sarzera..Pa budu pune novine prica o pozrtvovanim kolegama, herojima sa Kosova i slicno

Mislim da mora da se desi puno puno takvih prica da bi malo stali. Zapravo takve stvari se vec desavaju tu i tamo svakih par godina i nikom nista.

Ako se ovo nastavi ja ozbiljno razmisljam da ce ljudi poceti da se samoorganizuju u neke svoje lokalne straze.

• +1 2
Posted
2 minutes ago, Shan Jan said:

Mislim da mora da se desi puno puno takvih prica da bi malo stali. Zapravo takve stvari se vec desavaju tu i tamo svakih par godina i nikom nista.

Ako se ovo nastavi ja ozbiljno razmisljam da ce ljudi poceti da se samoorganizuju u neke svoje lokalne straze.

pa ne,takav slucaj jos nije bio

Posted
10 minutes ago, Bogotac said:

pa ne,takav slucaj jos nije bio

Mrzi me sada da vadim ali vrlo dobro se secam, jos pre 10tak godina, slucaja kada su lokalne kabadahije u nekom BG prigradskom naselju pijani maltretirali ljude od kafane do kafane. Na kraju naisli na kafanu nekog bivseg vojnog lica. Epilog je bilo 4/4 lesa. Svi ubijeni od strane vlasnika kafane vatrenim oruzjem.

Posted
5 minutes ago, Shan Jan said:

Mrzi me sada da vadim ali vrlo dobro se secam, jos pre 10tak godina, slucaja kada su lokalne kabadahije u nekom BG prigradskom naselju pijani maltretirali ljude od kafane do kafane. Na kraju naisli na kafanu nekog bivseg vojnog lica. Epilog je bilo 4/4 lesa. Svi ubijeni od strane vlasnika kafane vatrenim oruzjem.

nije isto tad i sad,klima je drugacija,zamisli da je danas neko pucao na one iz NS

Posted (edited)
7 minutes ago, Bogotac said:

nije isto tad i sad,klima je drugacija,zamisli da je danas neko pucao na one iz NS

U kom smislu drugacija, da ce drzava svom silom stati danas iza ovih kabadahija ili nesto drugo?

Edit: Nekako ne mislim da kada nekom padne toliko mrak na oci da izvadi oruzje da ubije nekog, da tada razmislja racionalno o tome ko stoji iza koga.

Edited by Shan Jan
Posted

ja razumem ali ne prihvatam razlog zbog čega je policicja u civilu uopšte na ulici tokom demonstracija.

• +1 2