ToniAdams Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 po mom misljenju ima smisla to sa cd, kad se preda, to je to, nema menjanja ili editovanja.
Aće Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 (edited) cekaju naslonjeni na zid, da se ista zavrsi.) to bih i ja uradio, al sa spoljnog zida naseg najveceg stadiona npr, a unutra bih ostavio same crvene i crne. par dana. kolko god moze da ih stane. Edited September 19, 2014 by Aće
boshoku Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 gistro ne možeš menjati rw cd, važi ko još koristi to gumno?
ToniAdams Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 gistro ne možeš menjati rw cd, važi ko još koristi to gumno? a ko je pominjo rw? i ko je tolko bahat da nesto daje muriji na rw cedeu?
boshoku Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 +1 (samo zato što si kjut; ne pomišlja ništa, ganferu)
Weenie Pooh Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 USB je teže zaheftati za ostatak predmeta.
Frank Pembleton Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Ako bi mogli da prestanete da spominjete brana mićunovića, nije zdravo onako za opšte zdravlje ???? Poslato sa WC šolje by BVK
akibono Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Ako bi mogli da prestanete da spominjete brana mićunovića, nije zdravo onako za opšte zdravlje "Alo ovde Drago Mićunović, jel ima neki problem!"
rooney Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 (edited) Šaner, u stvari, nije ni lopov ni prodavac ukradene robe. Šaner je u lopovskoj hijerarhiji veoma sitna riba, a sam termin je nastao 60-tih godina kada je puno jugoslovenskih bandi operisalo na zapadu, poglavito u Italiji, Austriji, Nemačkoj i Francuskoj. Šanerov zadatak je bio da u toku radnog dana uđe u robnu kuću i sakrije se negde, u neki špajz ili kabinu za presvlačenje i da po zatvaranju radnje otvori iznutra vrata prodavnice kako bi lopovi pokupili robu. Ime su dobili po popularnoj narodnoj pesmi iz vranjanskog kraja koja kaže: ...Šano dušo, šano mori, otvori mi vrata, otvori mi šano vrata, da ti dam dukata... Termin se proširio 70-tih godina, usvojilo ga je lopovsko bratstvo iz Zabele a od njih ga preuzeli ostali. 'ko da si iz Bosnjacke Mahalle u Mitrovici... Edited September 22, 2014 by rooney
Lezilebovich Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 ne znam ni za koju je temu, ali u pičku materinu ... Beograd -- Troje dece, starosti pet, sedam i devet godina, smrtno je stradalo u požaru noćas, nešto posle 1 sat, nedaleko od naselja "Dr Ivan Ribar" na Novom Beogradu. Do požara je došlo u romskom naselju i izgorela je baraka do 20 kvadratnih metara koja je sagrađena od kartona i drvenih dasaka, rekao je načelnik Uprave za vanredne situacije u Beogradu Rade Milošević. ne smem ni da počnem da čitam komentare ...
salerokada Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 Ja sam letimično bacio pogled i onoliko koliko sam video je pristojno.
Recommended Posts