villiem Posted December 8 Posted December 8 1 minute ago, jms_uk said: Moze, ako kupis stan od komsije iznad tebe. A, duplexx
le petit nicolas Posted December 8 Posted December 8 (edited) nee, visokoplafonac. duplex je divka verzija. e, sad, ima oni sto bi jare i pare, pa naprave visoku dnevnu, a ostalo normal do potkrovlje za stasite patuljke. poz Edited December 8 by le petit nicolas
Sestre Bronte Posted December 8 Posted December 8 e da ste krečili stan kom su plafoni 4m10cm, znali bi šta je muka a i za grejanje je katastrofa gad god imate priliku pišanje po sirotinji 2
garcia Posted December 8 Posted December 8 3 hours ago, Miki_belavista said: nije ti se svidjao komsiluk,kapiram. došli divlji, oterali pitome 1
villiem Posted December 8 Posted December 8 26 minutes ago, le petit nicolas said: e, sad, ima oni sto bi jare i pare, pa naprave visoku dnevnu, a ostalo normal do potkrovlje za stasite patuljke. Takozvana juznjacka kuca, kao u prohujalo s vihorom
le petit nicolas Posted December 8 Posted December 8 i teze odrzava. prednost je, osim historikalne, osecaj prostranosti. doduse, on se postize i horizontalno, al za to treba imati kvadrate. mnogo vise kvadrata. poz
JozoMujica Posted December 8 Posted December 8 24 minutes ago, le petit nicolas said: i teze odrzava. Šta ima da održavam plafon. 1
le petit nicolas Posted December 8 Posted December 8 (edited) pitanje ukazuje da se time ne bavis. prasina sa zidova, luster, garnisne, dugacke zavese... meni cetvrt veka stoje u steku heklane zavese 3,40 iz visokoplafonskog zivota, ne znam sta cu s njima. ramove za njihovo susenje sam ostavila negde usput. poz Edited December 8 by le petit nicolas 1
Eleniko Posted December 8 Posted December 8 5 hours ago, napadaj said: Znam čoveka koji planira da zida u Molerovoj kad se dogovori sa vlasnicima jednog starog objekta, sad će to visokoplafonstvo malo da se razvodni. nije se dogodilo, u celoj molerovoj nema 1 zgrade gde se isplati zidati
Eleniko Posted December 8 Posted December 8 1 hour ago, Sestre Bronte said: e da ste krečili stan kom su plafoni 4m10cm, znali bi šta je muka a i za grejanje je katastrofa gad god imate priliku pišanje po sirotinji mi smo iz doba modernizma, u prevodu nismo se kurčili sa centimetrima gde ne treba. mojih 340 je taman koliko mi treba da dišem kao slobodan čovek bez pritiska brozove naopake urbanističke logike 250. pre nego što krenete da kenjate, posedujem i 340 i 250 znači znam šta pišem. razlaz! 4
le petit nicolas Posted December 8 Posted December 8 (edited) oh, evo sta treba da stavimo u one zahteve da bismo bili slobodni ljudi: da se ne gradi ispod 3,40. idi, begaj. poz Edited December 8 by le petit nicolas 2
JozoMujica Posted December 8 Posted December 8 39 minutes ago, le petit nicolas said: pitanje ukazuje da se zezam 1
le petit nicolas Posted December 8 Posted December 8 nego, ajmo nesto drugo. pisale novine pre neki dan, uhapsili casnu sestru u italiji, kazu radila s ndrangetom. u mojim samoposlugama vidjam casne iz rustova ili podlastve. uvek je najmanje dve. kupuju naveliko, tovare u crne dzipove, sedaju i voze. da li da primenim zakljucivanje po analogiji? poz 1
Recommended Posts