nenad Posted December 13 Posted December 13 Just now, radisa said: Jel cuvaju i Mitrovica? cuvali bi ga kad bi ovaj trazio.
Shan Jan Posted December 13 Posted December 13 Ove bahate stoke je vec toliko da ne mozes da prodjes pet metara a da nema nekog ko ce te izlomiti ako ga krivo pogledas dok ga drzava stiti. 4 1
Miki_belavista Posted December 13 Posted December 13 2 minutes ago, Shan Jan said: Ove bahate stoke je vec toliko da ne mozes da prodjes pet metara a da nema nekog ko ce te izlomiti ako ga krivo pogledas dok ga drzava stiti. ima dosta bahatih i koje niko ne stiti,nazalost.
SNARC Posted December 13 Posted December 13 6 minutes ago, radisa said: Jel cuvaju i Mitrovica? Moguce...ali mozda i bolje parkiraju.
Shan Jan Posted December 13 Posted December 13 1 minute ago, Miki_belavista said: ima dosta bahatih i koje niko ne stiti,nazalost. Na to sam se i navikao ali ovaj fazon da te neko za koga i ne znas da su uniformisani izlomi zbog toga sto si prigovorio o nepropisnom parkiranju... pa jebote, gde je granica?
SNARC Posted December 13 Posted December 13 37 minutes ago, Shan Jan said: pa jebote, gde je granica? kad se jednom natakare i prebiju nekoga ko nece odmah zvati hitnu ili kljunove..nego otici do kola u kojima drzi utoku i bar dva puna sarzera..Pa budu pune novine prica o pozrtvovanim kolegama, herojima sa Kosova i slicno
Jeremija Posted December 13 Posted December 13 1 hour ago, radisa said: Meni nije jasno zasto njega drzava cuva? Koji je razlog da ti i ja placamo njegovo obezbedjenje? Zasto je on bitan za drzavu da mora da ga cuva? I od cega ga cuva? Zasto se novinari za to ne interesuju... Da ti odgovorim - zato što je u pitanju njegova, ili bolje rečeno njihova država, a u takvoj državi uvek će neki Peconi imati hijerarhijski bitnije mesto od anesteziologa. 1
Shan Jan Posted December 13 Posted December 13 1 hour ago, SNARC said: kad se jednom natakare i prebiju nekoga ko nece odmah zvati hitnu ili kljunove..nego otici do kola u kojima drzi utoku i bar dva puna sarzera..Pa budu pune novine prica o pozrtvovanim kolegama, herojima sa Kosova i slicno Mislim da mora da se desi puno puno takvih prica da bi malo stali. Zapravo takve stvari se vec desavaju tu i tamo svakih par godina i nikom nista. Ako se ovo nastavi ja ozbiljno razmisljam da ce ljudi poceti da se samoorganizuju u neke svoje lokalne straze. 2
Bogotac Posted December 13 Posted December 13 2 minutes ago, Shan Jan said: Mislim da mora da se desi puno puno takvih prica da bi malo stali. Zapravo takve stvari se vec desavaju tu i tamo svakih par godina i nikom nista. Ako se ovo nastavi ja ozbiljno razmisljam da ce ljudi poceti da se samoorganizuju u neke svoje lokalne straze. pa ne,takav slucaj jos nije bio
Shan Jan Posted December 13 Posted December 13 10 minutes ago, Bogotac said: pa ne,takav slucaj jos nije bio Mrzi me sada da vadim ali vrlo dobro se secam, jos pre 10tak godina, slucaja kada su lokalne kabadahije u nekom BG prigradskom naselju pijani maltretirali ljude od kafane do kafane. Na kraju naisli na kafanu nekog bivseg vojnog lica. Epilog je bilo 4/4 lesa. Svi ubijeni od strane vlasnika kafane vatrenim oruzjem.
giuseppe Posted December 13 Posted December 13 (edited) Mislim da se čovek prezivao Požar. Bio je oficir na VA KoV, zajeban lik. Edit:: jeste https://www.vs.rs/sr_lat/vesti/981317185998102EB68C000C29270931/s-a-o-p-s-t-e-nj-e Edited December 13 by giuseppe 1
Bogotac Posted December 13 Posted December 13 5 minutes ago, Shan Jan said: Mrzi me sada da vadim ali vrlo dobro se secam, jos pre 10tak godina, slucaja kada su lokalne kabadahije u nekom BG prigradskom naselju pijani maltretirali ljude od kafane do kafane. Na kraju naisli na kafanu nekog bivseg vojnog lica. Epilog je bilo 4/4 lesa. Svi ubijeni od strane vlasnika kafane vatrenim oruzjem. nije isto tad i sad,klima je drugacija,zamisli da je danas neko pucao na one iz NS
Shan Jan Posted December 13 Posted December 13 (edited) 7 minutes ago, Bogotac said: nije isto tad i sad,klima je drugacija,zamisli da je danas neko pucao na one iz NS U kom smislu drugacija, da ce drzava svom silom stati danas iza ovih kabadahija ili nesto drugo? Edit: Nekako ne mislim da kada nekom padne toliko mrak na oci da izvadi oruzje da ubije nekog, da tada razmislja racionalno o tome ko stoji iza koga. Edited December 13 by Shan Jan
đorđe geprat Posted December 13 Posted December 13 ja razumem ali ne prihvatam razlog zbog čega je policicja u civilu uopšte na ulici tokom demonstracija. 2
Ayatollah Posted December 14 Posted December 14 10 hours ago, giuseppe said: Mislim da se čovek prezivao Požar. Bio je oficir na VA KoV, zajeban lik. Edit:: jeste https://www.vs.rs/sr_lat/vesti/981317185998102EB68C000C29270931/s-a-o-p-s-t-e-nj-e Da znaš da je zajeban... https://www.kurir.rs/crna-hronika/2991731/priznao-major-uhapsen-jer-je-prodavao-ulje-kanabisa https://www.blic.rs/vesti/hronika/srpski-major-uhapsen-u-hrvatskoj-oslobodjen-je-optuzbe-za-ubistvo-dvojice-mladica-u/c23hmxg
Recommended Posts