Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted (edited)

Fotkao sam ih u Bilbau a tek sad ukapirao da su mi sumnje ipak bile opravdane :fantom:Screenshot_20241208_182046_Gallery.jpg

Edited by ubibobi
  • Replies 41.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

958

• radisa

808

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
4 hours ago, villiem said:

Jel moze visoki plafon da se nadogradi 

ako si na poslednjem spratu pa uletiš na tavan

Posted

plafoni.

u jednom stanu na kosančićevom vencu plafoni u kupatilu, kuhinji i sobi su na 320 cm. u predoblju, plafon je na 240 cm. u tom prostoru iznad predsoblja je ostava. ulaz u nju je iznad vrata kojima se iz predsoblja ulazi u sobu. ulaz ima propisana vratanca sa ključićem. u toj ostavi čuče razne kutije, koferi, pribori za jednom u godini. sjajno rešenje.

Posted

OTAC DEČAKA KOG JE IZUJEDAO PAS PRETUKAO NJEGOVOG VLASNIKA Detalji užasa u Rakovici: Obojica uhapšeni

Nakon što je sinoć u beogradskom naselju Rakovica vlasnički pas krvnički ujeo dečaka L. Đ. koji je zbog težine povreda hitno hospitalizovan u Tiršovu, reagovao je otac povređenog deteta.

On je, kako se navodi, navodno, nakon što je saznao da mu je sina izujedao pas, našao vlasnika i fizički ga napao. Policija je odmah intervenisala i uhapsila obojicu. Podsetimo, vlasnik je bio prisutan za vreme napada, tačnije sve se dogodilo dok je šetao psa. Dete ima tešku povredu butine. O slučaju je obavešteno tužilaštvo.

image.webp

Posted

Sad čitam i došla da okačim... preneražena sam, iako znam da ne bi trebalo.

Po kom osnovu Peconija čuva policija?

I opet premlaćivanje a da osoba nema pojma da su ovi policija.

I opet brutalnost.

I opet nikom ništa.

"Pošto Radiću te večeri nisu konstatovane povrede, i nije utvrđeno ko je prijavio incident, kao i zbog nemogućnosti pribavljanja video snimaka ona nije želela da se izjasni o kvalifikaciji dela dok se ne obave sve radnje koje je naložila.

Do obrta dolazi sutradan, kada je Radić pregledan u Kliničkom centru Vojvodine, gde su mu konstatovane teške telesne povrede i to u vidu kontuzije grudnog koša i stomaka, prelom leve podlaktice kao i višestruki prelomi rebara sa obe strane grudnog koša.

Ove povrede nisu mogle da nastanu onako kako su policajci koji su tukli Radića prvobitno izjavili, a izjavili su da su Radića savladali uz minimalnu primenu sile, jer je on njih napao, te se ispostavila tačna dojava anonimnog građanina da je Radića tuklo više muškaraca dok je ležao na zemlji.

Tog 4. novembra slučaj preuzima osnovni javni tužilac u Novom Sadu Aleksandar Pavlović. Istog dana policija uspeva da dođe do video snimaka incidenta koji su snimile sigurnosne kamere Štaba mesnog odbora Podbara Srpske napredne stranke.

Sutradan je izuzet još jedan video snimak sa obližnje prodavnice koji je takođe zabeležio incident.

Na osnovu priloženih snimaka i teških telesnih povreda koje je anesteziolog KCV zadobio, tužilac je kvalifikovao krivično delo nanošenje teških telesnih povreda za koje su osumnjičeni pripadnici JZO – T. D. (1972), K. A. (1995) i Đ. N. (1998), dok je protiv Nikole Radića podneta krivična prijava za ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti."

Posted
2 minutes ago, radisa said:

A zašto ga cuva policija?

Možda zbog onog događaja kada je upucan.

Inače, njegovo obezbeđenje se godinama nalazi u kraju u kojem živi, tamo ne može da se prođe a da se ne vidi najmanje desetak ljudi napolju, plus ih ko zna koliko još ima u zgradi.

Posted

Njega su pretukli pripadnici Jedinice za obezbeđenje određenih ličnosti i objekata (JZO) koji su se tog dana nalazili na dužnosti.

JZO, JSO, Viber, Vajber...

• +1 1
Posted

Meni nije jasno zasto njega drzava cuva? Koji je razlog da ti i ja placamo njegovo obezbedjenje? Zasto je on bitan za drzavu da mora da ga cuva? I od cega ga cuva?

Zasto se novinari za to ne interesuju...

• +1 4
Posted
2 minutes ago, radisa said:

Meni nije jasno zasto njega drzava cuva? Koji je razlog da ti i ja placamo njegovo obezbedjenje? Zasto je on bitan za drzavu da mora da ga cuva? I od cega ga cuva?

Vrlo verovatno zato sto mnogo toga zna.

Posted
Just now, lord_s said:

Vrlo verovatno zato sto mnogo toga zna.

Pa neka ga cuvaju iz svojih džepova, ne iz mojih...

Jbt, mi smo izgleda uzasno bigata drzava, samo nekako nema para za ono sto je svima vazno (prosveta, zdravstvo)... Za mafijase, e za to ima...

Jbg...

• +1 4
Posted
7 minutes ago, radisa said:

Ima frekvenciju na kojoj vozd moze da istrci kad god mu se digne da se malo posere po sirotinji i bedi ?

Posted
2 minutes ago, SNARC said:

Ima frekvenciju na kojoj vozd moze da istrci kad god mu se digne da se malo posere po sirotinji i bedi ?

Jel cuvaju i Mitrovica?